06 / 05 / 2024

Zeytinburnu Belediyesi Mehmet Müezzinoğlu açılış

Zeytinburnu Belediyesi Mehmet Müezzinoğlu açılış

Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu'nun da katılımıyla İstanbul Halk Sağlığı Müdürlüğü Zeytinburnu Ek Hizmet Binası'nda gerçekleştirilecek toplu açılış töreniyle Zeytinburnu'da hastane, yol ve sağlıklı yaşam merkezi hizmete girecek...

Seyitnizam İşçi Blokları'nda ilk imzalar atıldı! 82 daire, 14 bina için kentsel dönüşüm başlıyor!

10 senedir kentsel dönüşüm sürecinde olan Seyitnizam İşçi Blokları’nda ilk imzalar resmen atıldı. Zeytinburnu Belediyesi’nin garantörlüğünde özel sektörle yapılan anlaşmada, toplamda 82 konut yenilenecek ve hak sahiplerine verilecek. İşte ayrıntılar...

Zeytinburnu Belediyesi pazar yeri, dükkan, büfe ve spor tesisi inşa ettirecek! 

İstanbul İli Zeytinburnu Belediye Başkanlığı, 91 milyon 250 bin TL bedelle kapalı otopark, pazar yeri, dükkanlar, büfe ve spor tesisi inşa ettirecek. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Cmk Otelcilik Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cmk Otelcilik Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda Mehmet Kalan tarafından kuruldu.

Zeytinburnu Belediyesi 42 zabıta memuru alacak! 

Zeytinburnu Belediye Başkanlığı 42 zabıta memuru alacağını duyurdu. Peki Zeytinburnu Belediyesinin zabıta alımına başvurmak için hangi şartları taşımak gerekiyor? İşte ayrıntılar...

Zeytinburnu Belediyesi 45 milyon TL'ye dükkan, büfe ve spor tesisi yaptıracak!

İstanbul İli Zeytinburnu Belediye Başkanlığı, 45 milyon TL bedelle kapalı otopark, pazar yeri, dükkanlar, büfe ve spor tesisi yaptıracak.

Zeytinburnu kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Zeytinburnu Belediyesi tarafından hayata geçen kentsel dönüşüm çalışmaları son sürat ilerliyor. Zeytinburnu Belediye Başkanı Belediye Başkanı Ömer Arısoy çalışmalarda gelinen son nokta hakkında açıklamalarda bulundu.

Zeytinburnu’nda kentsel dönüşümün önü açılıyor!

Zeytinburnu Belediyesi’nin ilçedeki dönüşümle alakalı olan imar planı değişikliği İstanbul Büyükşehir Belediye meclisinden ‘oy birliği’ ile kabul edildi.

Zeytinburnu'na İstanbul'un en büyük buz pisti inşa ediliyor!

Zeytinburnu Belediyesi, 37 bin metrekare büyüklüğünde İstanbul’un en büyük buz pistini Zeytinburnu’nda inşa ediyor...

Zeytinburnu'ndaki İETT sitesinde kentsel dönüşüm tartışması! 

Zeytinburnu Belediyesi, İstanbul Zeytinburnu’nda bulunan İETT Sitesi sakinlerine, kentsel dönüşüm kapsamında evlerini boşaltmaları için 3 gün süre tanıdı. Kendilerine yer gösterilmeden ve kira desteği verilmeden evlerinden çıkmaları söylenen vatandaşlar belediye kararına tepki gösterdi...

Zeytinburnu’nun 3’üncü Millet Kıraathanesi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Zeytinburnu Belediyesi, ilçenin 3’üncü millet kıraathanesini hizmete açtı.

Zeytinburnu’nun dönüşümü her zaman ilk önceliğimiz oldu!

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy yaptığı açıklamada, Zeytinburnu Belediyesi olarak ilk günden beri ilçenin birinci önceliğinin kentsel dönüşüm projeleri üzerinde çalışmak olduğunu dile getirdi.

Bursa Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu hizmete giriyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu'nu hizmete açıyor.

Zeytinburnu’na 26 bin metrekarelik 'Rezerv Konut' geliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Zeytinburnu Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle Zeytinburnu'ndaki 26 bin metrekarelik alanda yatay mimari esaslı rezerv konutları inşa edilecek.

Zeytinburnu Belediyesi Mehmet Müezzinoğlu açılış Haberi

Zeytinburnu Belediyesi Mehmet Müezzinoğlu açılış


Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu’nun da katılacağı toplu açılış töreni 13 Mart Perşembe günü İstanbul Halk Sağlığı Müdürlüğü Zeytinburnu Ek Hizmet Binası’nda saat 12:00’de gerçekleştirilecek. 


3 Adet Halk Sağlığı Laboratuarı ve Zeytinburnu Sağlıklı Yaşam Merkezi’nin açılışının gerçekleştirileceği toplu açılış törende ayrıca 35 adet evde sağlık hizmetleri aracı ile 8 adet frigorifik aşı nakil aracı da hizmete alınacak. 


Törende; Zeytinburnu Belediyesi’nce yeni yol düzenlemesi yapılan İmam Hatip Yolu Sokağı ile çevre düzenlemelerinin yapıldığı İstanbul Halk Sağlığı Müdürlüğü Ek Hizmet Binası ve Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin de açılışı gerçekleştirilecek.


Kaynak: Zeytinburnu...