21 / 05 / 2024

Zingat Gayrimenkul

Zingat Gayrimenkul

Zingat Gayrimenkul Bilgi Sistemleri Anonim Şirketi, 2 milyon 500 bin TL'lik sermaye ile 15 Nisan'da Kağıthane, Sanayi Mahallesi, Eski Büyükdere Caddesi, Bilek İş Merkezi'nde kuruldu.

Dijital gayrimenkul pazarlamanın yeni ortakları! Hepsiemlak ile Zingat el sıkıştı!

Dünyanın önde gelen dijital emlak gruplarından biri olan Property Finder, Türkiye’nin lider dijital platformu Hepsiemlak’a ortak oluyor. Bu ortaklık anlaşması çerçevesinde, Türkiye’nin en yenilikçi emlak sitesi Zingat, Hepsiemlak ile birleşiyor.

Emlak tercihlerini Zingat Bana Ev Bul diyenler belirledi!

Zingat'ın ücretsiz Bana Ev Bul hizmetinden faydalanarak zahmetsizce ev satın alan ya da kiralayanlar gayrimenkul trendlerini belirledi.

Zingat Akademi'den online eğitimlerle Evde Kal çağrısına destek!

Zingatcom, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yönelik alınan tedbirler dahilinde "Evde Kal" çağrısına uyarak Zingat Akademi'nin ücretsiz online eğitimleri ile gayrimenkul sektörüne katkı sağlamayı hedefliyor.

Gayrimenkul okuryazarlığı, yatırımda doğru karar alınmasını sağlıyor!

Zingat.com Kurucu Ortağı ve CEO'su Ahmet Kayhan,"Yatırım konusunda danışmanlık ve rehberlik yapabilmek için gayrimenkul okuryazarı olmanız gerekiyor" dedi.Kayhan, gayrimenkul okuryazarlığının Türkiye'de de yaygınlaşması için çalışmalar başlatığını dile getirdi.

Zingat Blog emlak sektörüne yeni boyut kazandıracak!

Türkiye’nin akıllı emlak sitesi Zingat.com’un gayrimenkul takipçilerini zengin bir içerikle karşılayan ve emlak sektörüne yeni bir boyut kazandıracak olan yeni blogu yayına başladı. Zingat Blog, özgün, bilgilendiren ve eğlendiren içerikleriyle takipçileriyle buluşuyor.

Zingat.com yaşamSkor uygulamasını tanıttı!

Türkiye'nin akıllı emlak sitesi Zingat.com, ziyaretçilerinin yaşam kalite endeksini ölçerek gayrimenkul yatırımlarını yönlendirmelerini sağlayan ‘yaşamSkor’ uygulamasını tanıttı.

Yabancılara gayrimenkul satışında dikkat edilmesi gerekenler!

Zingat.com, yabancı yatırımcıların Türkiye’de gayrimenkul yatırımlarının artış göstermesi üzerine, yabancı yatırımcılara emlak satışında dikkat edilmesi gereken hususları açıkladı.

Zingat Gayrimenkul Bilgi Sistemleri Anonim Şirketi kuruldu!

Zingat Gayrimenkul Bilgi Sistemleri Anonim Şirketi, 2 milyon 500 bin TL'lik sermaye ile 15 Nisan'da Kağıthane, Sanayi Mahallesi, Eski Büyükdere Caddesi, Bilek İş Merkezi'nde kuruldu.

BMI'den gayrimenkul semineri!

Business Management Institute (BMI), gayrimenkul hukuku, finansı ve değerlemesi konularında seminer düzenledi

Mustafa Özbek Kıbrıs'ın gayrimenkul zengini

Ergenekon'un finansörü' olarak bilinen Mustafa Özbek'in Kıbrıs'ta gayrimenkul zengini olduğu ortaya çıktı

 

Gayrimenkul almalı mı?

Emlak Kulisinde sorulara cevap verdiğim bölümde bana özelikle bu soru soruyor, gayrimenkul sektöründe neler oluyor, alma zamanı mı, beklemeli miyiz, ne kadar beklemeliyiz? Ben de sorulara kısa kısa ve tek tek cevap vermek yerine genel bir cevap yazmalıyım

Gayrimenkul sektörü körfez yatırımcılarıyla buluşacak

"Türk gayrimenkul sektörünün körfez yatırımcıları ile buluşması" 13 - 14 Nisan 2009 tarihlerinde İstanbul Swissotel'de gerçekleştirilecek

Vakıflar'dan Trabzon'da 46 kiralık gayrimenkul

Vakıflar, Trabzon'da bulunan 46 adet gayrimenkulü kiraya vermek üzere ihale açtı

Zingat Gayrimenkul Haberi

Zingat Gayrimenkul

Zingat Gayrimenkul Bilgi Sistemleri Anonim Şirketi, 2 milyon 500 bin TL'lik sermaye ile 15 Nisan'da kuruldu. 


Zingat Gayrimenkul Bilgi Sistemleri Anonim Şirketi iş konusu; a. Her türlü bina, büro, arsa, arazi, tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisi ve çevre düzenlemesi alanında teknik müşavirlik hizmetleri olarak plan, proje, teknik hesaplar, danışmanlık, etüd, araştırma, tasarım, fizibiliteler yapmak, bununla ilgili hizmet grupları oluşturmak ve işletmek. b. Elektronik ortamda bilgi üretilmesini ve dağıtılmasını sağlamak, içerik üretmek ve başkalarına sağlamak, dijital veriler geliştirmek, dijital verileri pazarlamak, elektronik rehber ve kataloglar geliştirmek, pazarlamak ve umuma arz etmek amacı ile gereken her türlü teknik, elektronik, mekanik ve telekomünikasyon alt yapısını ve kullanıcı birimleri ile çevre cihazlarını kurmak, kurdurmak, kurulmasını sağlamak; bu amaçla her tür ve kategori bilgisayar...