04 / 05 / 2024

Ziraat Bankası bombayı patlatarak müjdeyi verdi! Hemen buraya bakın!

Ziraat Bankası bombayı patlatarak müjdeyi verdi! Hemen buraya bakın!

Ziraat Bankası, heyecan verici bir müjdeyle karşımızda... Bomba etkisiyle duyurduğu bu gelişmeyi sakın kaçırmayın... İşte ayrıntılar...



Bankkart müşterileri için harika bir fırsat başlıyor! 1-31 Ağustos 2023 tarihleri arasında, Bankkart ile Bankkart anlaşmalı kafe ve restoranlarda yapacağınız harcamalara toplamda 100 TL değerinde Bankkart Lira hediye edilecektir.

Kampanya kapsamında, Bankkart Mobil veya bankkart.com.tr üzerinden katılım sağlayabileceksiniz. Tek yapmanız gereken Bankkart ile 250 TL ve üzeri harcama yapmak. Bu harcamalara ek olarak her işlem başına 25 TL Bankkart Lira hediye edilecek. Toplamda dört işlem gerçekleştiren müşteriler 100 TL'ye kadar Bankkart Lira kazanma şansına sahip olacaklar.

Ziraat Bankası bombayı patlatarak müjdeyi verdi! Hemen buraya bakın!

Kampanya süresince, Bankkart POS'undan yapılan harcamalar kampanyaya dahil edilecektir. Aynı gün içinde aynı işyerinden yapılan harcamalar arasından sadece ilki kampanyaya katılacak. Bankkart Liralar, kampanya şartlarını yerine getiren müşterilerin kartlarına anında yüklenecektir.

Unutulmaması gereken önemli bir nokta, kampanyaya katılım sağlamadan önce Bankkart Mobil veya bankkart.com.tr üzerinden başvuru yapılmasıdır. Bu şekilde, harcamalarınızın kampanya kapsamına girmesi sağlanacaktır.

Harcama tutarı için Bankkart'ın kredi kartı ve banka kartı özellikleri ile yapılacak işlemler dikkate alınacaktır. Kampanya kapsamında yapılan işlemler, peşin veya taksitli olarak gerçekleştirilebilir. Ancak Bankkart Başak, Bankkart Business ve Bankkart Ücretsiz ürünleri ile yapılan işlemler maalesef kampanyaya dahil değildir.

Ziraat Bankası bombayı patlatarak müjdeyi verdi! Hemen buraya bakın!

Kampanya, bir müşteri bazında geçerlidir ve bir müşteri en fazla 100 TL Bankkart Lira kazanabilir. Kampanyaya katılım için asıl kart sahibi müşterilerin başvuru yapmaları gerekmektedir.

İptal, iade, Bankkart Lira kullanım işlemleri ve nakit çekim işlemleri kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir. Aynı şekilde, karta para yükleme işlemleri de kampanyaya dahil değildir.

Kampanya dönemi sonunda yapılan işlemlerin iade edilmesi durumunda, verilen Bankkart Liralar geri alınacaktır. Eğer Bankkart Kumbarasında yeterli Bankkart Lira bulunmuyorsa, kalan tutar hesap özetine borç olarak yansıtılacaktır.

Bankkart'ın kafe ve restoran kampanyası, diğer kampanyalarla birleştirilemez ve yalnızca belirtilen tarihler arasında geçerlidir.

T.C. Ziraat Bankası A.Ş., kampanya koşullarında değişiklik yapma ve kampanyayı durdurma hakkına sahiptir.

Aile Bakanlığı bombayı patlattı! Başvuran kişilere tık diye 2.348 TL para verilecek!
EYT'li olan ama işten çıkarılma endişesi yaşayanlara güzel haber! Milyonlarca çalışanın merak ettiği yanıt!
Müjde... Müjde... Müjde: Havalar sonunda serinliyor! 240 saatlik serinleme dönemi başlıyor!
Emeklilere müjde! QNB Finansbank emekliye 9.200 TL’ye varan promosyon verecek!

Geri Dön