16 / 05 / 2024

zeytinburnu sahil emlak konut projesi

zeytinburnu sahil emlak konut projesi

Emlak GYO Genel Müdürü Murat Kurum: Boğaz'ın incisi durumunda bulunan arazimizde 1500 konutun yanı sıra, otel, rezidans, ticari üniteler, okul, cami ve park gibi alanlar yer alacak."

Armel Emlak İnşaat Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Armel Emlak İnşaat Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 3 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Doğuş ve Metin Doğuş ortaklığında kuruldu.

State Property Emlak Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

State Property Emlak Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 200 bin TL sermaye bedel ile Muhammed Dabbit tarafından kuruldu.

Jr Reality Turkey Emlak Hizmetleri Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jr Reality Turkey Emlak Hizmetleri Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Jamıl Farıd Mustafa tarafından kuruldu.

Tlg Emlak İnşaat Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tlg Emlak İnşaat Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Tolga İlhan tarafından kuruldu.

Velipay Emlak Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Velipay Emlak Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cevdet Sari tarafından kuruldu.

Agündoğdu Emlak Yatırım Gayrimenkul İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Agündoğdu Emlak Yatırım Gayrimenkul İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Gündoğdu tarafından kuruldu.

Halikarnaz Emlak Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halikarnaz Emlak Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda Maedeh Nasırshamsabad ve Mohammadreza Sotoudehmasooleh ortaklığında kuruldu.

Ecas Emlak Danışmanlık Turizm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ecas Emlak Danışmanlık Turizm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda Kartal Kırdar tarafından kuruldu.

Noya Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Noya Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Küçük tarafından kuruldu.

Akyapı Yatırım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyapı Yatırım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu’nda 500 bin TL sermaye bedeli ile  Çağrı Genç tarafından kuruldu.

Trustus Emlak İnşaat Gayrimenkul Pazarlama Ve Seyahat Danışmanlığı Sağlık Turizmi Dış Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Trustus Emlak İnşaat Gayrimenkul Pazarlama Ve Seyahat Danışmanlığı Sağlık Turizmi Dış Tic.Ltd.Şti Zeytinburnu'nda 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulhadi Kabbani ve Abdulrahman Jamal Eddın ortaklığında kuruldu.

Amiri Turizm Gıda Tekstil Otomotiv Emlakçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Amiri Turizm Gıda Tekstil Otomotiv Emlakçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 800 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Nadır Ghulam tarafından kuruldu.

White Way Emlak Danışmanlığı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

White Way Emlak Danışmanlığı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Iman Pour Shakıba ve Mılad Pourshakıba ortaklığında kuruldu.

zeytinburnu sahil emlak konut projesi Haberi

zeytinburnu sahil emlak konut projesi

Türkiye'nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı Emlak Konut GYO, 8.5 milyon metrekarelik portföyünün en değerli parçası olan Zeytinburnu sahilindeki 126 dönümlük arazisini gelecek ay ihaleye çıkarma kararı aldı. 

Gayrimenkul sektörü tarafından heyecanla beklenen eski tank fabrikası arazisi için 'üzerinde proje geliştirilmemiş Boğaz'ın incisi' ifadesini kullanan Emlak GYO Genel Müdürü Murat Kurum, "Boğaz'ın incisi durumunda bulunan arazimizde 1500 konutun yanı sıra, otel, rezidans, ticari üniteler, okul, cami ve park gibi alanlar yer alacak. 2-2.5 emsal arası yoğunlukla bölgenin siluetine uygun bir proje geliştireceğiz" diye konuştu. 


YENİ PROJELER VİTRİNE ÇIKIYOR 


Türkiye'de 600 bin konut açığı olduğunu, dönüşüm ve yenileme projeleriyle bu sayının artacağını anlatan Murat Kurum, ellerindeki stoklarla ihaleye çıkıp buradan elde ettikleri gelirlerle hızla yeni arsalar satın aldıklarını ifade etti. 


Kurum, bu kapsamda İstanbul'un...