28 / 04 / 2024

zonguldak çatalağzı geleceğini tartışıyor

zonguldak çatalağzı geleceğini tartışıyor

Kilimli ilçesine bağlı Çatalağzı beldesinde, bir termik santralin 660 megavatlık ilave santral başvurusuyla ilgili "Çatalağzı geleceğini tartışıyor" konulu toplantı gerçekleştirildi.

1939'da Karadeniz Çatalağzı limanı 12 milyon liraya mal olacakmış!

Karadeniz'de inşa edilmesi planlanan Çatalağzı limanı için 12 milyon lira harcanmış. 1939'da Söz konusu proje için İngiliz Kredisi temin edilmiş...

Türkiye’de inşaat sektörünün geleceğini şekillendirecek yeni 6 trend!

Türkiye'de en önemli sektörler arasında ilk sıralarda yer alan İnşaat sektörünün geleceğini şekillendirecek 6 trend Vuralsoy Mühendislik tarafından yayımlandı.

Memur ve emekliye ek zam geliyor! İslam Memiş tarihi şimdi açıkladı! Görenlerin ağzı kulaklarına vardı! Hemen bakın

Altın ve piyasa uzman İslam Memiş, milyonlarca emekli ve memura ek yüzde 15 zam geleceğini söyleyerek tarihi açıkladı. Görenlerin ağzı kulaklarına vardı! Hemen bakın!

Doların 20 gün sonra geleceği rakam! Analistler peş peşe açıkladı! Doları olan, olmayan herkes acilen baksın!

Dolar yeniden yükseliş hızı kazandı. Yatırım yapmak isteyen vatandaşlar ise doların geleceğini araştırmaya başladı. Vatandaşların telaşlı araştırmaları üzerine Analistler doların 20 gün sonra geleceği rakamı açıkladı! Doları olan, olmayan herkes acilen baksın!

Asgari ücrete ek zam sonrası gelecek yeni zammı Fatih Portakal açıkladı! Rakamı duyanların ağzı açık kalacak

Asgari ücrete 1 Temmuz'da gelen yüzde 30 zam miktarı çalışanın cebine girmeden ürünlere gelen zamla anında erimeye başladı. Zam furyasına ilk yumurtayla başlandı. İkinci rekor zammın neye geleceğini Faith Portakal açıkladı. Duyanların ağzı açık kalacak!

Başkentte kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmiyor!

Atatürk Kültür Merkezi'nde açıklamalarda bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ankara'da 14 ilçede dönüşüm çalışmalarının olduğunu, pandemiye rağmen inşaat çalışmalarının hız kesmediğini dile getirdi. 

Sıfır enerji bina sistemleri dünyada ivme kazanıyor!

Sıfır enerji bina sistemleri insan geleceğini tehdit eden enerji kaynaklı karbondioksit emisyonlarının azaltılmasında çözüm olacak.

Zonguldak Devlet Hastanesi'nin otopark ihtiyacı TBMM'de!

Zonguldak Devlet Hastanesi'nin otopark ihtiyacı için Zonguldak Kız Meslek Lisesi'nin tarihi binasının yıkılacağına dair iddialar meclis gündemine taşındı. CHP'li Yavuzyılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa'da büyük dönüşüm hız kesmiyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 600 bin konutun bulunduğu şehirde riskli 70 bin konut tespit edildiğini, şehrin geleceğini tehlikeye atmadan kentsel dönüşümü rantsal dönüşüme çevirmeden 6-7 mahallede acil 20 bin konutla ilgili çalışma başlattıklarını söyledi.

Özlem Yıldız oğluna arsa aldı!

Sunucu Özlem Yıldız, oğlunun geleceğini güvence altına almak için toprağa yatırım yaparak İstanbul dışında arsa satın aldı.

Eviniz depreme ne kadar dayanıklı?

Depremin er ya da geç geleceğini bilerek çürük binalarda oturmaya devam etmenin kumar oynamakla eşdeğer olduğu İzmir depremiyle tekrar anlaşıldı. Peki yaşadığınız bina depreme ne kadar dayanıklı? Binanızda deprem riski var mı? İşte bu küçük testle öğrenebilirsiniz...

3 ay içinde işe dönenlerin emeklilik primini devlet karşılayacak!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, yeni istihdam paketi geleceğini ve bu kapsamda 3 ay içinde işe dönenlerin emeklilik priminin devlet tarafından karşılanacağını açıkladı.

Bursa Mustafakemalpaşa'ya yeni yaşam merkezi!

Bursa'da Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, uzun zamandır sadece söz verilen ve kağıt üzerinde kalan tarihi bir projenin daha startını verdi. Başkan Kanar, ilçenin yaşam merkezi haline geleceğini söyledi.

zonguldak çatalağzı geleceğini tartışıyor Haberi

zonguldak çatalağzı geleceğini tartışıyor

Belediye tarafından belde meydanında gerçekleştirilen toplantıda, vatandaşlara termik santralin kirliliğine dikkati çekmek amacıyla maske dağıtıldı. 


Çatalağzı Belediye Başkanı Adnan Akgün, toplantıda yaptığı konuşmada, vatandaşların Zonguldak'ın geleceği için toplanmasının kendilerini mutlu ettiğini söyledi.


Geçmişte beldede termik santral kurulmasına izin verildiğini ifade eden Akgün, şöyle konuştu:


"Birileri burada yaşayanlara sormadan Ankara'da karar veriyor. Biz de burada termik santrale katlanacağız. Biz de vatandaşız ve bizim de söz hakkımız var. Çatalağzı ve Muslu beldelerinde 'termik santral yerine tekstil fabrikası kuracağız' diye kimse bir şey demiyor. Termik santralin zararlarını anlatmaya gerek yok, bilimsel olarak belli. Beldemizde yeteri kadar termik santral kuruldu. Bundan sonra beldemizde termik santral istemiyoruz. 'Mevcutlarının eksikleri giderilsin ve biz burada sağlıklı yaşayalım' diyoruz. Bu da bizim temel insan hakkımızdır. Termik santralin kurulmaması için kenetlenmemiz...