05 / 05 / 2024

zeytinburnu nakliye ambarının yerine ne yapılacak

zeytinburnu nakliye ambarının yerine ne yapılacak

Zeytinburnu E5 yolu üzerindeki Nakliyeciler Sitesi bir yıl içinde Hadımköy’e taşınacak. Site 123 dönümlük arsası ise gayrimenkul şirketlerinin takibinde. Arsanın değeri ise 250 milyon dolar....

Bto Nakliye Hafriyat İnşaat Malzemeleri Oto Yedek Parça Madeni Yağ Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Bto Nakliye Hafriyat İnşaat Malzemeleri Oto Yedek Parça Madeni Yağ Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Pendik'te 450 bin TL sermaye bedeli ile Halil Tarık Bulut tarafından kuruldu.

Depremzedeye şimdi de nakliye şoku! Fırsatçıların istediği rakam dudak uçuklattı!

Deprem felaketin fırsat bilen bazı ev sahipleri ve emlakçıların ardından bu kez de fırsatçılar nakliye sektöründe ortaya çıktı. Depremin ardından bölgeden taşınmak isteyen depremzedeler, kendilerinden istenen fiyatlarla bir şok daha yaşadı!..

Alya Konakları'nın temeli atıldı! Zeytinburnu'na 1.1 milyar TL'lik yeni proje!

İnşaat sektörünün güvenilir ve yenilikçi markası BOSS4 Gayrimenkul’ün, Zeytinburnu’nda 1 milyar 150 milyon lira yatırımla hayata geçireceği Alya Konakları'nın temeli atıldı. İşte proje ile ilgili merak edilen detaylar...

Prd Plastik Nakliye Metal İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Prd Plastik Nakliye Metal İnşaat Limited Şirketi bugün İçerenköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Çalışkan tarafından kuruldu.

Emtaş Nakliye Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Emtaş Nakliye Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da Ebru Meltem Kocataş tarafından kuruldu.

Gazel Enerji Yatırım İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gazel Enerji Yatırım İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda (Zeın Eddın) M. Abed A. Hawwarın, Ayet Haliloğlu, M. (M. Jawad) Hamza Shahın ve N. (Moh'd Sharıf Sha'lan Abı Sırıeh ortaklığında kuruldu.

Servet Acar İnşaat Nakliye Tarım Hayvancılık Temizlik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'ın merkez nakli yapıldı!

Servet Acar İnşaat Nakliye Tarım Hayvancılık Temizlik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Servet Acar İnşaat Nakliye Tarım Hayvancılık Temizlik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Fatih'te yapıldı.

Zeytinburnu'nda inşa edilen 260 rezerv konut dönüşüm için kullanılacak!

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, yaptığı açıklamada Zeytinburnu'nda inşa edilen 260 rezerv konutun kentsel dönüşüm için kullanılacağını söyledi.

Doruk Platform Vinç Ve Nakliye Hizmetleri İnşaat Otomotiv Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doruk Platform Vinç Ve Nakliye Hizmetleri İnşaat Otomotiv Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Dikmen tarafından kuruldu.

Zeytinburnu Veliefendi'de kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Zeytinburnu Veliefendi Mahallesi’nde bulunan ‘İşçi Blokları’nın malikleriyle toplantı yapan Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, çalışmalar hakkında bilgi verdi. 

Zeytinburnu Çırpıcı Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm sorunu çözüldü!

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy ilçedeki kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili yaptığı açıklamada Çırpıcı Mahallesi'nde 2015 yılından bu yana süren kentsel dönüşüm sorununu çözüme kavuşturduklarını müjdeledi.

Zeytinburnu kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Zeytinburnu Belediyesi tarafından hayata geçen kentsel dönüşüm çalışmaları son sürat ilerliyor. Zeytinburnu Belediye Başkanı Belediye Başkanı Ömer Arısoy çalışmalarda gelinen son nokta hakkında açıklamalarda bulundu.

Zeytinburnu İETT Blokları'nı Akkuş Gayrimenkul dönüştürüyor!

Alya 4 Mevsim projesinin lansmanını gerçekleştiren Akkuş Gayrimenkul, Zeytinburnu İETT Blokları'nı dönüştürecek.

zeytinburnu nakliye ambarının yerine ne yapılacak Haberi

zeytinburnu nakliye ambarının yerine ne yapılacak


Zeytinburnu E5 yolu üzerindeki Nakliyeciler Sitesi bir yıl içinde Hadımköy’e taşınacak.


Site 123 dönümlük arsası ise gayrimenkul şirketlerinin takibinde. İstanbul Nakliye Ambarı İşletme Kooperatifi (NAKO) Başkanı Mehmet İrfan Bulut, satış için şartnameyi hazırladıklarını ve önümüzdeki hafta teklifleri alacaklarını açıkladı. 245 dükkan ve 185 hak sahibi bulunan arsanın değeri 250 milyon dolar. Bulut, hak sahipleriyle ay boyunca toplantı yaptıklarını ve 2 yıldır devam eden süreçte sona geldiklerini dile getirdi. Dükkan sahiplerinin ağırlıklı olarak peşin satıştan yana olduğunu söyleyen Bulut, “Şartnamede 2 seçenek sunacağız. İsteyen arsanın tamamını nakit alacak. İsteyen dükkânları peşin alıp aynı alan içinde kooperatife ait 30 dönümlük arsada hasılat ya da kat karşılığı iş geliştirebilecek” dedi. 


KAMYON TRAFİĞİ


30 dönümlük arsanın asgari bedelinin 65 milyon dolar olduğunu belirten Bulut, çok sayıda...