03 / 05 / 2024

Zincirlikuyu gökdelenleri

Zincirlikuyu gökdelenleri

2001 yılında Fransız kökenli Le Meridien Türkiye'de otel açmak için harekete geçmiş. Otele mekan olarak Şehmuz Tatlıcı'ya ait Tat Towers'ı seçen şirket, Tatlıcı Grubu ile 50 milyon dolara anlaşacağı konuşulmuş.

İstanbul’daki o gökdelenler için şok karar!

İstanbul’un Kadıköy ilçesindeki “Four Winds Park Residance” gökdelenleri, 2020 yılından sonra çıkarılan yeni düzenleme sonrası tekrar gündeme oturdu.

Gülşen, Zorlu Center’daki iki dairesini 1,5 milyon dolara sattı!

Başarılı şarkıcı Gülşen, Zincirlikuyu Zorlu Center'da yer alan iki dairesini 1,5 milyon dolara sattı.

İzmir'de gökdelen inşaatları tam gaz!

İzmir, kamuoyunda zaman zaman yüksek binaların inşaatlarına ilişkin tartışmalarla gündeme geliyor. İzmir'de yer alan gökdelenlerin ve yeni süreçte hayata geçirilmesi planlananların listesi merak ediliyor. İşte İzmir2in gökdelenleri...

Diamond of İstanbul projesine İBB'den izin çıkmadı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Maslak’ta Hattat grubunun gökdelenleri için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılan imar planlarına “yapılaşma değerleri çelişkili” olduğunu iddia ederek itiraz etti.

Dünyanın en uzun gökdelenleri!

Dünyanın en uzun gökdelenleri listesi inşaatları devam eden kulelerin tamamlanmasının ardından güncellendi. Dünyanın en uzun gökdelenleri listesinde bu yılda Burj Khalıfa birinci sırada yer aldı.

Dünyanın en pahalı 16 gökdeleni belli oldu! 

HowMuch tarafından dünyanın en pahalı gökdelenleri açıklandı. İşte dudak uçuklatan rakamlardaki fiyatlara inşa edilmiş devasa gökdelenler...

Serdar Gökhan'dan ev fiyatına mezar aldığı iddialarına yanıt!

Usta oyuncu Serdar Gökhan, kendisi için Zincirlikuyu Mezarlığı’ndan 150 bin TL'ye mezar yeri aldığı haberlerine açıklık getirdi.

Zeytinburnu 16/9 kuleleri yasallaştı!

İstanbul Zeytinburnu’nda yer alan 16/9 kuleleri için mahkemeden ‘Tıraşlansın’ kararı çıkmıştı. 4. İdare Mahkemesi gökdelenleri yasallaştırdı ve gökdelenlerin tıraşlanma durumu ortadan kalktı. 

Dünyanın en yüksek gökdelenleri Çin'de!

Dünyayı yüksek bina furyası sardı. En çok gökdelen inşa eden ülke Çin oldu. Yüksek binalar sadece Asya ve Amerika'da değil, dünyanın neredeyse tüm metropollerinde bulunuyor.

En çok ofis Levent, Maslak, Gayrettepe, Zincirlikuyu ve Esenyurt'ta kiralandı!

Cushman & Wakefield'in 2017 ikinci çeyreği için hazırladığı ‘Türkiye Pazar Analizleri’ raporunu yayınladı. Rapora göre, yılın ikinci çeyreğinde İstanbul’daki ofislerin yarısından fazlası Levent, Maslak, Gayrettepe, Zincirlikuyu ve Esenyurt Bölgesi'nde kiralandı.

Gökdelenleri yapay zekalı robotlar temizleyecek!

Tower Craft Genel Müdürü Aykut Bilici yaptığı açıklamada "Gökdelenlerin dış cephe temizliğinde kullanılmak üzere tasarlanan yapay zekaya sahip robot için ilk siparişlerimizi aldık." dedi

İşte dünyanın en uzun 10 gökdeleni!

Gelecek 10 yılda yapılması ve tamamlanması beklenen en uzun gökdelenler sizler için araştırıldı. İşte dünyanın en uzun gökdelenleri...

New York'taki gökdelenler gökten inecek!

New York'lu mimarlık ofisi gökdelenleri gökteninen formatına dönüştürecek. Proje kapsamında Dünya yörüngesine yerleştirilecek büyük bir asteroid kullanılması düşünülüyor.

Zincirlikuyu gökdelenleri Haberi

Zincirlikuyu gökdelenleri



Meridien, Tatlıcı'nın KULELERİNE TALİP


Dünyanın en lüks otel zincirlerinden Le Meridien, Şehmuz Tatlıcı'nın Zincirlikuyu'daki kulelerine talip oldu. İki grup arasındaki görüşmelerin imza aşamasına geldiği öğrenildi 


HACER GEMİCİ, EKONOMİ SERVİSİ


    Dünyaca ünlü otel zincirleri, İstanbul'u mesken tutuyor. The Ritz Carlton'ın Türkiye'ye gelmesinin ardından bu kez Fransız kökenli Accor Grubu Le Meridien oteller zincirine İstanbul'da bir halka eklemek üzere harekete geçti. Otele mekan olarak Şehmuz Tatlıcı'nın Zincirlikuyu'daki TAT Towers'ını seçen grup, Tatlıcı ile görüşmelerini sürdürüyor. İki grup arasında temaslar sürerken, 50 milyon doları bulması beklenen anlaşmanın imza aşamasında olduğu konuşuluyor.


YABANCILAR SIRADA


    Son devalüasyonla birlikte yatırım için cazip bir ülke haline...