27 / 05 / 2024

Ziya Alp

Ziya Alp

Yağmurlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 Şubat 2015'te, 100 bin TL sermaye ile Beylikdüzü'nde, Ziya Alp ve Birsen Karslıoğlu ortaklığında kuruldu.

Starmet Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Starmet Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Bekir Gürdal ve Ziya Alp Ulusoy ortaklığında kuruldu. 

TMSF, Alp Gürkan'ın gayrimenkullerini satışa çıkardı!

TMSF, işadamı Korkmaz Yiğit’den olan alacakları nedeni ile, mallarına tedbir koyduğu Soma Holding’in patronu Alp Gürkan’a ait gayrimenkulleri satışa çıkardı. Gürkan'a ait satışa konulan mülklerin toplam değeri 36 milyon TL seviyesinde.

Alp Alkaş Gayrimenkul Merkezi'nin tanıtımı yapıldı!

Perakende gayrimenkul sektöründeki kariyerine devam ederken genç yaşta hayatını kaybeden Alp Alkaş anısına, JLL Türkiye ve Özyeğin Üniversitesi iş birliği ile istanbul'da hayata geçirilen merkez tanıtıldı.

Konya Meram, Uluırmak, Ziya Barlas ve Fahrünnisa mahalleleri riskli alan ilan edildi!

Konya İli, Meram İlçesi, Uluırmak, Ziya Barlas ve Fahrünnisa mahalleleri sınırları içerisinde belirlenen parseller, Bakanlar Kurulu tarafından riskli alan olarak kararlaştırıldı. Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Alp Alkaş Gayrimenkul Merkezi'nden yeni eğitim programı!

Alp Alkaş Perakende Gayrimenkul Merkezi, Swissotel Mimosa salonunda bir etkinlik düzenleyerek gayrimenkul sektörü profesyonellerini, iş dünyasının duayen isimlerini ve Özyeğin Üniversitesi öğretim görevlilerini buluşturdu..

Alp Alkaş Perakende Gayrimenkul Merkezi 18 Mart'ta etkinlik düzenliyor!

JLL Türkiye’nin Ülke Başkanı Avi Alkaş'ın genç yaşta vefat eden oğlu Alp Alkaş anısına, oluşturulan Alp Alkaş Perakende Gayrimenkul Merkezi’nin düzenlediği etkinlik için sektörün önde gelen isimleri 18 Mart Çarşamba günü biraraya geliyor.

Yusuf Ziya Günaydın: Çünür Paris olacak!

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın "Geleceğin Paris'i" olarak nitelendirdiği Çünür Mahallesinde bir projeyi daha uygulamak istiyor. Günaydın: "Deyim yerindeyse Çünür yeniden doğacak." dedi.

Ahmet Vefik Alp'ten İstanbul trafiğini rahatlatacak projeler!

Dünya Mimarı Ahmet Vefik Alp'in yıllar önce "bunlar imkansız, uçuk şeyler" yorumlarıyla karşı karşıya kalan devasa projeleri günümüzde bir bir gerçek oluyor..

Ziya Yılmaz kimdir?

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Milliyet'ten Duygu Erdoğan'a bir gününü anlattı, hobilerinden bahsetti. Deniz tutkunu Yılmaz, tavlada da iddialı... İşte bu keyifli sohbet...

Ziya Mescioğlu: Kentsel dönüşüm suçu da azaltır!

İnşaat Müteahhitleri ve Sanayici İş Adamları Derneği (İMSİAD) Başkanı Namık Ziya Mescioğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Bursa Emniyet Müdürü Selami Yıldız'ı ziyaret etti.

Ziya Yılmaz: Havza ve Ladik için ortak turizm planı yapıldı!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın başkanlığında düzenlenen toplantıda Havza ve Ladik ilçeleri için ortak turizm eylem planı hazırlanması kararı alındı. SAMTAB Havza Turizm Eylem Planı Toplantısı yapıldı.

Yağmurlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yağmurlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 Şubat 2015'te, 100 bin TL sermaye ile Beylikdüzü'nde, Ziya Alp ve Birsen Karslıoğlu ortaklığında kuruldu.

Yusuf Ziya Yılmaz: Otel yatırımlarının kongre turizmi için önemi büyük!

Yapımı tamamlanan ve hizmet vermeye başlayacak olan Serra Otel'de düzenlenen kahvaltıya katılan Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, otel yatırımlarının kongre turizmi için çok önemli olduğunu söyledi...

Ziya Alp Haberi

Ziya Alp

Yağmurlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile 10 Şubat 2015'te, Ziya Alp ve Birsen Karslıoğlu ortaklığında kuruldu.

Yağmurlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar,yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler,tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından...