02 / 05 / 2024

Zonguldak 200 konut

Zonguldak 200 konut

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) KDZ. Ereğli Şubesi 2. Başkanı Saip Erarslan 7 bin talep karşısında ilçeye 200 TOKİ konutu yapılacak olmasını eleştirdi.

Konya Büyükşehir'den konut sorununa yeni çözüm! Tam 10 blok inşa edilecek...

Konya'ya yeni bir konut projesi daha kazandırılacağı açıklandı. Konya Büyükşehir Belediyesi, Karatay'ın Akabe Mahallesi'ne 200 konut yapacağını duyurdu. İşte haberin detayları... 

TOKİ Denizli Bekilli projesi için beklenen tarih geldi! 200 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli projesi yarın ihaleye çıkacak. Bekilli'de yükselecek olan projede 200 konut yer alacak.

Adanalı depremzedeler için ilk aşamada 2 bin 200 konut geliyor!

Adana Valisi Süleyman Elban, 6 Şubat depreminden etkilenen kentin depremzedeler için 2 bin 200 konut yapmayı planladığını söyledi. 

Nef'ten Miami'ye 2 bin 200 konutluk yeni proje geliyor!

Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur yaptığı açıklamada Miami’de 2 bin 200 konut için 3 arazinin satın alımını tamamladık ve yatırımına başladıklarını söyledi. 

TOKİ Batman Hasankeyf’te 200 konut yapacak!

Batman’da tam 200 adet TOKİ Sosyal Konut inşa edilecek. Peki, TOKİ Batman Hasankeyf Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

5 soruda TOKİ Zonguldak Sosyal Konut Projesi 2022! Zonguldak ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak..

TOKİ Zonguldak konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Zonguldak ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

Zonguldak'ın o ilçesinde yaşayanlara ucuz konut müjdesi! Dikkat! Tarih belli oldu!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut hayata geçirecek olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projeler için düğmeye bastı. TOKİ bu projeler kapsamında Zonguldak'tada da 120 konut inşa edecek.

Emlak Bankası da konut mağduru oldu!

Emlak Bankası, orman arazisi ve askeri bölge üzerinde hayata geçirilen konut kooperatifi projesinden 200 konut almak için peşin para ödedi fakat konutları henüz alamadı.

Şırnak'ta 10 bin 200 konut inşa edildi!

AK Parti Şırnak Milletvekili Rizgin Birlik, Şırnak il ve ilçelerinde 10 bin 200 civarında konut ve 506 iş yeri, 63 halı saha, 25 çok amaçlı basketbol sahası, 7 gençlik merkezi, 498 okul binası ve 21 pansiyon yapıldığını söyledi.

TOKİ Ankara Bala 2020 kuraları bugün çekiliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Bala 200 konut projesinde yer alan konutların kuraları bugün çekiliyor.

TOKİ Balıkesir Susurluk 200 konut kuraları bugün çekiliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Balıkesir Susurluk 2020 projesinde yer alan 200 adet konutun kuraları bugün çekiliyor.

TOKİ Zonguldak 197 konut ihalesi yarın!

Zonguldak Çaycuma Velioğlu Mahallesi 197 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

Torunlar GYO üç yılda 1.7 milyar TL’lik yatırım yapacak!

Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, 3 yılda 1.7 milyar TL yatırım yapacaklarını belirtti. Torun, "5. Levet projemizde 3 bin 200 konut tamamlandı. Bu yılın son çeyreğinde 700 konutluk 2. etabın inşaatına ve satışına başlayacağız" dedi...

Zonguldak 200 konut Haberi

Zonguldak 200 konut

Zonguldak Kdz. Ereğli TÜED Şubesi 2. Başkanı ve Köseler Mahallesi Muhtarı Saip Erarslan, AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu tarafından ilçeye müjde olarak verilen 200 konutluk TOKİ projesinin yetersiz olduğunu söyledi. 


Emeklilere TOKİ'den uygun koşullarda konut yapımı projesi gündeme geldiğinde Kdz. Ereğli TÜED Şubesi olarak çalışmalara başladıklarını ve yaklaşık 7 bin civarında başvuru aldıklarını belirten Erarslan, kendilerine bu süreçte başta İlçe Kaymakamı Nazım Madenoğlu olmak üzere, Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır ve Milletvekili Faruk Çaturoğlu'nun destek olduğunu söyledi. 


İlçeye başlangıç olarak 600+600 olmak üzere bin 200 konut yapımını beklerken, 200 konut yapılacağının müjde olarak verilmesinin kendilerini üzdüğünü dile getiren Erarslan, bu sayının başlangıç olduğunu düşünüp, sayının artmasını umut ettiklerini ifade etti.



İnanış...