21 / 05 / 2024

zonguldak 5 maden ocağı

zonguldak 5 maden ocağı

Son dönemde artan maden kaza ardından Zonguldak'ta Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) ve özel maden ocaklarını kapsayan denetimlerde şimdiye kadar 5 maden ocağında üretim durduruldu.

Bakanlık açıkladı! Selden etkilenenlere 5 bin lira destek verilecek

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, yaptığı açıklama kapsamında, Batman ve Zonguldak'ta yaşanan sel felaketlerinden  sonra selden etkilenen vatandaşlar için hane başı 5 bin lira destek verileceğini ve iki şehir için toplam 7 milyon 995 bin liralık kaynak ayrıldığını belirtti. İşt

Maden sektöründe hedef 40 milyar dolar ihracat!

Ekonominin üç senelik yol haritasını belirleyen OVP’de madencilik sektörü de geniş yer buldu. TİM Maden Sektör Kurulu Rüstem Çetinkaya, “Eğer OVP’deki maddeler uygulanırsa, 6,5 milyar dolarlık ihracatımızı 30-40 milyar dolar seviyelerine çıkarabiliriz” dedi.

Bu ilçelerde oturanlar 7.5'in üzerinde deprem riski! Tam 110 ilçe diri fay hattı üzerinde!

Maden Tetkik Arama Genel Müdürlüğü (MTA), fay hattı geçen ilçeleri açıkladı. 7.5 büyüklüğüne kadar deprem üretebilecek 485 diri fay hattı Türkiye`nin farklı bölgelerinde yer alıyor. MTA'nın diri fay haritasına göre, 110 ilçe fay hattı üzerinde bulunuyor.

5 soruda TOKİ Zonguldak Sosyal Konut Projesi 2022! Zonguldak ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak..

TOKİ Zonguldak konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Zonguldak ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

Zonguldak Ereğli'de 7.5 milyon TL'ye icradan satılık otel!

T.C. Kdz. Ereğli 2. İcra Dairesi, Zonguldak ili, Ereğli ilçesi, Müftü Mahallesi 103 Ada 1 Parselde yer alan oteli 7 milyon 500 bin TL'ye satıyor...

Burç Grup Yapı Teknoloji Maden Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Burç Grup Yapı Teknoloji Maden Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Şinasi Öniz, Sefer Gezer, Kadir Garıcı ve Mustafa Emmioğlu ortaklığında kuruldu

Zonguldak Mithatpaşa Tünelleri inşaatında sona gelindi!

Zonguldak’ta kent trafiğinin rahatlatılması için 2013 yılında yapımına başlanan Mithatpaşa Tünelleri inşaatında sona yaklaşıldı. Tünellerle beraber 30 dakikalık ilçe yolu 5 dakikaya düşecek.

Zonguldak'ta 32.5 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Zonguldak İli Filyos Belediye Başkanlığı, Zonguldak İli, Filyos ilçesi, Hisarönü Mahallesi'nde 32 milyon 535 bin TL bedelle  kat karşılığı inşaat işi ihale edecek. İhale  24 Temmuz 2020 tarihinde yapılacak.

Zonguldak'ta 3.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Zonguldak Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Zonduldak Kozlu Esenköy Mahallesi'nde yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı...

Prof. Dr. Ziyadin Çakır: 5.8´lik deprem ciddi bir uyarıydı!

İTÜ Maden Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ziyadin Çakır yaptığı açıklamada, "Depremler önceden kestirilemez. Bunları da burada tartışmamızın gereği yok.  26 Eylül´de olan 5.8´lik deprem çok ciddi bir depremdi. Ciddi bir uyarıydı, bu bir şanstı" dedi.

Zonguldak'ta inşaat işçileri ile esnaf birbirine girdi!

Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde inşaat işçileri ile elektrik malzemeleri satan iş yeri sahipleri arasında kavga çıktı. Kavga sonucunda 5 kişi yaralandı.

Emlak Konut'tan Zonguldak Cami Yaptırma Derneği'ne 5 milyon TL bağış!    

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Zonguldak Merkez Cami ve Eğitim Kültür Hizmet Birimleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği'ne 5 milyon TL bağış yapıldı...

Zonguldak Ereğli'deki hastane alanına kampüs tartışması!

Zonguldak Ereğli Belediye Meclisi'nin Eylül ayı toplantısı 5 Eylül'de düzenlenecek. Eski devlet hastanesi alanının askeri güvenlik bölgesine alınması kararının imara işlenmesi konusu mecliste görüşülecek.

zonguldak 5 maden ocağı Haberi

zonguldak 5 maden ocağı

Son dönemde artan maden kaza ardından Zonguldak'ta Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) ve özel maden ocaklarını kapsayan denetimlerde şimdiye kadar 5 maden ocağında üretim durduruldu.


Hafta başında kente gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nda görevli 18 müfettiş, havzadaki maden ocaklarında kapsamlı denetim başlattı. Şimdiye kadar yapılan denetimlerde iş sağlığı ve güvenliği tedbirlerine uymayan 5 özel maden ocağında üretim durduruldu. 


Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Gönül Demirsu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'in talimatıyla kentteki tüm maden ocaklarının denetim altına alındığını, hafta başında gelen 18 müfettişin gruplar halinde denetimlerini sürdürdüğünü söyledi. Demirsu, şöyle dedi: 


"Bakanlığımız iş müfettişlerince yapılan denetimlerde iş sağlığı ve güvenliği açısından işçilerin sağlığını tehdit edecek eksikleri tespit edilen maden ocaklarının üretimi durduruluyor. Üretimi durdurulan maden ocağı sahipleri, eksiklikleri tamamlayacak...