30 / 04 / 2024

zm yapı sahil apartmanı

zm yapı sahil apartmanı

Bakırköy sahilde Zaman & Mekan Yapı imzası ile inşa edilen Sahil Apartmanı'nda fiyatlar 750 bin TL'den başlıyor, projede 3 oda 1 salon ve 4 oda 2 salon daire tipleri yer alıyor.

İzm Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İzm Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammet Ali Gök tarafından kuruldu.

Jandarma ve Sahil Güvenlik Komutanlığına Personel Alımı Başladı: JSGA 770 Başvurusu Nasıl Yapılır?

2023'te Jandarma personel alımı yapılacağı haberi geldi. JSGA 770 personel başvurusu hakkında detaylı bilgiler paylaşıldı. Jandarma Genel Komutanlığı ile Sahil Güvenlik Komutanlığı için 770 askeri personel alımı yapılacak. Resmi Gazete ‘de yayınlanan ilan sonra başvuru alımları başladı. 

Üzm Grup İnşaat Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Üzm Grup İnşaat Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Üzm Grup İnşaat Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sancaktepe'de yapıldı. 

Kuzey Zm Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey Zm Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Döndü Karakuş tarafından kuruldu.

Deniz İstanbul Bahar Rezidans'ın lansmanı yapıldı! İstanbul’un marinalı tek sahil kasabasında lansman fırsatı!

Şehir yaşamına değer katan nitelikli projelerin sahibi Keleşoğlu Holding imzasıyla hayata geçirilen mega kent İstanbul’un marinalı tek sahil kasabası Denizİstanbul'un yeni etabı ‘Bahar Rezidans’ın lansmanı yapıldı. İşte detaylar...

Sahil bölgelerindeki kaçak yapılar ortadan kaldırılıyor!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Fatih Çekirge bugünkü köşe yazısında sahil bölgelerinde devam eden kaçak yapı çalışmalarını kaleme aldı.

Zm Yapı İnşaat Petrol Hurda Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zm Yapı İnşaat Petrol Hurda Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  450 bin TL sermaye bedeli ile Samican Okçuer tarafından kuruldu.

Sahil Metal Yapı Otomotiv Otomasyon Ve Enerji Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sahil Metal Yapı Otomotiv Otomasyon Ve Enerji Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal’da 500 bin TL sermaye bedeli  ile Fatma Karateke ve Şehri Şirin tarafından kuruldu.

Rize'de sahil şeridine viyadük yapımı mecliste!

Rize şehir merkezindeki bir alışveriş merkezi ve konut projesine ulaşımın kolaylaştırılması için sahil şeridine viyadük yapımı meclis gündemine taşındı. CHP'li Bekaroğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Suadiye Sahil Teknik Yapı güncel fiyatları!

Suadiye Sahil Teknik Yapı güncel fiyatları 1 milyon 250 bin dolardan başlıyor. Teknik Yapı imzası taşıyan projede teslimler 2018 yılı itibariyle başlayacak...

Teknik Yapı Suadiye Sahil projesi teslim için gün sayıyor!

Teknik Yapı tarafından İstanbul’un Anadolu yakasında Kadıköy Suadiye’de hayata geçirilen Suadiye Sahil projesi teslim için gün sayıyor.

Suadiye Sahil Teknik Yapı satış fiyatları!

İstanbul'un Anadolu yakasında Kadıköy ilçesine bağlı Suadiye'de yer alan Suadiye Sahil Teknik Yapı projesinde 100 ay sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor. İşte Suadiye Sahil Teknik Yapı satış fiyatları!

Teknik Yapı Suadiye Sahil Sitesi fiyatları 2016!

Suadiye Sahil Sitesi 130 adet daireden meydana geliyor. Projede deniz ve adalar manzarasına sahip. İşte Teknik Yapı Suadiye Sahil Sitesi fiyatları 2016...

zm yapı sahil apartmanı Haberi

zm yapı sahil apartmanı


Bakırköy sahilde Zaman & Mekan Yapı imzası ile inşa edilen Sahil Apartmanı tek blok halinde yükseliyor, projede 12 adet daire yer alıyor.


Anahtar teslimleri hemen gerçekleşen Bakırköy Sahil Apartmanı'nda 3 oda 1 salon ve 4 oda 2 salon daire tipleri bulunuyor.


Sahil Apartmanı daire fiyatları:

Bahçe katı daire:     3+1 Brüt 149 metrekare   750.000 TL

3. normal kat daire: 3+1 Brüt 198 metrekare   1.400.000 TL

Dublex 1. daire:       4+2 Brüt 335 metrekare  2.700.000 TL

Dublex  2. daire:      4+2 Brüt 335 metrekare  2.400.000 TL










Ataköy Marina'nın karşısında yer alan Sahil Apartmanı'ndan konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi imkanından yararlanabiliyor. Zaman & Mekan Yapı Sahil Apartmanı'nda otopark ve güvenlik kameraları mevcut.


Sahil Apartmanı adres: Sakızağacı Mah....