25 / 07 / 2024

Ziya Baş Cihan kim

Ziya Baş Cihan kim

İstanbul'da Atatürk Havalimanı'na yakın bir lokasyonda kongre oteli olarak konumlanan WOW İstanbul Hotels&Convention Center'ın Hanife Genel Koordinatörü Ziya Baş Cihan, daha büyük kongreleri çekmek için bölge otellerini işbirliği yapmaya çağırdı.

Başakşehir Ziya Gökalp’te kentsel dönüşüm başlıyor!

Modern şehirciliğin model ilçesi olan Başakşehir Ziya Gökalp’te kentsel dönüşüm başlıyor. İşte merakla beklenen kentsel dönüşüm projesi ile ilgili detaylar...

Başakşehir Ziya Gökalp Mahallesi imar uygulaması askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, İkitelli-2 (Ziya Gökalp) Mahallesinde 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayınlandı.

Başakşehir Ziya Gökalp Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Ziya Gökalp Mahallesi 33 Metrelik Yolun Batısındaki Park Alanının Bir Kısmına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Ayvalık'a tam donanımlı yaşlı bakımevi!

Ayvalık’ın tam donanımlı ilk yaşlı bakımevi için çalışmalar başladı. Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin ile bağışçı Cihan Şişman arasında protokol imzalandı.

Başakşehir Ziya Gökalp Aile Sağlığı Merkezi'nin arsası 659 bin TL'ye satıldı!

İstanbul Başakşehir'de üzerinde Ziya Gökalp Aile Sağlığı Merkezi'nin bulunduğu arsa, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) şirketlerinden KİPTAŞ tarafından 659 bin TL'ye satıldı. Satışla ilgili KİPTAŞ ve İBB'den açıklama geldi.

Ndn Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ndn Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ziya Başar Tapıcı tarafından kuruldu. 

Kayseri Ziya Gökalp'te dönüşüm başlıyor!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Ziya Gökalp Mahallesi Kentsel Dönüşüm Çalışması için proje aşamasının tamamlandığını vurgulayarak 70 daire ve 3 işyerinden oluşan 1 blok sosyal konut yapım işi ihalesinin gerçekleştirildiğini belirtti.

Başakşehir Ziya Gökalp Mahallesi sakinleri arsalarını satamıyor!

Başakşehir Ziya Gökalp Mahallesi'nde yaşayanların hayatı, aniden ortaya çıkan 6 hissedarın varlığı değişti. 1.500 metrekarelik alanda hak iddia eden kişiler, mahalleye tedbir koydurttu. Mahalleli ise arsalarını ne satabiliyor, ne de ipotek ettirebiliyor.

Cihan İnşaat Bağdat Caddesi'nde kentsel dönüşüme giriyor!

Cihan İnşaat, kentsel dönüşüme Bağdat Caddesi'nde başladı. İlk proje için çalışmalar tamamlandı. Cihan İnşaat bundan sonrasında da Bağdat Caddesi'nde kentsel dönüşüme devam edecek.

Yusuf Ziya Yılmaz: Kaçak yapılarla mücadele etmeliyiz!

Samsun'da 1 yılın programını yapmak amacıyla düzenlenen toplantıda konuşan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Kirli görüntüler veren çarpık ve Kaçak yapılaşmalarla mücadele etmeliyiz” dedi.

Yusuf Ziya Yılmaz Arap yatırımcılara Samsun'u anlattı!

Samsun’da arazi satın alıp turizme yönelik yatırımlar yapmayı hedefleyen Ortadoğu ülkelerinden bir grup Arap yatırımcı, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ı ziyaret etti.

Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun'un turizm altyapı projelerini anlattı!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, 2016 yılında kentin gelişmesine ve turizm alt yapısına katkı sağlayacak birçok projeye başlayacaklarını söyledi.

Ziya Yılmaz: Gülsan Sanayi için yer göstereceğiz!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Gülsan Sanayi Sitesi’nin öyle ya da böyle taşınacağını söyleyerek; “Gülsan Sanayi'nin burada daha durma şansı yok. Biz bir yer göstereceğiz" dedi

Ziya Baş Cihan kim Haberi

Ziya Baş Cihan kim

İstanbul'da Atatürk Havalimanı'na yakın bir lokasyonda kongre oteli olarak konumlanan WOW İstanbul Hotels & Convention Center'ın Hanife Genel Koordinatörü Ziya Baş Cihan, daha büyük kongreleri çekmek için bölge otellerini işbirliği yapmaya çağırdı. 2015 verilerine göre İstanbul'da şimdiye kadar toplam 65 uluslararası kongre düzenlendiğini belirten Cihan, bölgelerindeki otellerin işbirliği yaparak daha fazla kongre çekebileceğini vurguladı. Cihan, "Bölgemizde çoğu uluslararası markaya sahip 20'nin üzerinde otel var. Bu kadar otel varken kongre alanı büyüklüğü de artırılmalı. Otelleri ve kongre merkezlerini elbirliğiyle pazarlayabilsek daha iyi sonuçlar alırız. Bireseyel pazarlama yerine 20 otelin beraber pazarlaması daha iyi sonuç verir. Mevcut doluluklarımız da yüzde 20 artar" dedi. 


'Büyük salon gerekli' 

Cihan, İstanbul'da 2-3 bin metrekarelik kongre merkezleri bulunduğunu ancak 15-20 bin metrekarelik her türlü imkanı olan kongre...