02 / 05 / 2024

Zeytin Dalı Evleri

Zeytin Dalı Evleri

Zeytindalı Konakları kapsamında yer alan konutların teslimatları yıl sonu yapılacak. Bahçe dublekslerin fiyatları 600 bin dolardan başlıyor...

Afrin Eğitim Fakültesi binası restore edilecek!

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) ve BİNAA Toplum Kalkınma Derneği iş birliğiyle Zeytin Dalı Harekatı Güvenli Bölgesi'nde bulunan Afrin Eğitim Fakültesi binası restore edilecek.

Zeytin Dalı Sınır Kapısı-Cinderes yolu tamamlandı!

Yaklaşık 8 aydır devam eden çalışmalar sonucunda 10 kilometrelik asfalt yol ulaşıma açıldı.

Afrin gazisi Süleyman Dindar için ''ev ayarlayın'' talimatı!

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Zeytin Dalı Harekatı'nda gazi olan Süleyman Dindar için tedavisinin devam ettiği hastaneye gidip, ev ayarlanması talimatı verdi.

Gemlik Zeytin Dalı Meydanı açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Gemlik Belediyesi’yle birlikte düzenlediği ve bünyesinde yüzlerce yıllık zeytin ağaçlarının da bulunduğu Gemlik Zeytin Dalı Meydanı projesi açıldı.

Şanlıurfa Zeytin Dalı Eğitim Kampüsü açıldı!

2018 - 2019 eğitim öğretim yılında içerisinde 9 lisenin yer aldığı Zeytin Dalı Eğitim Kampüsü'nün açılışı yapıldı.

TOKİ Zeytin Dalı sosyal tesisi hizmete girdi!

Bor Belediyesi tarafından yapımına başlanan ve 5 ay gibi bir kısa sürede yapımı tamamlanan TOKİ Zeytin Dalı Sosyal Tesisi halkın hizmetine açıldı. 

Zeytin Dalı Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Zeytin Dalı Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Cüneyt Özbek tarafından kuruldu.

Türkiye Hazır Beton Birliği'nden milli duruş çağrısı!

Avrupa Hazır Beton Birliği ve THBB Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık, "Zeytin Dalı Harekâtı"na destek vererek millî duruş çağrısında bulundu.

Rusya ile ilişkilerin düzelmesi konut sektörünü etkileyecek!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, “Turizm sektöründen sonra konut sektörünün de eli kulağı iki ülke arasında yaşanan diyaloglarda.Rusya’ya uzatılan ‘Zeytin Dalı’ konut sektörüne de değecek” dedi.

İlkbahar Evleri Sur Yapı nerede?

İlkbahar Evleri Sur Yapı projesinin ilk etabında 5 blokta 304 konut yer alırken ikinci etabında ise 200 konut bulunacak. Projede kiraz, elma, erik ve zeytin ağaçlarından oluşan meyve bahçeleri bulunuyor. Peki İlkbahar Evleri Sur Yapı nerede?

Şarköy Kovalık Zeytin Evleri 'nde 75 bin liraya!

Şarköy Kovalık Zeytin Evleri 'nde fiyatlar 75 bin lira ile 100 bin lira arasında değişiyor, 30 blok halinde yükselen projenin tamamının Temmuz 2014 'te sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor...

Sarıyer Zeytin Dalı Evleri'nde 450 bin dolara! Aralık'ta teslim!

Zeytindalı Konakları'nda fiyatlar 450 bin dolardan başlıyor, proje kapsamında yer alan konutlar banka kredisine uygun

Zeytin dalı Konakları'nda 600 bin dolara bahçe dubleksi!

Aralık sonunda teslimleri gerçekleşecek olan Zeytindalı Konakları'nda 450 bin dolara villa sahibi olunabiliyor...

Zeytin Dalı Evleri Haberi

Zeytin Dalı Evleri

Özartaş Şirketler Grubu'nun hayata geçirdiği Zeytindalı Konakları kapsamında 20 konut yer alıyor. 4800 metrekarelik alan içerisinde yükselen proje kapsamında 5 blok bulunuyor. 


Zeytin Dalı Konakları kapsamında çatı dubleksleri 450 bin dolar ve bahçe dubleksleri ise 600 bin dolardan başlıyor. Banka kredili ödemelerin yapıldığı projede Aralık sonu yaşam başlayacak. 


Konutların alanlarının 74 ila 117 metrekare arasında değiştiği projede sauna,peyzaj alanları, sosyal tesisler, fitness center, yüzme havuzu ile Türk hamamı bulunuyor... Proje; Zekeriyaköy'de yer alıyor...


0 212 202 78 48

http://www.zeytindalikonaklari.com

Kübra...