04 / 05 / 2024

Zeytinburnu hakkında bilgi

Zeytinburnu hakkında bilgi

1985 yılında iptidai koşullar altında çalışan Zeytinburnu Çimento Fabrikası üretimine son verecekmiş. Ekonomik ömrünü dolduran 52 yıllık fabrikanın 61 dönümlük arazisine, lüks bir otel inşa edilecekmiş.

Prof. Dr. Altunışık, 6 Şubat'ta yıkılan binalara ilişkin hazırladıkları rapor hakkında bilgi verdi

Türkiye'de 6 Şubat'ta meydana gelen depremde 11 kentte büyük bir yıkım meydana geldi. Bu kapsamda çalışma yapan Prof. Dr. Altunışık, 6 Şubat'ta yıkılan 500'e yakın binalara ilişkin hazırladıkları rapor hakkında bilgi verdi.

Zeytinburnu Veliefendi'de kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Zeytinburnu Veliefendi Mahallesi’nde bulunan ‘İşçi Blokları’nın malikleriyle toplantı yapan Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, çalışmalar hakkında bilgi verdi. 

KİPTAŞ Zeytinburnu Locamahal kentsel dönüşüm projesinde son durum ne? 

KİPTAŞ tarafından devam eden Zeytinburnu Locamahal kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar aralıksız devam ediyor. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, sosyal medya üzerinden projede gelinen son aşama hakkında bilgi paylaştı. 

Ulusal Coğrafi Bilgi Sisteminin Kurulması Hakkında Yönetmeliğin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Yönetmelik!

Ulusal Coğrafi Bilgi Sisteminin Kurulması ve Yönetilmesi Hakkında Yönetmeliğin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31391 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Coğrafi Bilgi Sistemleri ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi!

Coğrafi Bilgi Sistemleri ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu. Kanun teklifi ile İmar Kanunu'nda düzenlemeler yapılması planlanıyor.

Coğrafi Bilgi Sistemleri ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi!

Coğrafi Bilgi Sistemleri ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi TBMM Başkanlığına sunuldu. Kanun kapsamında 3194 sayılı İmar Kanunu'nda düzenlemeler yapılması, arazi ve arsa düzenleme işlemlerine karşı açılan davaların hızlı bir şekilde çözüme kavuşturulabilmesi amaçlanıyor.

Coğrafi Bilgi Sistemleri ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun!

Coğrafi Bilgi Sistemleri ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun bugünkü 31045 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Süleyman Soylu konteyner kent hakkında bilgi verdi!

Elazığ Organize Sanayi Bölgesi'nde düzenlenen toplantıya İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum katıldı. Soylu ve Kurum Elazığ depremi sonrası yapılan çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu...

Gayrimenkul ve mal varlığı konularında bilgi paylaşımı yapılmayacak!

AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, Türkiye'nin karşılıklı vergilendirme hakkında idari anlaşmalar sürecinde olduğunu söyleyerek, "Vatandaşlarımızın gayrimenkul, mal varlıkları gibi konularda bilgi paylaşımı yapılmayacak." dedi

İsmail Hakkı Edebali kentsel dönüşüm hakkında bilgi verdi!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Mevlana-Ulus mahalle sakinlerine kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Çinli yatırımcılar Esenler'deki dönüşüm hakkında bilgi aldı!

Çin Yurtdışı Yatırım Ajansı Başkanı Deng Ling ve beraberindeki heyet, Esenler Yeni Şehir projesi hakkında bilgi aldı

Murat Yücel dükkan projeleri hakkında bilgi verdi!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Çayarası’nda vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların taleplerini dinleyen Başkan Yücel, Çayarası’nda yapılacak olan yeni dükkân projeleri hakkında bilgi verdi

Lisanslı Emlak Müşavirliği ve Emlak Komisyonculuğu Hakkında Kanun Teklifi tam metni!

9 Şubat 2015 tarihinde Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu’na gönderilen bu kanun teklifi, halen emlakçıların gündeminde. İşte Lisanslı Emlak Müşavirliği ve Emlak Komisyonculuğu Hakkında Kanun Teklifi tam metni..

Zeytinburnu hakkında bilgi Haberi

Zeytinburnu hakkında bilgi



Zeytinburnu çimento tozundan kurtuluyor


   ZEYTİNBURNU Çimento Fabrikası, 28 Temmuz'da üretimine son veriyor. Zeytinburnu Belediye Başkanı Muzaffer Çavuşoğlu, ekonomik ömrünü tamamlayan ve çevre sağlığı yönünden de sorun yaratan Zeytinburnu Çimento Fabrikası'nın gelecek ay sonunda üretimine son vereceğinin, işveren tarafından taahhüt edildiğini söyledi. 

   Bir özel kuruluşa ait fabrikanın müdürü Yalçın Cesur da, çevre kirlenmesi sorununun tartışmalı olduğunu belirterek, ''Bununla birlikte biz üretimi 28 Temmuz'a kadar bitirmek istiyoruz. 170 işçiye zorunlu olarak ihbar bildiriminde bulunduk. Aslında bize başka yer gösterseler çok daha iyi olur'' dedi.


     OTEL İNŞA EDİLECEK


   Belediye Başkanı Çavuşoğlu, çimento fabrikasının bulunduğu 61 dönümlük araziye, lüks turistik bir...