11 / 05 / 2024

Zonguldak eski hastane

Zonguldak eski hastane

AK Parti Kdz. Ereğli Üçe Teşkilatı Başkanı M. Fatih Çakır, parti binasında basın toplantısı düzenledi. Çakır, ilçeye 350 yataklı yeni hastane binası yapılmasının ardından boşaltılan eski hastane binalarının BEU'ye devredileceğini söyledi

Hastane yapımı için hazineye devredilen arazi, sağlık turizm tesis alanı vasfı ile 776 milyon 678 bin TL'ye satılacak!

Alanya eski Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu döneminde hastane yapımı için hazineye devredilen 110 bin 954 metrekarelik arazi, sağlık turizm tesis alanı vasfı ile satışa çıkarıldı. Arsanın muhammen bedeli ise 776 milyon 678 bin 770 Türk Lirası olarak belirlendi.

Boğaz manzaralı eski Çamlıca Alman Hastanesi'nin arazisini villa ve AVM imarına açan plana kuruldan onay çıktı!

Eski Çamlıca Alman Hastanesi’nin yıkılmasından sonra 17 dönümlük boğaz manzaralı arazisine villa, AVM, özel hastane inşaatı yapılmasına imkan veren ve İBB Meclisi’nde AKP-MHP grubunun çoğunluk oyları ile kabul edilen plan değişikliğine, koruma kurulu da onay verdi. İşte ayrıntılar...

Zonguldak'ta yapımı devam eden hastane projesi meclis gündeminde!

Zonguldak'ta yapımı devam eden bir hastane meclis gündemine taşındı. CHP'li Yavuzyılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Zonguldak Karaelmas’ta eski binanın yıkımına tepki!

Zonguldak’ta Karaelmas Mahallesi Rıza Ulusman Sokak’ta eski bir binanın yıkım çalışmalarına başlandı. Vatandaşlar ise yıkıma tepki gösterdi. 

Eskişehir Seyitgazi’deki hastanenin inşaatı ne zaman başlayacak?

Sağlık Bakanlığı tarafından, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde Eskişehir Seyitgazi'de yapılacağı duyurulan hastanenin inşaatı için henüz bir adım atılmadı. İlçe sakinleri hastane için çalışmaların başlayacağı günü bekliyor.

Yozgat'taki Şifa Hastanesi binası ihalesi tartışmalara neden oldu!

Yozgat Belediyesi, eski hastane arazisini yeşil alan yapmak amacıyla satın almak istedi. Fakat ihaleyi arsaya yeni bina yapmak isteyen belediye meclis üyesi aldı...

Zonguldak'taki 2 katlı metruk bina yıkıldı!

Zonguldak'ın Merkez ilçesi Uzun Mehmet Caddesi PTT Sokak’taki iki katlı eski binanın kentsel dönüşüm kapsamında yıkımı gerçekleşti. 

Van'da eski hastane alanı millet bahçesi oluyor!

Van Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, TOKİ tarafından satışa sunulan eski Devlet Hastanesi alanının millet bahçesi olacağını müjdeledi.

Zonguldak Kız Meslek Lisesi için verilen yıkım kararına tepkiler büyüyor!

Zonguldak Kız Teknik Anadolu Kız Meslek ve Kız Meslek Lisesi yerine hastane otoparkı yapılması için verilen yıkım kararına vatandaşlardan tepki yağıyor…

Türkiye Taşkömürü Kurumuna ait eski binalar turizme kazandırılacak!

Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Kandilli'de 130 yıl önce inşa edilen raylı sistemle Türkiye Taşkömürü Kurumuna (TTK) ait eski binaların turizme kazandırılması için çalışmalar başlatıldı.

Eskişehir Şehir Hastanesi'nin inşaatı tamamlandı!

2015'te temeli atılan Eskişehir Şehir Hastanesi'nin inşaatı tamamlandı. 1 milyar 678 milyon liraya mal olan hastane açılış için gün sayıyor. 

Zonguldak Ereğli'deki hastane alanına kampüs tartışması!

Zonguldak Ereğli Belediye Meclisi'nin Eylül ayı toplantısı 5 Eylül'de düzenlenecek. Eski devlet hastanesi alanının askeri güvenlik bölgesine alınması kararının imara işlenmesi konusu mecliste görüşülecek.

Eski Anamur Devlet Hastanesi yıkıldı!

Mersin'in Anamur ilçesinde 80 yıl önce inşa edilen Eski Anamur Devlet Hastanesi yıkıldı. Eski hastanenin yerine yeni bir hastane binası kazandırılacak. 

Zonguldak eski hastane Haberi

Zonguldak eski hastane


Zonguldak'in Ereğli ilçesi AK Parti Teşkilatı Başkanı Fatih Çakır, boşaltılan eski hastane binalarının Bülent Ecevıt Üniversitesi'ne (BEÜ) devredilmesi için çalışma başlatıldığını açıkladı. 

AK Parti Kdz. Ereğli Üçe Teşkilatı Başkanı M. Fatih Çakır, parti binasında basın toplantısı düzenledi. Çakır, ilçeye 350 yataklı yeni hastane binası yapılmasının ardından boşaltılan eski hastane binalarının BEU'ye devredileceğini söyledi. Eski Devlet Hastanesi binalarına Suriyeli sığınmacıların yerleştirileceği iddialarının asılsız olduğunu dile getiren Çakır, "Bu alan Ömerlı'deki yem hastane binamızı yapan TOKI'ye devredildi. 

Bizim oraya fakülte getirme düşüncemiz var. 

Rektörlükte yen uygun gördü. Gerek AK Parti Zonguldak Milletvekilimiz Ercan Candan gerek biz bu konuda Ankara nezdinde girişimlerimizi sürdürüyoruz. 

Oraya Suriyeli sığınmacıların yerleştirildiği konusunda dedikodudan ibarettir. O bina şu an boş. Ne yapılacağına kısa sürede karar verilecektir. Bizim temennimiz o bölgeye fakülte...