15 / 05 / 2024

Zonguldak Belen Sanayi Sitesi asfalt çalışmaları

Zonguldak Belen Sanayi Sitesi asfalt çalışmaları

Zonguldak Ereğli'deki Belen Sanayi sitesindeki 200 esnaf bozuk yolların onarımı için destek istedi. Esnaf 3 yılı aşkın süredir yolların asfaltlanmasını istediklerini belirttiler.

Zonguldak Gökçebay Organize Sanayi Bölgesi 1. etap OSB ilan edildi!

Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Gökçebey Organize Sanayi Bölgesi'yle ilgili Belediye ve Sanayi Bakanlığı’nın çabaları sonrasında 1. etap OSB ilan edildiğini açıkladı.

O ilde sanayi tesis alanı imarlı arsa satılacak! İhalesi 14 Temmuz'da!

Devrek Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği, Zonguldak Devrek'te yer alan sanayi tesis alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 14 Temmuz 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ashan Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ashan Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz’da  500 bin TL sermaye bedeli ile  İbrahim Belen tarafından kuruldu.

Zonguldak Girişim Küçük Sanayi Sitesinde iş yeri yapım işi ihalesi!

Zonguldak Girişim Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Zonguldak Girişim Küçük Sanayi Sitesine ait 74 adet işyeri yapım işi ihale ediyor.

Zonguldak Girişim Küçük Sanayi Sitesi'nde 74 adet iş yeri yaptırılacak!

Zonguldak Girişim Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Zonguldak Girişim Küçük Sanayi Sitesi'nde 74 adet iş yeri yapım işi ihalesi düzenliyor.

Erzurum 2. Organize Sanayi Bölgesi'nde 2 fabrika çöktü!

Düzce-Zonguldak yolundaki çökmenin ardından bir çöküş gde Erzurum'da yaşandı. 2. Organize Sanayi Bölgesi’nde devlet kasasından yaptırılan fabrikalar çöktü.

Filyos Limanı Karabük ve Zonguldak'ın çehresini değiştirecek!

AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal, Filyos Liman Projesi'nin Karabük, Zonguldak ve Bartın bölgesinin çehresini değiştireceğini söyledi. Ünal, "Dünyaya açılmamıza olanak veren bu proje işçi kültürü ve sanayi altyapısı olan Karabük'ün daha fazla yararlanacağı bir yatırım" diye konuştu.

Zonguldak Çaycuma OSB'de hizmet binası ihalesi 28 Eylül'de!

Zonguldak Çaycuma Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı tarafından hizmet binası yaptırılacak. Bina yapım işi için 28 Eylül'de ihale gerçekleşecek..

Zonguldak Belen Sanayi Sitesi yolların onarım bekliyor!

Zonguldak Ereğli'deki Belen Sanayi sitesindeki 200 esnaf bozuk yolların onarımı için destek istedi. Esnaf 3 yılı aşkın süredir yolların asfaltlanmasını istediklerini belirttiler.

Zonguldak Alaplı OSB'de altyapı inşaatı yaptırılacak!

Zonguldak Alaplı Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Alaplı Organize Sanayi Bölgesine ait yol, içmesuyu, atıksu, yağmursuyu ve Telekom inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işi ihale edilecek. İhalenin keşif bedeli 11. milyon 541 bin 650 TL olarak belirlendi.

TOKİ Zonguldak'a eğitim merkezi yapacak!

Zonguldak Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi ve Üzülmez Sanayi Başkanı Ercan Şehri, TOKİ tarafından yapılacak olan Eğitim Merkezi hakkında bilgi verdi.

Beymur Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beymur Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yücel Belen tarafından 100 bin TL sermaye ile 7 Eylül'de Bağcılar, Göztepe Mahallesi, Maslak Caddesi, Umut Sokak'ta kuruldu.

Zonguldak Filyos Havzası'na OSB geliyor!

Zonguldak Valisi Ali Kaban, Filyos Havzası üzerinde yeni bir Organize Sanayi Bölgesi için çalışma başlattıkları müjdesini verdi.

Zonguldak Belen Sanayi Sitesi asfalt çalışmaları Haberi

Zonguldak Belen Sanayi Sitesi asfalt çalışmaları

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Belen Sanayi sitesi esnafları bozuk olan yolların yapılarak asfaltlanmasını istedi.


Karadeniz Ereğli ilçesinde yaklaşık 200 kadar esnafın faaliyet gösterdiği Belen Sanayi Sitesi içerisindeki yolların bozuk olması ve sürekli tozması tepkiye neden oluyor. Sanayi sitesi içerisindeki yolların delik deşik olduğunu anlatan esnaflar “Yolların durumunu görüyorsunuz.


Yazın tozdan, kışında çamurdan geçilmiyor. Her yer köstebek yuvası gibi. Belediye Başkanımız buraların asfaltlanacağına dair daha önce bize söz verdi. Başkanımızdan Belen Sanayi Sitesi yollarını asfalt programına almasını istiyoruz. Burada 200 kadar esnafız ve yaklaşık 2 bin kişilik bir istihdam sağlıyoruz. Biz Ereğlimizin gelişmesi ve büyümesi için çalışıyoruz. Belediye başkanımızdan da bizim yolumuzu yaparak destek olmasını bekliyoruz” dedi.


Esnaflar ayrıca yollarının 3 yıldır asfalt yapılmasını beklediklerini...