05 / 05 / 2024

Zeytinli Konutları satışa çıktı mı

Zeytinli Konutları satışa çıktı mı

Zeytinli Konutları satışa çıkarıldı. Zeytinli Konutları’nın son halini yerinde inceleyen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “3 bloktan oluşan Zeytinli Konutları’ndaki 147 adet 2+1 yapımı bitti." dedi

Portaş Dikmen Vadi Konutları satışa çıktı! Yeni Proje

Portaş Dikmen Vadi Konutlar, Ankara ili Çankaya ilçesi Dikmen semtinde Portaş İnşaat tarafından inşa ediliyor. Portaş Dikmen Vadi Konutları satışa çıktı! Peki Portaş Dikmen Vadi Konutları'nda daire fiyatları ne kadar? İşte Portaş Dikmen Vadi Konutları ile ilgili detaylar...

Prime Sierra Cadde konutları satışa çıktı mı? Prime Sierra'da daire fiyatı ne kadar?

Kargın İnşaat ve Dema Konut tarafından Ankara'da hayata geçirilen proje 13.028 metrekare alan üzerinde inşa edilecek. Peki, Prime Sierra Cadde konutları satışa çıktı mı? Prime Sierra'da daire fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

TOKİ'den Eylül kıyağı: 4 bin TL'den başlayan taksitle ucuza konut müjdesi! 3+1 konutlar satışa çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Erzurum'da 10 adet konutu satışa çıkaracağını ilan etti. Bu kapsamda konutlar 4 bin 52 TL'den başlayan taksit fırsatıyla satışa sunulacak.

Emlak Konut, Saraçoğlu mahallesindeki konutları 6.7 milyon liradan satışa çıkarıyor

Cumhuriyet tarihinin ilk toplu konut projesi olan Ankara Çankaya'daki Saraçoğlu Mahallesinde yenilenen daire fiyatları belli oldu. Bu kapsamda Emlak Konut GYO, Saraçoğlu mahallesindeki konutları 6.7 milyon liradan satışa çıkarıyor.

Avrupa Konutları Ata satışa çıktı! Artaş'tan Küçükçekmece'ye 413 konutluk yeni proje!

Artaş İnşaat'ın İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece'de hayata geçirdiği Avrupa Konutları Ata satışa çıktı. Projede 413 adet konutun yanı sıra 14 adet ticari ünite bulunuyor.

Avrupa Konutları Ata satışa çıktı mı? Avrupa Konutları Ata ne zaman satışa çıkacak? 

Avrupa Konutları Ata satışa çıktı mı ve Avrupa Konutları Ata ne zaman satışa çıkacak sorularının yanıtları haberimizde yer alıyor. İşte merak edilen soruların yanıtları....

Avrupa Konutları Esentepe satışa çıktı! Artaş İnşaat'tan Kartal'a 865 konutluk yeni proje!

Anadolu Yakası’ndaki 2. projesini ‘Avrupa Konutları Esentepe’ adıyla hayata geçiren Artaş İnşaat merakla beklenen projeyi satışa çıkardı. Avrupa Konutları Esentepe projesinde 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar konut tipi bulunuyor.  

Tema İstanbul 2'de ilk etapta satışa çıkan konutların yarısı satıldı!

Mesa, Artaş, Kantur-Akdaş Ortak Girişimi ile inşa edilen Tema İstanbul 2'de ilk etapta satışa çıkan konutların yarısı satıldı...

Atabek Konutları satışta! Yeni proje!

Atabek Şirketler Grubu tarafından hayata geçirilecek olan Atabek Konutları satışa sunuldu. Projede 2+1, 3+1 ve 4+2 dubleks daire tipleri bulunuyor. 

TOKİ'nin Muğla'daki zeytinliği satışa çıkarmasına tepki!

Muğla Köyceğiz'deki bağlı Toparlar Mahallesi’nde yer alan yaklaşık 1 milyon 106 bin metrekarelik alanın açık artırma ile satışa sunulmasına köylülerden tepki geldi.

Kırıkkale Delice TOKİ konutları satışa çıkıyor!

Kırıkkale'nin  Delice İlçesi Karabekir Mahallesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından inşa edilen 2.Etap TOKİ konutları satışa çıkarıldı. 

Alya Dolunay satışa çıktı! Yeni Proje!

BOSS4 Gayrimenkul tarafından Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Alya Dolunay projesinde yer alan konutlar satışa çıkarıldı. Projede yer alan daireler 24 ay sonra teslim edilecek.

Öniz Nirvana Susuz Konutları satışta! Yeni proje!

ASM İnşaat'ın imzasıyla Ankara Yenimahalle'de yükselen Öniz Nirvana Susuz Konutları satışa çıktı. Projede daire fiyatları 950 bin TL'den başlıyor...

Zeytinli Konutları satışa çıktı mı Haberi

Zeytinli Konutları satışa çıktı mı


Şehitkamil Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Zeytinli Konutları satışa çıkarıldı. Zeytinli Konutları’nın son halini yerinde inceleyen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “3 bloktan oluşan Zeytinli Konutları’ndaki 147 adet 2+1 yapımı bitti. Çok nitelikli bir yaşam alanı sunmaya gayret gösterdik. Konut yapımını etap etap devam ettireceğiz” dedi.

MODERN, KALİTE VE KONFOR BİR ARADA

Hayata geçirdiği proje ve çalışmalarla ilçe halkının yaşam standardını arttıran Şehitkamil Belediyesi, konut sorununu çözmek ve yeni yaşam alanları oluşturmak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında kamulaştırılan alanlara yeni konutlar inşa eden Şehitkamil Belediyesi, Selimiye Mahallesi’ndeki Zeytinli Konutları’nın 3 bloğunu da tamamladı. Modern, kaliteli ve konforlu daireler, 2+1 olarak inşa edildi. Kullanıma hazır 147 adet daire, satışa sunuldu.

ZEYTİNLİ KONUTLARI’NDAN EV SAHİBİ OLACAKLAR ÇOK ŞANSLI

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Zeytinli...