29 / 04 / 2024

zöet görüntü sistemleri referansları

zöet görüntü sistemleri referansları

Zöet Ses ve Görüntü Sistemleri, konut sektörünün en köklü gruplarından Aşçıoğlu Grubu ile Selenium Ataköy projesinde işbirliği yaptı. İki firma arasındaki işbirliği Selenium Ataköy konut alıcılarına avantajlı indirim fırsatları olarak yansıyacak.

Hatay'da depremzedeler için inşa edilen örnek 25 köy evi görüntülendi!

6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay'ın Altınözü ilçesinde, hak sahiplerine teslim edilen köy tipi deprem konutları FPV dronla görüntülendi.

Google Pixel 7a'nın tanıtımına günler kala görüntüleri sızdı!

Google'ın uygun fiyatlı yeni telefonu Pixel 7a'nın resmi tanıtımı yaklaşıyor ve cihaz hakkında yeni bilgiler gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Son olarak, Pixel 7a'nın kutu açılış görüntüleri internete sızdırıldı.

Hyundai'nin yeni makyajlı Elantra modeli ortaya çıktı! İşte ilk görüntüleri...

Hyundai Elantra'nın yeni makyajlı görüntüsü ortaya çıktı. İşte Güney Kore'de sessiz sedasız bir şekilde tanıtılan yeni 2023 Elantra'dan ilk görüntüler...

WhatsApp'tan bomba özellik geliyor! Yüksek kaliteli görüntüler paylaşılabilecek

WhatsApp'ın en son özelliği, kullanıcıların uygulamanın görüntü sıkıştırmasından kaynaklanan kalite kaybı konusunda endişelenmelerine gerek kalmadan görüntüleri yüksek çözünürlükte hızlı bir şekilde paylaşmasına olanak tanıyacak bir geliştirme üzerinde çalışıyor.

iPhone 15 modeli sızdırıldı! İşte yeni iPhone 15’ten ilk görüntü..

Apple şirketi yeni iPhone 15 hakkında henüz herhangi bir bilgi paylaşmasa da görüntüsü sızdırılan modelin yeni iPhone 15 olacağı söyleniyor. Apple ise şimdilik sessiz..

Emlak Katılım, görüntülü görüşme ile müşterilerine hesap açıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Emlak Katılım, müşterilerine mobil şube üzerinden görüntülü görüşme ile hesap açıyor.

Faruk Fatih Özer'in yurt dışına kaçışının görüntüleri ortaya çıktı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen Thodex soruşturması kapsamında kırmızı bültenle aranan Thodex'in sahibi Faruk Fatih Özer'in yurt dışına kaçışının görüntüleri ortaya çıktı...

Tarsıcam Görüntü Sistemleri Elektronik Ve Emlak Müşavirliği Tic.Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Tarsıcam Görüntü Sistemleri Elektronik Ve Emlak Müşavirliği Tic.Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Cahit Faga tarafından açıldı.

Depremin merkez üssü Seferihisar havadan görüntülendi!

İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında meydana gelen depremin yarattığı izler giderilmeye çalışılıyor. Seferihisar'da devam eden aralıksız çalışmalar havadan görüntülendi.

Yerli otomobil fabrikasının son hali görüntülendi!

Otomobili Girişim Grubu’nun Türkiye'de üreteceği yerli otomobilin fabrika inşaatında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Kazı çalışmalarının devam ettiği inşaat alanının son hali görüntülendi.

1915 Çanakkale Köprüsü'nde son durum havadan görüntülendi!

Türkiye'nin gurur projelerinden biri olan 1915 Çanakkale Köprüsü'ndeki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 1915 Çanakkale Köprüsü'ndeki yapılan çalışmaların bulunduğu bölgenin son hali drone ile havadan görüntülendi.

Kuzey Marmara Otoyolu’nda çalışmalar havadan görüntülendi!

Çalışmalar tüm hızıyla sürdüğü Kuzey Marmara Otoyolu projesinin Kocaeli kesimi havadan görüntülendi. Otoyolu bittiğinde İstanbul-Kocaeli ve Sakarya trafiğini oldukça rahatlatması bekleniyor..

TOKİ Yüksekova projesi havadan görüntülendi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde hayata geçirilen toplu konutlar insansız hava aracı ile görüntülendi.

zöet görüntü sistemleri referansları Haberi

zöet görüntü sistemleri referansları

Kendi kalite standartlarını yaratarak bir markaya dönüşen “Selenium Projesi”ni Ataköy’e taşıyarak, İstanbul’un en gözde lokasyonlarından birinde yepyeni bir yaşam deneyimi sunan Aşçıoğlu Grubu, Zöet ile işbirliği yaptı. İki firma arasındaki işbirliği Selenium Ataköy konut alıcılarına avantajlı indirim fırsatları olarak yansıyacak.

SELENIUM MÜŞTERİLERİNE ÖZEL ÜRÜNLER

Zöet’in Selenium Ataköy müşterilerine özel ilk fırsatı hazırladığı özel ürün gruplarında indirim fırsatları olacak. Selenium Ataköy konut sahipleri, yapılan işbirliği kapsamında satış sonrası süreçte daire içi dekorasyonlarında ve akıllı ev sistemlerinde, sponsora Life Style, Concert Hall ve Hollywood adlı 3 özel paketteki ürün liste fiyatı üzerinden yüzde 25 indirim imkanından faydalanacak. Zöet aynı zamanda her bir rezidans için müşterilere özel paket ve otomasyon dahil sistem dizayn desteği verecek.

Projenin anlaşmalı kuruluşu olan Zöet, Selenium Ataköy Projesi Sosyal Tesisi’nde...