30 / 04 / 2024

Zonguldak Ankara yolu trafiğe kapalı mı

Zonguldak Ankara yolu trafiğe kapalı mı

Etkili olan kar yağışının ardından başlayan sağanak nedeniyle Zonguldak-Ankara karayolu, Sapça mevkisinde meydana gelen toprak kayması sonucu ulaşıma kapandı. Zonguldak-Ankara karayolu, bir saatlik çalışmanın ardından açıldı.

Ankara Büyükşehir'in Bisiklet Yolu Projesi'nde ilk etap tamamlandı!

Ankara Büyükşehir Belediyesince hazırlanan "Bisiklet Yolu Projesi"nin ilk etabı, trafik kazasında yaşamını yitiren genç bisikletçi Umut Gündüz'ün ismiyle, vatandaşların hizmetine açıldı.

Ankara-Akyurt yolu 2021'de hizmete açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada "Ankara-Akyurt yolu 17 kilometreden oluşuyor. Bunun 4 kilometresi tamamlanmıştı. Geri kalan 13 kilometreyi de önümüzdeki yıl içerisinde tamamlayacağız." diye konuştu.

Zonguldak-Amasra-Kurucaşile-Cide Yolu ihalesi mecliste!

Zonguldak-Amasra-Kurucaşile-Cide Yolu ihalesine dair bazı veriler meclis gündemine taşındı. CHP'li Baltacı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ankara'ya 39.27 kilometre bisiklet yolu yapılacak!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, hayata geçirdiği mega projeler ile fark oluşturuyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı iş birliği ile hayata geçirilecek olan bisiklet yolu projesinin detaylarını anlatan Şimşek “Ankara’ya bisiklet köprüsü kuruyoruz. Ankaralılar doğa ile iç içe pedallarını çevire

Ankara’da Eskişehir Yolu'nda konut projelerine talep artıyor!

Ankara’nın cazibe merkezi olarak nitelendirilen, Eskişehir Yolu üzerinde bulunan projelere talep artıyor.

Ankara-Ankara projesinde davasında temyiz yolu açıldı!

Ankara-Ankara Projesi yapı ruhsat iptal davası hakkında Bölge Adliye Mahkemesi tarafından 30 Ocak 2020 tarihinde reddedildi ve karara karşı tebliğden itibaren 2 haftalık süre içerisinde temyiz yolu açık bırakıldı. 

Ankara Bisiklet Yolu projesi için ilk adım atıldı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın, Ankaralılara  söz verdiği Bisiklet Yolu Projesi'nin inşaat çalışmaları başladı. 

Ankara Bisiklet Yolu Projesi'ne 3 ay içerisinde başlıyor!

Ankara Bisiklet Yolu Projesi tanıtıldı. 53,7 kilometrelik Bisiklet Yolu Projesi'ne 3 ay içerisinde başlanacak...

Ankara'da 56 kilometrelik bir bisiklet yolu inşaatına başlandı!

Ankara Ulaşım Çalıştayı'nın açılışında konuşma yapan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "56 kilometrelik bir bisiklet yolu inşaatına başladık" dedi...

Ankara'ya 56 kilometrelik bisiklet yolu geliyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek 56 kilometrelik "Bisiklet Yolu Projesi" kapsamında, 5 üniversite ile iş birliği protokolü imzalandı...

Pendik Ankara Caddesi ile TEM Bağlantı yolu arasındaki plan tadilatı askıda!

Pendik İlçesi, Ankara Caddesi ile TEM Bağlantı Yolu Arası 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Çankırı Obruklu Köy yeni yerine taşınacak!

Çankırı'da Obruklu köyün sakinleri için eski yerleşim yerine iki kilometre uzaklıkta, Ankara yolu üzerinde 65 konut ve 45 ahırdan oluşan modern bir köy inşa ediliyor.

Ankara-Kahramankazan yolu ne zaman açılacak?

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan "Yaklaşık 28,5 kilometrelik Ankara Çevre Yolu'nu, Kahramankazan çıkışındaki Keskinler'e kadar 3 gidiş 3 geliş haline getirecek yol kapsamında süreçler takip ediliyor." diye konuştu.

Zonguldak Ankara yolu trafiğe kapalı mı Haberi

Zonguldak Ankara yolu trafiğe kapalı mı



Heyelan nedeniyle ulaşıma kapanan Zonguldak-Ankara karayolu, bir saatlik çalışmanın ardından açıldı.


Kentte iki gündür etkili olan kar yağışının ardından başlayan sağanak nedeniyle Zonguldak-Ankara karayolu, Sapça mevkisinde meydana gelen toprak kayması sonucu ulaşıma kapandı. 


Trafik ekiplerinin bölgede güvenlik önlemi almasının ardından karayolu, iş makineleriyle bir saatlik çalışma sonucu ulaşıma...