05 / 05 / 2024

Ziya Zeynelgil biyografi

Ziya Zeynelgil biyografi

İnşaat Mühendisi Ziya Zeynelgil kimdir? Ziya Zeynelgil, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ziya Zeynelgil, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Ziya Zeynelgil..

Ziya Yılmaz: Nitelikli konuta talep çok yüksek!

Yaptığı açıklamada nitelikli konuta güçlü bir talebin olduğunu belirten DAP Holding çatısı altında faaliyet gösteren DAP Gayrimenkul Geliştirme’nin Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, konut fiyatlarındaki artışın temel nedeninin emtia fiyatlarındaki yükseliş olduğunu söyledi.

Mehmet Ziya Gökalp ne işle uğraşıyor? Mehmet Ziya Gökalp kimdir?

Mehmet Ziya Gökalp kimdir? Mehmet Ziya Gökalp hangi mesleği yapıyor? Mehmet Ziya Gökalp nereden mezundur? İşte detaylar!

Ziya Yılmaz kimdir? 

Dap Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. de Yönetim Kurulu Başkanı olan Ziya Yılmaz kimdir? Ziya Yılmaz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ziya Kaya'nın biyografisi..

Ziya Yılmaz: Konut yatırımı için en doğru zaman bu zaman!

DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ziya Yılmaz yaptığı açıklamada konut yatırımı için en doğru zamanın bu zaman olduğunu söyledi.

Ziya Yılmaz: Konutta lüks anlayışı pandemiden sonra değişti

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, konut sektöründe pandemiyle birlikte lüks anlayışının da değiştiğini söylerken, Yeni Levent Projesi ile ilgili de bilgiler verdi.

Başakşehir Ziya Gökalp’te kentsel dönüşüm başlıyor!

Modern şehirciliğin model ilçesi olan Başakşehir Ziya Gökalp’te kentsel dönüşüm başlıyor. İşte merakla beklenen kentsel dönüşüm projesi ile ilgili detaylar...

Başakşehir Ziya Gökalp Mahallesi imar uygulaması askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, İkitelli-2 (Ziya Gökalp) Mahallesinde 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayınlandı.

Başakşehir Ziya Gökalp Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Ziya Gökalp Mahallesi 33 Metrelik Yolun Batısındaki Park Alanının Bir Kısmına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Avrasya GYO Samsun Yusuf Ziya Yılmaz Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminal Binası 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Avrasya GYO Samsun İli, Yusuf Ziya Yılmaz Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminal Binası Yılsonu Değerleme raporunu yayınladı .

Ziya Altınoğlu Stadyumu millet bahçesi olacak!

Çatalca’da uzun yıllardır ayakta duran Ziya Altınoğlu Stadyumu yıkılıp, yerine millet bahçesi inşa edilecek..

Avrasya GYO Yusuf Ziya Yılmaz Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminal Binası değerleme raporu!

Avrasya GYO Yusuf Ziya Yılmaz Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminal Binası  yılsonu değerleme raporu revizesini yayınladı.

Başakşehir Ziya Gökalp Aile Sağlığı Merkezi'nin arsası 659 bin TL'ye satıldı!

İstanbul Başakşehir'de üzerinde Ziya Gökalp Aile Sağlığı Merkezi'nin bulunduğu arsa, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) şirketlerinden KİPTAŞ tarafından 659 bin TL'ye satıldı. Satışla ilgili KİPTAŞ ve İBB'den açıklama geldi.

Ziya Şark Sofrası Yunanistan ve Arabistan’da şube açmayı planlıyor!

Ziya Bingöl’ün İstanbul Bakırköy'deki ilk şubesini açmasının üzerinden 38 yıl geçti. Ziya şark Sofrası'nın şu an 7 şubesi bulunuyor…

Ziya Zeynelgil biyografi Haberi

Ziya Zeynelgil biyografi

Ziya Zeynelgil kimdir?

Ziya Zeynelgil, 1944 yılında Isparta’da doğdu. 1966 yılında İTÜ İnşaat Fakültesi’nden mezun oldu. Karayolları Antalya Bölgesi’nde çeşitli şantiye ve bölümlerinde şef ve amir olarak çalıştı. 


1972’de askerlik hizmetini İstanbul Ayazağa Harp Akademileri inşaatında kontrol mühendisi olarak tamamlayıp, aynı sitede şantiye şefi olarak 1977’ye kadar çalıştı. 


1976-1984 yılları arasında Isparta’da serbest mühendislik ve taahhüt işleri yaptı. 1984-1989 yılları arasında Isparta Belediye Başkanlığı görevinde bulundu. 1989-1993 yılları arasında kamuda danışmanlık hizmeti verdi. 


1977-1985 döneminde Akdeniz Üniversitesi Isparta Mühendislik Fakültesi’nde öğretim görevlisi olarak ders verdi. Halen özel danışmanlık ve ticaretle...