02 / 05 / 2024

Ziraat Bankası tarla satışı

Ziraat Bankası tarla satışı

Ziraat Bankası, borçlarını ödeyemeyen çiftçilerden eline geçen 890’ı tarla, 120’si arsa toplam 1940 gayrimenkulü satışa çıkardı. Aydın Efeler Ziraat Odası Başkanı Mehmet Kendiroğlu, çiftçinin borçlarının taksitlendirilmesi gerektiğini söyledi.

Ziraat Bankası'ndan müjde! 22 bin 500 TL'ye 3 bin 259 metrekare tarla!

Ziraat Bankası'nın müjdesiyle yatırımcılar için büyük fırsat! Konya'nın Hadim ilçesinde bulunan Bademli Mahallesi'nde, 3259,12 metrekarelik tarla satışı başladı. Bu nitelikli gayrimenkul, peşin ödeme veya kredi kullanımıyla sahip olma seçeneği sunuyor. 

Ziraat Bankası borcunu ödeyemeyen çiftçilerin tarlalarını satışa çıkardı!

Ziraat Bankası, borçlarını ödeyemeyen çiftçilerden eline geçen 890’ı tarla, 120’si arsa toplam 1940 gayrimenkulü satışa çıkardı. Aydın Efeler Ziraat Odası Başkanı Mehmet Kendiroğlu, çiftçinin borçlarının taksitlendirilmesi gerektiğini söyledi.

Ziraat Bankası OYAK mensuplarına özel konut kredisi kampanyası!

Ziraat Bankası uzun vadeli, düşük faizli, dosya masrafsız ve uygun ödeme seçenekleri ile OYAK mensuplarına özel konut kredisi kampanyası sunuyor. Kampanyadaki fırsatlardan OYAK üyelerinin eşleri de yararlanabiliyor...

Ziraat Bankası konut kredisini yapılandırmaya başladı!

Ziraat Bankası Enflasyon Endeksli Konut Kredilerini sabit faizli konut kredisi ile yapılandırmaya başladı. Peki konut kredisi yapılandırmasında avantaj ne kadar?

Ziraat Bankası kredi faiz oranlarını indirdi!

Ziraat Bankası kredi faiz oranlarında bir indirim daha uyguladı. Bankanın ihtiyaç kredisi faizleri yüzde 1.25’e düşerken konut kredisi faizleri değişmedi.

Ziraat Bankası konut kredi faizlerini indirdi!

Ziraat Bankası kredi faiz oranlarını 16 Eylül’den geçerli olmak üzere düşürdü. Banka  konut kredilerinde 500 bin TL ve üzeri kredilerde faiz oranını aylık yüzde 1,19 olarak belirledi. Ayrıca 500 bin lira altındaki konut kredilerindeki faiz oranı yüzde 0,99'da sabit bırakıldı...

Ziraat Bankası konut kredisi hesaplama 2019!

Ziraat Bankası konut kredisi faiz oranları ne kadar? Ziraat Bankasından konut kredisi hesaplama ne kadar oluyor?

Ziraat Bankası maaş müşterilerine özel kredisi faiz oranları!

Ziraat Bankası maaş müşterisi çalışan ya da emekli olan müşterilerine özel fırsatlarla konut kredisi kullandırıyor. Ziraat Bankası maaş müşterilerine kredi faiz oranları neler?

Ziraat Bankası kredi kampanyaları neler?

Ziraat Bankası tüketici ürün paketi kapsamında ihtiyaç, taşıt ve konut kredisi için müşterilerine özel fırsatlar ve düşük faiz oranları sunuyor. Ziraat Bankası’nın güncel kredi kampanyaları neler?

Ziraat Bankası ortak konut kredisi şartları neler?

Ziraat Bankası konut kredisi taksitlerini düşürmek için ortak konut almak isteyen müşterilerine'5 kişiye kadar uygun koşullarda kredisi kullandırıyor. Ziraat Bankası ortak konut kredisi şartları nedir?

Ziraat Bankası Kazakistan'da şube açtı!

Ziraat Bankası dünyada da büyümeye devam ediyor. Yurt dışı iştirakleri ve şubeleriyle 18 ülkede 101 noktada varlığını devam eden Ziraat Bankası, büyümeyi sürdürüyor.

Ziraat Bankası konut kredisi ödemeleri ne kadar oluyor?

Ziraat Bankası faiz indirim kampanyası sonrasında hem konut hem de ihtiyaç kredisi için en düşük faiz oranlarını kullandırıyor. Ziraat Bankası kredi ödemeleri ne kadar oluyor?

Ziraat Bankası konut kredisi şartları neler?

Ziraat Bankası konut kredisi kullandırım şartları neler? Ziraat Bankası hangi koşullarda konut kredisi kullandırıyor?

Ziraat Bankası tarla satışı Haberi

Ziraat Bankası tarla satışı

Türkiye'de tarım ve hayvancılığı desteklemek amacıyla kurulan Ziraat Bankası’nın internet sitesinde, borcunu ödeyemeyen çiftçilerin el konulan tarla ve bağ bahçeleri satışa çıkarıldı.

Sözcü gazetesinden Latif Sansür'ün haberine göre bankanın internet sitesinde yer alan ilanlarda 890'ı tarla bağ ve bahçe, 120'si arsa toplam 1940 gayrimenkul satışta görünüyor.

Türkiye'nin her yerinden gayrimenkullerin yer aldığı ilan sayfasında 10 bin liralık buğday tarlaları da bulunuyor, 1 milyon liralık bahçeler de bulunuyor. Satışa sunulan tarla, bağ ve bahçelerin çiftçilikle ilgisi olmayanların eline geçmesinin tarımcılığı olumsuz etkilediği bildiriliyor.

Çiftçinin elinden alınan ve bankanın satışa çıkardığı toprağın başka bir çiftçiye geçmediğini dile getiren Kendiroğlu, şunları söyledi:

"Bankanın satışa çıkardığı toprak başka bir çiftçiye geçse belki bir teselli olacak, ama maalesef başka bir çiftçiye geçmiyor. Çiftçi olmayan farklı ellere geçiyor, bu...