04 / 05 / 2024

Zeytinburnu Denizatı Kent

Zeytinburnu Denizatı Kent

1999 yılında 1. Kısım bloklarında yaşamın başladığı Zeytinburnu'ndaki Denizatı Kent Sitesi'nde bulunan daireler 97 bin 500 dolardan (38 milyar 122 milyon lira, bin 314 altın parası) başlayan fiyatlarla satılıyormuş.

Zeytinburnu'nda 3 bine yakın konut dönüştü!

Mega kent İstanbul'un nüfus yoğunluğu yüksek olan en eski yerleşim bölgelerinden Zeytinburnu'nda, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, belediye ve TOKİ işbirliğinde son dönemde yapılan çalışmalarla 3 bine yakın konut dönüştü.

Çakıroğlu Kent İnşaat Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Kent İnşaat Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selçuk Çakıroğlu tarafından kuruldu.

Zeytinburnu Denizatı Sitesi sakinleri karakolluk oldu!

Zeytinburnu’nda İETT’ye ait arazinin devredilmesinden bu yana 30 yıl geçti. Kuruma vaat edilen 240 daire tamamlanmayınca yok pahasına satıldı. Şimdi de bölge kentsel dönüşüme sokulmak istenince direnen daire sahipleri karakolluk oldu.

Zeytinburnu Kent Konseyi Kadın Meclisi okul yaptıracak!

Zeytinburnu Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, ilçe esnafının da desteğiyle festival havasında bir kermes düzenliyor. Kermesten toplanan gelir, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa Zeytinburnu'ndaki bir anaokulunun yapımında kullanılacak.

Zeytinburnu Çırpıcı Kent Parkı hizmete açıldı!

İstanbul’un çehresini değiştirecek 150 bin metrekare alana sahip Zeytinburnu’ndaki İstanbul Çırpıcı Kent Parkı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın katıldığı törenle İstanbulluların hizmetine açıldı.

Zeytinburnu Nidapark Denizatı satış ofisi!

Zeytinburnu Nidapark Denizatı satış ofisi telefon numarası 444 4 846 olarak belirlendi. Tahincioğlu Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilecek proje ofis, ticaret alanları ve konutlardan oluşuyor.

Nidapark Denizatı Zeytinburnu projesinin ilk görseli!

Zeytinburnu'nda Denizatı Kent Sitesi'ni dönüştürecek olan Tahincioğlu Gayrimenkul, projeyi Nidapark Denizatı adıyla satışa sunacak. Karma konseptte tasarlanan Nidapark Denizatı projesi için yıkım gelecek yıl başlayacak...

Zeytinburnu Sümer'de kentsel dönüşüm devam ediyor!

Zeytinburnu Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri, Kent Konseyi Başkanı Cemal Merdan'ın başkanlığında bir araya gelip, Zeytinburnu'nda devam eden kentsel dönüşümü masaya yatırdı.

Denizatı Kent Sitesi'nde 97 bin 500 dolara daire!

1999 yılında Zeytinburnu'ndaki Denizatı Kent Sitesi'nde bulunan daireler 97 bin 500 dolardan başlayan fiyatlarla satılıyormuş. İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın hazırladığı o özel haber..

1999 yılında Denizatı Kent Sitesi'nde 97.500 dolardan başlayan fiyatlarla daire!

1999 yılında 1. Kısım bloklarında yaşamın başladığı Zeytinburnu'ndaki Denizatı Kent Sitesi'nde bulunan daireler 97 bin 500 dolardan (38 milyar 122 milyon lira, bin 314 altın parası) başlayan fiyatlarla satılıyormuş.

Denizatı Kent Evleri satışa sunuldu!

1997 yılında Erler İnşaat tarafından Zeytinburnu'nda inşa edilen Denizatı Kent Evleri satışa sunulmuş İşte Emlakkulisi.com Haber Merkezi 'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın hazırladığı o özel haber...

1997 yılında Denizatı Kent Evleri satışa sunulmuş!

1997 yılında Erler İnşaat tarafından Zeytinburnu'nda inşa edilen Denizatı Kent Evleri satışa sunulmuş. 55 bin metrekare arsa üzerine kurulan Denizatı Kent Evleri 125 metrekarelik evlerden oluşuyormuş.

Nida Park Denizatı Zeytinburnu projesi!

İnşaat çalışmalarına 1 yıl sonra başlanması planlanan Tahincioğlu 'nun Denizatı Kent Sitesi arazisinde inşa edeceği projenin adı: Nida Park Denizatı Zeytinburnu projesi olarak belirlendi...

Zeytinburnu Denizatı Kent Haberi

Zeytinburnu Denizatı Kent



Deniz, doğa ve İstanbul


Özlediğiniz hayat, hem de bu fiyatlarla!


    Denizatı Kent İstanbul'un orta yerinde, yeni turizm merkezi Zeytinburnu'nda. Bahçesi Hipodrom'un yeşiliyle komşu, pencereleri Adalar'dan Boğaz Köprüsü'ne kadar Marmara'nın mavisine açılıyor. Çevre Yolu, Sahil Yolu, Metro ve Hızlı Tramvay'la şehrin her yerine bağlanıyor. Yüzme havuzu, tenis kortu, dört dörtlük spor ve sosyal tesisleriyle çağdaş şehir ortamını sunuyor.

    Denizatı Kent 1. Kısım bloklarında yaşam başladı, son birkaç daire sahiplerini beklemekte. Fırsatı kaçırmayın. Bahar kampanyası bitmeden siz de yılbaşındaki fiyatlarla Denizatı Kent'te ev sahibi olun!


Tümü Denizatı Kentlilerin olacak 


97.500 USD'dan başlayan fiyatlarla


1. Seçenek


Peşin alın, % 10 indirimli ödeyin.


2. Seçenek


% 25...