04 / 10 / 2024

zihni sinir

zihni sinir

Bun Design, şu anda 32 olan mağaza sayısını, vereceği franchise’larla bir yıl içinde 100’e çıkarmayı hedefliyor.

Tunçkar Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tunçkar Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Zihni Tunç tarafından kuruldu.

Berfu ve Eser Yenenler’in “Çift Terapisi” gösterisini izlemek isteyenler ne kadar ödeyecek? İşte bilet fiyatları

Berfu Yenenler ve  Eser Yenenler, “Çift Terapisi” adlı gösterileri ile seyirci ile buluşmaya devam ediyor. Peki eğlence dolu bir sohbetin, kahkaha dolu anların, sinir krizlerinin gülme krizine döndüğü dakikaların yaşandığı bu gösteriyi izlemenin bedeli ne?  İşte  Çift Terapisi'nin bilet fiyatları...

Bakırköy Şehir Hastanesi projesi durdu! 

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nin bulunduğu araziye yapılması planlanan şehir hastanesi ve sosyal tesise İstanbul 6. İdare Mahkemesi'nden 'dur' kararı çıktı. 

Samsun Atakum'a küçük sanayi sitesi müjdesi!

Cumhur İttifakı Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin,  Küçük Sanayi Sitesi Projesi'ni hayata geçireceklerini müjdeledi.

Samsun Atakum'a okul öncesi eğitim merkezleri inşa edilecek!

Cumhur İttifakı Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, "Hayata geçireceğimiz teknoloji, bilgi erişim, yetenek, üstün çocuklar, okul öncesi eğitim merkezleri ve dijital kütüphaneler ile Atakum'u eğitimin üssü haline getireceğiz" dedi

Samsun Atakum'a Bilim ve Teknoloji Merkezi inşa edilecek!

Cumhur İttifakı'nın Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin yaptığı açıklamada Atakum'a Bilim ve Teknoloji Merkezi inşa edeceklerini söyledi.

Samsun Atakum'a polisevi inşa edilecek!

Cumhur İttifakı'nın AK Parti'den Atakum Belediye Başkan Adayı olan Zihni Şahin yaptığı açıklamada "Atakum ilçemize polisevi projemizi hayata geçireceğiz" dedi

Samsun Atakum'a kentsel estetik imzası!

Cumhur İttifakı'nın AK Parti'den Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin yaptığı açıklamada "Atakum'un gelecek vizyonunu belirlerken kentsel ve mimari estetiğe ayrı bir yer ayırdık. Bununla ilgili projelerimiz hazır" dedi

Samsun Atakum'a rehabilitasyon merkezi inşa edilecek!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, Atakum'a rehabilitasyon merkezi inşa edileceğini müjdeledi.

Samsunspor'a tesis müjdesi!

Samsunspor Yönetim Kurulu üyelerinin ziyaret ettiği Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, "Samsunspor'umuzun altyapı tesisleşmesi konusundaki çabası her türlü takdirin üzerinde. Bizden istenilen saha ile ilgili gerekli mutabakata varıldı" dedi.

Samsun Atakum'a öğretmenevi müjdesi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Atakum'a öğretmenevi müjdesi verdi.

Bafra Kültür ve Sanat Merkezi'nin ihalesi yapıldı!

Çalışmalarına devam eden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafralıların senelerdir hayalini kurduğu Kültür ve Sanat Merkezi için ihaleye çıktıklarını müjdeledi.

Kartal'da inşaat işçisi 12’nci kattan düşerek öldü!

İstanbul'un Kartal ilçesinde bir inşaatta çalışan işçi 12’nci kattan düşerek hayatını kaybetti. Genç inşaat işçisinin yakınları sinir krizi geçirdi.

zihni sinir Haberi

zihni sinir

Hediyelik eşyaların yanı sıra “zihni sinir” ürünleriyle de bilinen Bun Design, şu anda 32 olan mağaza sayısını, vereceği franchise’larla bir yıl içinde 100’e çıkarmayı hedefliyor. 


Bun Design Genel Müdürü Hasip Özbudun, önümüzdeki dönemde mağaza büyüklüklerini de artırmak istediklerini belirterek, “30-40 metrekareleri 100 metrekarelere çıkarmak istiyoruz. Böylece katlanabilir küçük ev ve ofis mobilyaları da satmaya başlayacağız, öte yandan ortaklık konusunda bazı görüşmeler de yapıyoruz” diye konuştu. Dükkânlarda en çok satılan ürünün 29 bin adetle Oscar ödülleri olduğunu belirten özbudun, internetten avantajlı ürünler satacaklarını da sözlerine ekledi.



Ebru ERDOĞAN /...