02 / 05 / 2024

Zinnur Büyükgöz kimdir

Zinnur Büyükgöz kimdir

Mahalle statüsüne geçen köylere konuk olan Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, "Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte Gebze'de tarımsal kalkınmayı sağlayacak projelere imza atacağız" diye konuştu.

Gökhan Yıldız kimdir? Gökhan Yıldız, Kalyon Gayrimenkul Yatırım’da icra kurulu üyesi oldu!

Gökhan Yıldız kimdir? , Gökhan Yıldız ne iş yapmaktadır? Kalyon Gayrimenkul Yatırım İcra kurulu üyesi olan Gökhan Yıldız hakkında merak edilenler.

Tolunay Yıldız kimdir? Tolunay Yıldız ne iş yapıyor?

Tolunay Yıldız kimdir? Tolunay Yıldız'ın eğitim durumu nedir? Tolunay Yıldız kariyeri ve eğitim durumu nedir? Tolunay Yıldız'ın kim olduğu ve Tolunay Yıldız'ın hangi alanlarda görevler yaptığı ve merak edilen detaylar...

Alper Gökgöz kimdir? Alper Gökgöz ne iş yapıyorr? Alper Gökgöz'ün eğitim ve kariyeri nedir?

Alper Gökgöz'ün kim olduğu ve Alper Gökgöz'ün hangi alanlarda çalışmalar yaptığı araştırılan ve merak edilen konular arasında yer almaktadır. Buna kapsamda Alper Gökgöz kimdir? nerelerde görev almıştır? Alper Gökgöz'ün eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Ümit Nuri Yıldız Kimdir? Ümit Nuri Yıldız ne iş yapmaktadır?

Ümit Nuri Yıldız kimdir? Ümit Nuri Yıldız’ın mesleği nedir? Ümit Nuri Yıldız eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Bilal Yıldız kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu üyesi Bilal Yıldız kimdir? Kaç yaşında? Bilal Yıldız  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Bilal Yıldız 'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Bilal Yıldız'ın hayatına dair merak edilenler.

Ümit Nuri Yıldız Kimdir? 

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi, Ümit Nuri Yıldız Kimdir? Ümit Nuri Yıldız hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ümit Nuri Yıldız'ın biyografisi..

Deprem fırsatçılarına tepki büyük! Fiyatını bir anda uçurdular

Kahramanmaraş merkezli olarak meydana gelen deprem herkeste büyük üzüntü yarattı. Depremi fırsat bilenlere de büyük tepki gösterildi.

Ahmet Büyükgöz'den 11 enerji hissesi ile SASA ve Hektaş analizi!

Temel ve teknik analizci, uzun vade yatırımcısı Ahmet Büyükgöz, Borsa İstanbul’da işlem gören 11 enerji hissesini masaya yatırdı. Son dönemin en çok konuşulan şirketleri, SASA, Hektaş, TÜPRAŞ, KONTROLMATİK  başta olmak üzere 14 hissenin analizini yaptı.

Kızılbük GYO'nun halka arz büyüklüğü 948 milyon TL oldu!

Kızılbük GYO'nun halka arz büyüklüğü 948 milyon Türk Lirası oldu. Halka arz edilen payların yüzde 83,43'üne denk olan paylar kurumsal yatırımcıya satıldı. Sinpaş GYO ise payların yüzde 77,71'ini satın aldı.

Büyük Yıldız İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Büyük Yıldız İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Saıd Kerassa tarafından kuruldu.

Büyükyalı İstanbul'da yaz dönemine özel 36 ay vade farksız ödeme fırsatı!

Büyükyalı İstanbul projesi İstanbul'un merkezi Zeytinburnu sahilinde yükseliyor. Toplam 111 dönümlük arazide hayata geçirilen projede yaz dönemine özel 36 ay vade farksız ödeme kampanyası başladı...

Yusuf Mutlu Yıldız kimdir?

Seranova Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Mutlu Yıldız kimdir? Yusuf Mutlu Yıldız daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Yusuf Mutlu Yıldız'ın biyografisi...

Tolga Bıyıklıoğlu kimdir?

Inhouse Global’in Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su olan Tolga Bıyıklıoğlu kimdir? Tolga Bıyıklıoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Tolga Bıyıklıoğlu'nun biyografisi...

Zinnur Büyükgöz kimdir Haberi

Zinnur Büyükgöz kimdir

Cumhur İttifakı ve AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, İlçe Başkanı İrfan Ayar ve parti yöneticileriyle birlikte  Elbizli, Duraklı, Hatipler, Tepemanayır, Ahatlı, Kargalı ve Yağcılar mahallelerinde ziyaretlerde bulundu. Büyükşehir yasası ile birlikte mahalle statüsüne kavuşan köylere konuk olan Büyükgöz, vatandaşlarla sohbet edip talepleri dinledi. 

''Kazanan Gebze olacak"

Özgür Kocaeli Gazetesi'nde yer alan habere göre, vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, "Gebze'de Yüksek Şehir ve Bölge Plancısı olan belediyecilik işinin ehli Zinnur Büyükgöz, Cumhurbaşkanımızın onayı ile aday gösterildi. 33 yıldır Türkiye'nin hemen hemen her vilayetinde projelere imza atan, belediyecilik işini bilen bir kardeşimiz. Sizler her zaman bizlerin yanında oldunuz. Bugün de Zinnur kardeşimizi sizlere emanet ediyorum. İnanıyorum ki sizlerin desteğiyle 31 Mart akşamı kazanan Cumhur...