18 / 05 / 2024

ziylan water gardens istanbul ataşehir resimleri

ziylan water gardens istanbul ataşehir resimleri

Ziylan Gayrimenkul Ataşehir'de çalışmalarına başladığı projesi WaterGardens İstanbul, yaşam ve gusto merkezi olarak tasarlandı. Peki WaterGardens İstanbul nasıl olacak, proje içerisinde neler var? İşte cevabı...

Hacımimi Gardens fiyat listesi!

Mzes Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Hacımimi Gardens projesi Beyoğlu'nda inşa ediliyor. Peki projede daire fiyatları ne kadar? İşte Hacımimi Gardens fiyat listesi...

Hacımimi Gardens nerede?

Mzes Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Hacımimi Gardens projesinin lansmanı Eylül ayının ortasında gerçekleştirilecek. 32 daire 1 ticari üniteden oluşan proje İstanbul Beyoğlu'nda yer alıyor. Peki Hacımimi Gardens nerede?

Hacımimi Gardens fiyatları!

İstanbul Avrupa Yakası Beyoğlu'nda inşa edilen Hacımimi Gardens projesi Eylül ayında satışa çıkacak. Hacımimi Gardens fiyatları 400 bin dolardan başlıyor.

Bodrum Private Water Front Villa kapılarını açtı!

LUX* Bodrum Resort & Residences’da yapılan ve özel misafirler için hazırlanan “Private Water Front Villa’’ kapılarını açtı. Özel misafirler için hazırlanan 1500 metrekarelik alanda konumlandırılmış konsept hizmete açıldı.

Private Water Front Villa kapılarını açtı!

LUX Bodrum Resort & Residences’da yapılan pek çok yenilikten biri de özel misafirler için hazırlanan 1500 metrekarelik alanda konumlandırılmış “Private Water Front Villa’’ kapılarını misafirlerine açtı. 

Ziylan Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Ziylan Proje Geliştirme Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Ziylan, Mahmut Uğur Ziylan, Ali Fuat Akça, Mehmet Büyükekşi ve Gökhan Utku ortaklığında kuruldu.

Argo Water Arıtma Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Argo Water Arıtma Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Mesut Demir tarafından kuruldu.

Island Gardens Miami'de sözleşme ihlali iddiası!

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Kerim Ülker bugünkü yazısında Flagstone şirketinin Miami'deki projesi Island Gardens Miami'yi anlattı. Ülker proje hakkında bilgi verdi.

Paradise Gardens Akkent ne zaman teslim?

Toplam 432 daire ve 36 mağazadan meydana gelen Ankara Paradise Gardens projesinde fiyatlar 2+1'lerde 426 bin TL'den başlıyor. Peki Paradise Gardens Akkent ne zaman teslim?

Akkent Paradise Gardens Nisan'da teslim!

Akkent Paradise Gardens Nisan'da teslim ediliyor. Akkent Paradise Gardens daire fiyatları 2+1'lerde 426 bin TL'den başlıyor...

Optimum Gardens Kurtköy fiyatları!

Optimum Gardens Kurtköy fiyatları 295 bin TL'den başlayarak değişiyor. Optimum Gardens Kurtköy projesi Mart 2018'de teslim ediliyor...

Optimum Yatırım Optimum Gardens fiyat!

İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de konumlandırılan Yenişehir Optimum Gardens projesinde +1, 2+1, 3+1, 4+1 daire alternatifleri sunuluyor. İşte Optimum Yatırım Optimum Gardens fiyat...

Kurtköy Optimum Gardens teslim tarihi!

İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de inşa edilen Kurtköy Optimum Gardens projesi 191 bağımsız üniteden oluşuyor. İşte Kurtköy Optimum Gardens teslim tarihi...

ziylan water gardens istanbul ataşehir resimleri Haberi

ziylan water gardens istanbul ataşehir resimleri


Ziylan Gayrimenkul Ataşehir'de Watergardens İstanbul adında bir yaşam merkezi projesi inşa edecek. Hafriyat çalışmaları devam eden Watergardens İstanbul projesi Ataşehir'de Halkbank ve Ataşehir Belediyesi'ne komşu konumda, Varyap Meridian'ın arkasında yükseliyor.


Yaklaşık 35 bin metrekare alanda hayata geçirilecek olan Watergardens İstanbul projesi bir gusto merkezi olarak tasarlandı. Ataşehir Watergardens İstanbul projesi içerisinde neler olacak?


Watergardens İstanbul projesinde farklı lezzetlerin sunulacağı yeme - içme mekanları olacak. Projede organik pazar alanı, restoranlar, fastfood zincirleri, tiyatro ve sinema alanları, eğlence alanları olacak.


Watergardens İstanbul Ataşehir projesi içerisinde bir blokta rezidans alanı olması planlanıyor. Ancak rezidans yapılıp yapılmayacağı konusu henüz netlik kazanmadı.











Tel: 0 (212) 446 31 41 

Web: www.ziylangyy.com.tr

Gülcihan...