03 / 05 / 2024

Zeytinburnu Buz Hokeyi Takımı

Zeytinburnu Buz Hokeyi Takımı

Türkiye'den Avrupa Şampiyonu bir takım çıkarmayı başaran Zeytinburnu Belediyesi, İstanbul'un en büyük buz pistini ilçeye kazandırmaya hazırlanıyor.

Zeytinburnu Buz Pisti’nin inşaatında son durum ne?

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy ile birlikte inşaatı süren ve tamamlandığında Türkiye’nin en büyük ve kompleks tesisi olacak olan Zeytinburnu Buz Pisti’ndeki çalışmaları inceledi. 

Zeytinburnu'na İstanbul'un en büyük buz pisti inşa ediliyor!

Zeytinburnu Belediyesi, 37 bin metrekare büyüklüğünde İstanbul’un en büyük buz pistini Zeytinburnu’nda inşa ediyor...

Limak Holding'ten Sibirya'ya 12 bin koltuk kapasiteli buz hokeyi stadı!

Limak Holding, Sibirya’nın güneybatısında yer alan 1.2 milyonluk nüfusa sahip Omsk şehrinde 12 bin koltuk kapasiteli buz hokeyi stadı inşa edecek...

İstanbul’un en büyük buz pisti Zeytinburnu’na inşa ediliyor!

Yatırımlarına tam gaz devam eden Zeytinburnu Belediyesi Türkiye'nin en büyük buz pistini ilçede hayata geçiriyor

İstanbul'un en büyük 3 yatırımı Zeytinburnu'nda!

Zeytinburnu Belediyesi, İstanbul'un en büyük 3 yatırım projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Zeytinburnu'na 94 bin metrekarelik Millet Bahçesi, İstanbul'un en büyük buz pisti, 2 bin 200 araçlık dev otopark ve 17 bin seyirci kapasiteli spor kompleksi yapılacak.

İBB'den Zeytinburnu'na 3 altın yatırım!

Zeytinburnu'nda 94 bin metrekarelik Millet Bahçesi, İstanbul'un en büyük buz pisti, 2 bin 200 araçlık otopark ve 17 bin seyirci kapasiteli spor kompleksi yapılacak

Zeytinburnu’na dev buz pisti müjdesi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Zeytinburnu Belediyesi, Spor Toto işbirliğiyle gerçekleştirdiği İstanbul’un en büyük buz pistinin inşaatını sürdürüyor.

İstanbul'un en büyük buz pisti Zeytinburnu'na geliyor!

Türkiye'den Avrupa Şampiyonu bir takım çıkarmayı başaran Zeytinburnu Belediyesi, İstanbul'un en büyük buz pistini ilçeye kazandırmaya hazırlanıyor.

İstanbul’un en büyük buz pisti Zeytinburnu’na yapılıyor!

7 yıl önce “geleceğe dair ümidi olmayan” sorunlu gençlerden kurduğu buz hokeyi takımıyla Türkiye’den Avrupa Şampiyonu bir takım çıkarmayı başaran Zeytinburnu Belediyesi, yeni “Buz adamlarını” keşfetmek için İstanbul’un en büyük buz pistini ilçeye kazandırmaya hazırlanıyor.

Bornova Buz Sporları Salonu’nun tadilatı tamamlandı!

Bornova’daki Buz Sporları Salonu’nun tadilatı tamamlandı. Tesis bünyesindeki spor salonları 1 Eylül’den itibaren hizmete girdi. Buz pistinin açılışı ise Dünya Buz Hokeyi Federasyonu’nun son dakika talimatı nedeniyle ertelendi

Bursa Osmangazi'de kış sporları merkezi yapılacak!

Bursa Valisi Münir Karaloğlu kentsel dönüşümle daha modern bir çehreye kavuşacak olan Bursa'nın Osmangazi ilçesine buz hokeyi ve buz pateni de yapılabilecek kış sporları merkezi kurulacak dedi...

Münir Karaloğlu: Osmangazi’ye kış sporları merkezi yapmalıyız!

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, “Ülkemizde kış turizmine öncülük eden Uludağ’ın eteklerinde kurulu Osmangazi ilçemize yakışır bir kış sporları (buz pateni, buz hokeyi) merkezi yapmalıyız." dedi...

Zeytinburnu'nda otopark yapım ve işletim ihalesi!

Zeytinburnu Belediye Başkanlığından: Zeytinburnu Beştelsiz Mahallesi 'ndeki otopark yapım ve işletim işi 7 Mart 2013 tarihinde ihale edilecek

Zeytinburnu Buz Hokeyi Takımı Haberi

Zeytinburnu Buz Hokeyi Takımı

7 yıl önce "geleceğe dair ümidi olmayan" sorunlu gençlerden kurduğu buz hokeyi takımıyla Türkiye'den Avrupa Şampiyonu bir takım çıkarmayı başaran Zeytinburnu Belediyesi, yeni "Buz adamlarını" keşfetmek için İstanbul'un en büyük buz pistini ilçeye kazandırmaya hazırlanıyor. 


2010 yılında mobil buz pistinden kurulu bir alanda bugünkü Avrupa ve Türkiye Şampiyonu, Zeytinburnu Buz Hokeyi Takımı'nın temellerini atan Zeytinburnu Belediyesi, pistte fırtına gibi esecek yeni yeteneklerini keşfetmek için ilçeye İstanbul'un en büyük buz pistini yapmaya hazırlanıyor.


2 bin genç kış sporu yapacak

Proje aşaması tamamlanan 35 bin metrekarelik Zeytinburnu Buz Pisti, Veliefendi ve Çırpıcı mahallelerinin birleşme noktalarında yer alacak. 2 bin 400 kişilik tribünü ve fuaye alanı ile toplam iki kattan oluşacak olan pist, 2 bin genci geleceğe hazırlayacak.


İstanbul'un kış sporları ihtiyacını karşılayacak olan Zeytinburnu Buz...