04 / 05 / 2024

Zeytinburnu sahil konut projesi

Zeytinburnu sahil konut projesi

Kalkavan Yapı-Hasan Sever Inşaat-Gül Yapı Gayrimenkul Geliştirme İş Ortaklığı, İstanbul'un en önemli arazilerinden olan Zeytinburnu Sahil'de rezidans, konut, ofis, ticari üniteler ve zengin sosyal yaşam alanlarından oluşacak proje hayata geçirecek.

Zeytinburnu'nda 3 bine yakın konut dönüştü!

Mega kent İstanbul'un nüfus yoğunluğu yüksek olan en eski yerleşim bölgelerinden Zeytinburnu'nda, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, belediye ve TOKİ işbirliğinde son dönemde yapılan çalışmalarla 3 bine yakın konut dönüştü.

Zeytinburnu ve Zonguldak merkezde KDV’siz 41 Konut ve 51 iş yeri 17 Ocak 2023’te açık artırma ile satışa çıkarılıyor!

Yatırımcıların iştahını kabartan bir ilan daha yayımlandı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı 17 Ocak 2023’te İstanbul Zeytinburnu ve Zonguldak merkezde 41 Konut ve 51 iş yeri müzayedesi ilanını yayımladı.

Zeytinburnu, nitelikli konut projeleriyle kabuk değiştiriyor!

Son yıllarda markalı konut projelerinin gözde ilçeleri arasında yer alan Zeytinburnu bölgesi yatırımcıların da ilgisini çekiyor. Zeytinburnu pek çok kaliteli ve nitelikli projeye de ev sahipliği yapıyor.

İstanbul'un hangi ilçesinde konut fiyatları katlandı? Yatırımcılar akın ediyor!

Zeytinburnu, ulaşım ağının çeşitlilik kazanmasıyla geliri yüksek yatırımcılar tarafından da tercih edilir oldu. Özellikle sahil bölgesinde yer alan projeler gün geçtikçe katlanıyor. Peki Zeytinburnu'nda konut fiyatlarında son durum ne?

Zeytinburnu Telsiz Mahallesi'nde 281 konut dönüşecek!

TOKİ, Zeytinburnu Telsiz Mahallesi’nde inşa edilecek 281 konut ve 97 adet dükkânlı kentsel dönüşüm projesi için ihale sürecini başlattı. Buna göre söz konusu mahallenin dönüşüm ihalesi 3 Mart 2021'de yapılacak. 

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Şaşkınbakkal Sahil Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Şaşkınbakkal Sahil Şubesi bugün Kadıköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Caddebostan Sahil Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Caddebostan Sahil Şubesi bugün Kadıköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Sakızağacı Sahil Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Sakızağacı Sahil Şubesi bugün Bakırköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı. 

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Palmiye Sahil Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Palmiye Sahil Şubesi bugün Kartal'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi İdealtepe Sahil Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi İdealtepe Sahil Şubesi bugün Maltepe'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Küçükyalı Sahil Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Küçükyalı Sahil Şubesi bugün Maltepe'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Yalı Sahil Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Yalı Sahil Şubesi bugün Maltepe'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği ve Ticaret A.Ş. Yeşilköy Çiroz Sahil şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği ve Ticaret A.Ş. Yeşilköy Çiroz Sahil  şubesi bugün Beykoz’da 5 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Zeytinburnu sahil konut projesi Haberi

Zeytinburnu sahil konut projesi
Kalkavan Yapı-Hasan Sever Inşaat-Gül Yapı Gayrimenkul Geliştirme İş Ortaklığı, İstanbul'un en önemli arazilerinden olan Zeytinburnu Sahil'de rezidans, konut, ofis, ticari üniteler ve zengin sosyal yaşam alanlarından oluşacak proje hayata geçirecek. Projeye imza atan Kalkavan Yapı-Hasan Sever Inşaat-Gül Yapı Gayrimenkul Geliştirme İş Ortaklığı, Zeytinburnu Sahili'nde yer alan TOBB arazisinde geliştireceği yeni projesi için ön talep toplamaya başladı. Yeni proje ön talep döneminde ev sahibi olmak isteyenlerden yoğun ilgi görürken, projeye ilişkin maketin yer alacağı satış ofisinin de yapımı hızla...