12 / 05 / 2024

Zeytinburnu Belediyesi yıkım ihalesi

Zeytinburnu Belediyesi yıkım ihalesi

Zeytinburnu Belediye Başkanlığı, 115 farklı mahalde ruhsatsız veya proje hilafı olan kaçak yapıların yıkılması için 23 Mayıs 2019 tarihinde ihale düzenleyecek...

Zeytinburnu'nda kaçak yapı yıkımına izin verilmedi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ekiplerinin Zeytinburnu'nda bulunan kaçak plaza yıkım işlemi, mahkeme kararının olmasına rağmen polis ekipleri tarafından engellenerek yıkıma izin verilmedi.

Kadıköy Belediyesi tebligat olmadan yıkım yaptı!

Kadıköy Bağdat Caddesi'nde yer alan S.M. ve ağabeyi H.A.A.'ya ait dükkan için Kadıköy Belediyesi'nde yıkım kararı çıktı. İddialara göre; belediye tebligat göndermeden yıkım gerçekleştirdi. 

Kırıkkale Belediyesi, 11 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi!

Kırıkkale Belediyesi, kent genelinde çevre halkı için tehlike arz eden ve görüntü kirliliğine neden olan yapıları ortadan kaldırıyor. Belediye ekipleri ilde, 11 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi. 

Ümraniye'de yıkım gerginliği!

İstanbul'un Ümraniye Belediyesi yıkım yapılacak mahallelerde bazı dükkanların boşaltılması için tahliye kararı gönderdi. Mahallede faaliyet gösteren esnaf ise bu karara tepki gösterdi. 

Bağcılar Belediyesi'nden yıkım yapılacak bina için asbest raporu talebi! 

İstanbul Bağcılar Belediyesi, ilçede yıkım yapılacak binalar için "Asbest yoktur" raporu talep etti . 

İzmit Belediyesi'nden yıkım açıklaması!

İzmit'teki binanın yıkım süreci ile ilgili açıklama yapan İzmit Belediyesi, basında yer aldığı gibi yıkım araçlarının İzmit Belediyesi tarafından gönderilmediğini, aksine vatandaşların olumsuz etkilenmemesi için yıkımın İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından durdurulduğunu açıkladı.

Samsun Havza'da yıkım memnuniyeti!

Samsun Havza Belediyesi, basında yer alan 'yıkım' isyanı' haberiyle ilgili açıklama yaptı. Belediye Başkanı Murat İkiz, "Bu yıkımdan vatandaşın yüzde doksanı memnun" diye konuştu.

İBB büyük yıkım ihalesini iptal etti!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yıkılmasına karar verdiği 381 yapımın yıkım ihalesi imar barışı gerekçe gösterilerek iptal edildi.

Mannesman yıkım ihalesi yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümeni’nde gerçekleştirilen Mannesman yıkım ihalesini Arslan Ticaret, 4 Milyon 021 Bin liralık teklifle kazandı.

Sivas Kalesi'nde yıkım başladı!

Sivas Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kale Projesi'nde yıkım çalışmaları başladı. Proje kapsamında 41 bin metrekare alanda kamulaştırma yapıldı.

Karasu'da yıkım kararına tepki için yakım!

Sakarya'nın Karasu Belediyesi ekipleri 17 kaçak yapıyı yıkmak için bölgeye geldi. Bölgede bulunan vatandaşlar ise yıkım kararına dükkan yakarak tepki gösterdi.

Kahramanmaraş Tekke'de yıkım çalışmaları tam gaz!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Tekke'de kentsel dönüşüm kapsamında başlattığı yıkım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Kahramanmaraş Divanlı'da yıkım çalışmaları tam gaz!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Sarayaltı Caddesi’nde başlatılan yol genişletme ve yıkım çalışmaları Divanlı Mahallesi’nde de sürüyor.

Zeytinburnu Belediyesi yıkım ihalesi Haberi

Zeytinburnu Belediyesi yıkım ihalesi

Zeytinburnu Belediye Başkanlığı, 115 farklı mahalde ruhsatsız veya proje hilafı olan kaçak yapıların yıkılması için ihale düzenleyecek.

3194 sayılı İmar Kanunun 32 ve 39’uncu maddeleri uyarınca alınan yıkım kararlarının uygulanması yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek.

İhale, 23 Mayıs 2019 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

İhale ilanı:
3194 SAYILI İMAR KANUNUN 32 VE 39 MADDELERİ UYARINCA ALINAN YIKIM KARARLARININ UYGULANMASI

ZEYTİNBURNU BELEDİYESİ

3194 SAYILI İMAR KANUNUN 32 VE 39 MADDELERİ UYARINCA ALINAN YIKIM KARARLARININ UYGULANMASI yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.

İhale Kayıt Numarası    :    2019/216990
1-İdarenin
a) Adresi    :    BEŞTELSİZ MAH. BELEDIYE CAD. NO. 5 34020...