04 / 07 / 2024

Zeytinburnu Ak Evler

Zeytinburnu Ak Evler

1999 yılında inşa edilecek Zeytinburnu Ak Evler Sitesi satışa sunulmuş. 320 dairenin bulunduğu sitedeki 125 metrekarelik daireler 60 bin dolardan (23 milyar 950 milyon lira) başlayan fiyatlarla satılıyormuş.

TOKİ Başakşehir Kayabaşı'nda evler teslim edilmedi! TOKİ mağdurları konutlarını istiyor! 

TOKİ Başakşehir Kayabaşı'nda Eylül 2023'te teslim edilmesi gereken konutlar hala teslim edilmedi. 2019'da 360 bin TL olan evin şimdi 1.6 milyon TL'ye yükseldiğini belirten mağdurlar, evlerini istiyor. İşte ayrıntılar...

Ev sahipleri, kaçak emlakçılara dikkat edin! Kiralanan o evler denetleniyor! Cezası 9 bin 94 TL!

Ev sahipleri tarafından kaçak emlakçıların kiraladığı ve kaçak göçmelere verilen evlere denetim başladı, cezası ise 9 bin 94 TL. İşte ayrıntılar...

Akıllı evlere talep arttı! Bu evler depremi saniyeler öncesinde haber veriyor!

Akıllı evler özellikle deprem sonrasında çok fazla talep görmeye başladı. Uzmanlara göre vatandaşlar artık akıllı evleri tercih etmeye başladı.

Deprem korkusuna son! Akıllı mobil capsül ev geliyor!

6 Şubat Kahramanmaraş depreminin ardından beklenen İstanbul depremi ve ülkemizin deprem bölgesi olması gerçeği güvenli yaşam alanları arayışını başlattı. İşte ''Akıllı mobil capsül evler'' deprem korkusunu ortadan kaldırmak için geliyor. Peki akıllı mobil capsül ev nedir, özellikleri neler?

Kaçak prefabrik ev yapmanın cezası ne kadar?

Kolay kullanımından dolayı tercih edilen bütün prefabrik yapılar için ruhsat izni alınması gerekiyor. Aksi durumda kaçak yapı olan prefabrik evler için ceza kesiliyor.

Zeytinburnu'nda kaçak yapı yıkımına izin verilmedi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ekiplerinin Zeytinburnu'nda bulunan kaçak plaza yıkım işlemi, mahkeme kararının olmasına rağmen polis ekipleri tarafından engellenerek yıkıma izin verilmedi.

GYODER'den depreme karşı akıllı kentler için KÖİ modeli önerisi!

Kamu Özel Sektör İş Birliği (KÖİ) Modeli, depreme dayanıklı dirençli kentler, yerel hizmetler, akıllı şehircilik, çevre ve enerji projeleri, kiralık evler, yurtlar ve sosyal alanlar gibi üst yapı projeleri için de önemli bir yöntem olacak.

İzmir Narlıdere'deki Folkart Sitesi'nde büyük yangın: 40 dairelik bloktaki evler kullanılamaz hale geldi!

İzmir'in Narlıdere ilçesinde yer alan Folkart Sitesi'nde dün akşam saat 22:00 sıralarında yangın çıktı. Yangın 8 saat sonra kontrol altına alındı. 40 dairelik bloktaki evler kullanılamaz hale geldi. 

Çakıroğlu Kent İnşaat Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Kent İnşaat Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selçuk Çakıroğlu tarafından kuruldu.

Deprem uzmanından çarpıcı açıklama: Doğu Anadolu ile Ölü Deniz kırıkları kudurdu! Konteyner evler ve çadırlarda kalın!

Hatay'da dün akşam saatlerinde 3 dakika arayla 2 büyük deprem meydana geldi. Deprem uzmanından çarpıcı açıklama: Doğu Anadolu ile Ölü Deniz kırıkları kudurdu! Herkes konteyner evler ve çadırlarda kalsın!

Taşınabilir evlere talep yağıyor! İster ofis yap, ister ev! İşte 8 ülkenin talip olduğu o akıl almaz evler!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını ile insanların tercihleri de değişmeye başladı. Kovid-19 salgını ile birlikte üretilmeye başlayan ''taşınabilir evlere'' talep yağıyor. Hem ofis hem de ev olarak kullanılabilen aynı zamanda taşınabilen bu evler herkes tarafından merak ediliyor. İşt

Şile'de kaçak konteyner kurulumu arttı!

İstanbul Şile'de pandemi ile birlikte son bir yılda ormanlık arazilere, tarım arazilerine kaçak kurulan konteyner evler çoğaldı. Aynı zamanda çok sayıda kişi de kamyonlarla konteyner ev getirerek kaçak olarak kurmak istiyor.

1999'dan önce yapılan evler için risk uyarısı!

AK Parti'li Özhaseki'den, 1999'dan önce yapılan evler için deprem riski uyarısında bulundu. Özhaseki, ''Çünkü o günkü inşaat yönetmeliğine göre yapılan evlerin hesapları bugün yaptığımızdan çok farklı" dedi.

Zeytinburnu Ak Evler Haberi

Zeytinburnu Ak Evler



ZEYTİNBURNU AK EVLER


İstanbul'un içinde...

(Sorunların dışında!)


İstanbul'un içinde 320 daire ve 72 mağaza ile yeni bir hayat kuruluyor. ZEYTİNBURNU AK EVLER.


Artık İstanbul'dan kaçmanıza gerek yok. AK EVLER avantajlı konumu ile İstanbul'un her köşesine ulaşmanızı kolaylaştırıyor. Evinizin önünden geçen METRO ile ulaşımın ayrıcalığını yaşayacaksınız. Yapımına hızla devam edilen deniz manzaralı sitede yer alan 125 m2 daireler her biri ebeveyn banyolu 3 oda salondan oluşmaktadır ve Mart 2000'de oturuma hazır sahiplerine teslim edilecektir. Modern yaşamın gerektirdiği tüm olanakların sunulacağı sitede en son modern inşaat teknoljisi uygunlanmaktadır. Geleceğiniz için yatırım yapın ve AK EVLER'de siz de mutlaka konut ve mağaza sahibi olun.


60.000 $'dan...