06 / 05 / 2024

Ziraat Bankası kar bilançosu

Ziraat Bankası kar bilançosu

iZiraat Bankası’nın 9 aylık net kârı geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 17 artarak 3 milyar lirayı aştı. Ziraat Aydın, bilanço büyüklüğünün 238 milyar liraya, toplam kredilerinin de 170 milyar liraya ulaştığını söyledi.

Vakıfbank ve Ziraat Bankası'ndan 400.000 TL'ye varan taşıt kredisi imkanı!

Otomobil sahibi olmak isteyenler için Vakıfbank ve Ziraat Bankası, 400.000 TL'lik taşıt kredisi fırsatlarını açıkladı. Bu önemli finansman desteği, Türkiye'de yükselen araba fiyatları karşısında birçok vatandaş bu fırsattan yararlanabilecek.

Ziraat Bankası Ankara Next Nevel AVM'yi 1 milyar liraya satıyor!

Pasifik Gayrimenkul tarafından yapılan Ankara Next Level AVM, 2019’da kredi borcu karşılığı Ziraat Bankası’na devredilmişti. Ziraat, AVM’yi bu ay 1 milyar liraya satışa çıkardı. 

Ziraat Bankası bombayı patlatarak müjdeyi verdi! Hemen buraya bakın!

Ziraat Bankası, heyecan verici bir müjdeyle karşımızda... Bomba etkisiyle duyurduğu bu gelişmeyi sakın kaçırmayın... İşte ayrıntılar...

Ziraat Bankası coştukça coştu! 31 Temmuz’a kadar başvurusunu eksiksiz yapana anında para yatacak!

Gıdadan teknolojiye, giyimden tatil sektöründe kadar hemen her alanda kampanya düzenleyen Ziraat Bankası, şimdi de kozmetik sektörüne yönelik kampanyasıyla müşterilerinin karşısına çıktı. Ziraat Bankası, kozmetik harcamalarında toplan 130 TL hediye edeceğini açıkladı.

Ziraat Bankası’ndan az önce karar çıktı! Adınıza yatacak 1.000 TL’yi hemen alın!

En sık kampanya düzenleyen bankalardan Ziraat Bankası, yeni bir kampanyayla daha müşterilerinin karşısına çıktı. Ziraat Bankası, kampanya şartlarına uyan müşterilerinin tam bin TL kazanacağını duyurdu.

Ziraat Bankası'ndan Kurban Bayramı müjdesi! Aylık 831 TL taksitle kredi verecek!

Ziraat Bankası, bayram öncesi acil nakit ihtiyacınızı karşılamak için avantajlı bir kredi kampanyası sunuyor. Anında kredi imkanı ile aylık 831 TL taksitle ödeme yapma fırsatı sunuluyor.

Ziraat Bankası faizsiz kredi kampanyasıyla nakit ihtiyaçlarına çözüm sunuyor

Ziraat Bankası, müşterilerine sunduğu kredi fırsatlarıyla öne çıkmaya devam ediyor. Banka, nakit ihtiyaçlarını karşılamak isteyenlere bir yıl erteleme imkanıyla faizsiz kredi vermeyi duyurdu. Bu kampanya sayesinde müşteriler, finansal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabilecekler.

Ziraat Bankası’ndan görülmemiş hediye! Tam bu kadar para hesaplara yatacak!

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından biri olan Ziraat Bankası, yeni bir kampanyasıyla daha müşterilerinin karşısına çıktı. Özellikle gençlere yönelik düzenlenen bu kampanya kapsamında müşterilerin hesabına 150 TL yatırılacağı duyuruldu.

Çiftçilere destek bu sefer Ziraat Bankası'ndan! İşte destek detayları!

Çiftçiler için verilecek yeni destek yeri belli oldu. Ziraat Bankası tarafından öyle bir destek açıklaması geldi ki, çiftçiler bu haber karşısında çok sevinecek. Peki yeni haber ne? 

Ziraat Bankası yeni kampanyası ile güneş açtırdı! 2.500 TL Bankkart Lira verilecek!

Ziraat Bankası, yaz aylarında tatil planı yaparken nakit sıkıntısı çeken vatandaşlar için harika bir fırsat sunuyor. Banka, tatil ihtiyaçlarını karşılamak isteyen müşterilerine özel tatil kredisi imkanı sağlıyor. Kampanyanın detayları ise haberimizde yer alıyor.

Ziraat Bankası müjdeyi verdi! 2.500 TL Bankkart Lira verecek! 

Türkiye'de kamu bankası olarak faaliyetlerine devam eden Ziraat Bankası yeni kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında şartları karşılayan vatandaşlar 2.500 TL alacak. İşte kampanya detayları ve tüm şartları...

Ziraat Bankası müşterilerine 1.500 bin TL bayram harçlığı! Son 3 gün!

Ziraat Bankası, müşterilerine sunduğu avantajlı kampanyalarla dikkat çekmeye devam ediyor. Bugünlerde ise banka, özel bir indirim kampanyası ile müşterilerinin karşısına çıkıyor. Kampanya doğrultusunda, yapılan alışverişlerde 1500 lira indirim sağlanacağı öğrenildi.

Ziraat Bankası günlük 27 TL geri ödeme 20 bin TL kredi veriyor! Uygun kredi fırsatını kaçırmayın!

Ziraat Bankası, müşterilerinin nakit ihtiyaçlarını karşılamak için çeşitli tüketici kredisi seçenekleri sunmaktadır. Bu kredi seçenekleri, müşterilere farklı faiz oranları ve ödeme seçenekleri ile sunulmaktadır.

Ziraat Bankası kar bilançosu Haberi

Ziraat Bankası kar bilançosu


ZİRAAT Bankası, dokuz aylık dönemde net kârını yüzde 17 artırarak 3 milyar 26 milyon liraya yükseltti. Bankanın 3. çeyreğe ilişkin finansal verilerini değerlendiren Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın, geliştirmekte oldukları müşteri odaklı iş modeli ile finansal sonuçların birbirlerini dinamik olarak etkileyen yapısıyla hedefledikleri sonuçları elde etmeye devam ettiklerini belirtti. Aydın “Müşterilerin bankaya kolay erişimini sağlamak için gerek şube gerekse de şube dışı kanalların dağılımını ve etkinliğini artırmayı sürdürdük. Dokuz aylık dönemde açılan 28 şubemizin yanı sıra ATM sayımızı 581 adet artırdık. Eylül sonu itibariyle toplam şube sayımız 1.661 ve ATM sayımız 5.934 olarak kaydedildi. 400’ün üzerinde seyreden sadece bankamız şubesinin bulunduğu yerleşim sayısını artırmayı sürdüreceğiz. Şube dışı kanallardan gerçekleştirilen işlemlerin toplam işlemler içindeki payı bu yıl yüzde 62’den...