03 / 05 / 2024

Ziya Kurtuldu

Ziya Kurtuldu

Mil Gözetim ve Ekspertiz Hizmetleri Limited Şirketi, 14 Şubat 2013 tarihinde, 50 bin TL sermaye ile, Ziya Kurtuldu tarafından kuruldu...

Teröristlerin yıktığı Ziya Gökalp Müzesi küllerinden doğdu!

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde 5 yıl önce PKK'lı teröristler tarafından yakılan ve yıkılan Ziya Gökalp Müzesi, restorasyon ve teşhir çalışmaları sonrasında yeniden ziyaretçilere açıldı. 

İstanbul'da 140 futbol sahası büyüklüğündeki alan betonlaşmaktan kurtuldu!

Marmara Üniversitesi’ne tahsis edilen fakat AVM yapılmak istenen Küçükçekmece’deki 1 milyon metrekarelik arazi kurtuldu.

Küçükköy Stadı yıkımdan kurtuldu!

Gaziosmanpaşa’nın İstanbul Süper Amatör Ligi takımı olan Küçükköyspor’un stadı yıkımdan kurtuldu.

Ziya Disanlı: Bakırköy'ün en büyük sorunu kentsel dönüşüm!

CHP’den Bakırköy Belediye Başkanlığı’na aday adayı olan mali müşavir ve eğitimci Ziya Disanlı, Bakırköy’deki en büyük sorunun kentsel dönüşüm olduğunu söyledi.

Avrasya GYO Yusuf Ziya Yılmaz Samsun otogarı 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yusuf Ziya Yılmaz Samsun şehirlerarası otobüs terminal binası, 2 adet akaryakıt istasyonu yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Teröristlerin yıktığı Ziya Gökalp Müzesi yeniden ayağa ayakta!

Diyarbakır'da düzenlenen izinsiz gösterilerde PKK'lı teröristlerce yakılan ve kullanılamaz hale getirilen Ziya Gökalp Müzesi, yeniden ayağa kaldırıldı. 

Yüksek Mimar Ziya Tanalı vefat etti!

Yüksek Mimar M. Ziya Tanalı vefat etti. AKSES ve Tanalı Ailesi taziye ilanı yayınlattı.

Yusuf Ziya Öztabak kimdir?

Yusuf Ziya Öztabak, AKP Yalova Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Yusuf Ziya Öztabak kimdir? Yusuf Ziya Öztabak, bugüne kadar hangi işlerde hizmet verdi?

Yusuf Ziya Aldatmaz kimdir?

Yusuf Ziya Aldatmaz, 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Bartın Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, AKP Bartın Belediye Başkanı Yusuf Ziya Aldatmaz kimdir?

TEVAK'ın acı günü! Ziya Gölkalp Anadol vefat etti!

Emlak Bankalılar Sağlık ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı (TEVAK) üyesi Ziya Gölkalp Anadol vefat etti. TEVAK yönetimi ve üyeleri taziye ilanı yayınladı. 

Ziya Yılmaz: Türkiye'ye güveniyoruz, yatırımlara devam ediyoruz!

İstanbul Nişantaşı ve Çekmeköy'de ihale ile aldığı arsalarla dikkatleri çeken DAP Holding'in Başkanı Dr. Ziya Yılmaz, "Bundan 30-40 yıl sonrasının yapılarını inşa eden bir vizyonla ülke ekonomisine katma değer sağlamayı sürdürüyoruz" diyor. 

Ziya Yılmaz, 24 Haziran 2018 seçim sonuçlarını değerlendirdi!

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ziya Yılmaz, 24 Haziran 2018 seçim sonuçlarına ilişkin görüşlerini paylaştı...

Ziya Yılmaz’a Fahri Doktora unvanı verildi!

Gayrimenkul sektörünün öncü markalarından DAP Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, İstanbul Gedik Üniversitesi Senatosu tarafından “Fahri Doktora” unvanına layık görüldü. 

Ziya Kurtuldu Haberi

Ziya Kurtuldu

50 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, Kara, deniz, hava nakil vasıtaları taşınır veya taşınmaz her türlü mal ve hizmetlerle ilgili gözetim ve ekspertiz hizmetlerini ulusal ve uluslararası düzeyde yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Ümraniye Şerifali Mahallesi İsmail Hakkı Sokak La Vella Sitesi B Blok Kat:8 DaireÇ33 adresinde faaliyete geçirildi. 14 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Ziya Kurtuldu tarafından...