04 / 05 / 2024

ziylan grup watergarden projesi

ziylan grup watergarden projesi

Ziylan Grup, 55 yıllık deneyimi yenilikçi anlayışı ve söktördeki öncü kimliğiyle "Hayata Yepyeni Bir Tat" katmak amacıyla, Ziylan Gayrimenkul olarak gastronomi ve eğlence merkezi "WaterGarden İstanbul" projesini gerçekleştiriyor.

Ziylan Grup'tan 135.7 milyon TL sermayeli 2 yeni gayrimenkul şirketi!

Mehmet Büyükekşi, Mahmut Uğur Ziylan, Ali Fuat Akça, Gökhan Utku ve Mehmet Ziylan ortaklığında 2 yeni gayrimenkul şirketi kuruldu. İşte ayrıntılar... 

Watergarden Gayrimenkul kuruldu!

1960 yılında temelleri atılan, 2001 yılında pazara adım attığı FLO markası ile Türkiye’de “ayakkabı marketi” sisteminin öncülüğünü başlatan Ziylan Grup, bugün yeni bir şirket daha kurdu. 

Watergarden Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Watergarden Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 118 milyon 778 bin 802 TL bedel ile Mehmet Büyükekşi, Mehmet Ziylan, Mahmut Uğur Ziylan, Ali Fuat Akça ve Gökhan Utku ortaklığında kuruldu.

Yeni WaterGarden geliyor!

Ziylan Grup, geçen yıl İstanbul Ataşehir’de WaterGarden eğlence merkezim açmıştı. Şirket henüz bu yatırımın bir yık dolmadan yeni bir WaterGarden açmak için çalışmalara başladı.

Mehmet Ziylan: Gayrimenkule 1 milyar TL yatırım yaptık!

Ziylan Grubu Başkanı Mehmet Ziylan "İstanbul’da Atlaspark ve Watergarden'ı yaptık.Adana’da Park Adana’nın inşaatı devam ediyor. AVM yatırımlarının yanında bir de konut projemiz var. " diye konuştu.

Büyükyalı: Avrasya Tüneli'ne en yakın proje!

Özak GYO, Ziylan Grup, Yenigün İnşaat ortaklığında, Emlak Konut güvencesiyle hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul, Kazlıçeşme sahil yolunda, Avrasya Tüneli’ne en yakın yeni yaşam alanı olarak dikkat çekiyor. T

Büyükyalı İstanbul'un örnek daireleri tanıtıldı!

Özak GYO, Ziylan Grup ve Yenigün İnşaat’ın, Emlak Konut GYO güvencesiyle Kazlıçeşme Sahil Yolu’nda hayata geçirdiği Büyükyalı İstanbul’un, lüksü ve iyi yaşamı yansıtan 4 farklı tipteki örnek dairesi basına tanıtıldı.

Büyükyalı 240 milyon ciro yaptı!

Özak GYO, Ziylan Grup ve Yenigün İnşaat; İstanbul Kazlıçeşme'de Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul projesini, "Emlak Yatırım Projeleri ve Finansman Fuarında ziyaretçilerin beğenisine sundu

Watergarden, Nisan'da açılacak!

Mahmut Ziylan, 250 milyon Euroluk yatırımla hayata geçirdikleri Watergarden İstanbul’un, dünyada bir ilk olma özelliği taşıyacağını söyledi. Watergarden'ın açılışının Nisan 2017'de yapılması planlanıyor.

Büyükyalı İstanbul, CNR Emlak Fuarı’nda tanıtıldı!

Özak GYO, Ziylan Grup ve Yenigün İnşaat; İstanbul Kazlıçeşme’de Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul projesini, “Emlak Yatırım Projeleri ve Finansman Fuarı”nda ziyaretçilerin beğenisine sundu.

Ataşehir Water Garden piknik alanına mı inşa edildi?

Ataşehir’de halkın açık - yeşil alan ihtiyacını karşılamak için ayrılan ve imar planlarında eğlence - piknik alanı olarak görünen araziye Ziylan Grup, 150 bağımsız bölümden oluşan Water Garden’ı inşa etti

Büyükyalı İstanbul'da kefilsiz kredisiz kampanya!

İstanbul Kazlıçeşme’de Özak GYO, Ziylan Grup ve Yenigün İnşaat tarafından inşa edilen 4.2 milyar lira değerindeki ‘Büyükyalı İstanbul’ projesinde satışlar başladı.

Büyükyalı İstanbul'da yeni kampanya!

Emlak Konut GYO güvencesiyle Özak GYO, Ziylan Grup ve Yenigün İnşaat’ın, İstanbul Kazlıçeşme’de hayata geçirdiği Büyükyalı İstanbul projesinde yıl sonuna kadar sınırlı sayıda konutun dahil edildiği bir kampanya düzenleniyor.

ziylan grup watergarden projesi Haberi

ziylan grup watergarden projesi

Ziylan Grup, 55 yıllık deneyimi yenilikçi anlayışı ve söktördeki öncü kimliğiyle "Hayata Yepyeni Bir Tat" katmak amacıyla, Ziylan Gayrimenkul olarak gastronomi ve eğlence merkezi "WaterGarden İstanbul" projesini gerçekleştiriyor. Sadece İstanbul'da değil, dünyada da benzeri olmayan, sosyal yaşamın evrensel zevklerini bir arada sunacak, "Keyfi Başka, Ruhu Başka, Havası Başka, Yeri Başka, Tadı Başka" sloganlarıyla bir merkez oluşturmak üzere yola çıkan kuruluş, hayalini "WaterGarden İstanbul Projesiyle" Ataşehir'de gerçeğe dönüştürüyor.


Ziylan Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ziylan’ın ev sahipliğinde, turizm, gastronomi ve perakande sektörlerine yönelik WaterGarden İstanbul projesinin takdimi, Esma Sultan Yalısı'nda yaklaşık 650 seçkin davetlinin katıldığı görkemli bir gece buluşmasında yapıldı. İstanbul Valisi Vasip Şahin'in yanı sıra, merkezi ve yerel yöneticiler, iş ve cemiyet hayatından önemli isimler ve Türkiye Lezzet Hareketi derneklerinin...