10 / 05 / 2024

Zonguldak hastane yıkım

Zonguldak hastane yıkım

Zonguldak'taki Kız Meslek Lisesi olarak bilinen, Yayla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin, 400 Yataklı Atatürk Devlet Hastanesi’ne otopark yapılması için yıkılabileceğiyle ilgili iddialar meclise taşındı.

Zonguldak Karaelmas’ta eski binanın yıkımına tepki!

Zonguldak’ta Karaelmas Mahallesi Rıza Ulusman Sokak’ta eski bir binanın yıkım çalışmalarına başlandı. Vatandaşlar ise yıkıma tepki gösterdi. 

Zonguldak Kız Meslek Lisesi için verilen yıkım kararına tepkiler büyüyor!

Zonguldak Kız Teknik Anadolu Kız Meslek ve Kız Meslek Lisesi yerine hastane otoparkı yapılması için verilen yıkım kararına vatandaşlardan tepki yağıyor…

Derince Askeri Hastanesi'nin yıkım ihalesi yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi haftalık encümen toplantısı gerçekleşti. Toplantıda Kocaeli Büyükşehir’e devredilen Derince Askeri Hastane’nin boşaltılan binasının yıkım ihalesi gerçekleşti.

Zonguldak Amelebirliği binasının yıkımı durdu mu?

Amelebirliği'nin Nizam Caddesi'ndeki binada faaliyet gösteren hizmet binasının yıkım çalışmalarına başlanmıştı. Yüklenici firma binadaki demir aksam ve pencerelerin sökümünü yapmıştı. Ancak binadaki yıkım çalışmaları durduruldu.

Zonguldak Gümrük Müdürlüğü yıkıldı!

Zonguldak’ta uzun süre önce boşaltılan ve kullanılmayan eski Gümrük Müdürlüğü tamamen yıkıldı. Zonguldak Valisi Ali Kaban ile TSO Başkanı Metin Demir’in görüşmesinin ardından binanın yıkımına geçildi.

TOKİ Zonguldak'ta yıkım çalışmalarını başlattı!

TOKİ çalışmaları kapsamında yer alan TTK'nın arsalarında bulunan binaların yıkımının ardından, bölgede şahsa ait evlerde yıkılmaya başlandı. Zonguldak Çınartepe Mahallesi Muhtarı Okan Girgin de çalışmaları değerlendirdi.

Kemal Köksal Stadyumu'nda yıkım sürüyor!

AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman yıkım kararı verilmesiyle kapalı tribün yıkım işlemleri devam eden Kemal Köksal Stadyumu’nda incelemelerde bulundu.

Trabzon'da kamulaştırılan binaların yıkımı başladı!

Sağlık alanı olarak kamulaştırılan yerin Fatih Devlet Hastane’nin büyütülmesi projesinde kullanılacağı,Trabzon Fatih Devlet Hastanesi yanında bulunan ve bir süre önce kamulaştırılan binaların yıkımına başlandı.

Taksim İlkyardım Hastanesi'nde yıkım başladı!

Yıkılıp yeniden yapılmak üzere geçen yıl boşaltılan Taksim İlkyardım’da yıkım başladı. İnşaat 2 yılda bitirilecek. Yapılacak modern hastane 200 yataklı, 64 poliklinik odalı, 43 yoğun bakım yataklı olacak

Tokat'ta eski hastane ve sağlık ocaklarına yıkım kararı verildi!

Eski Tokat Devlet Hastanesi yanında bir süre Üniversite Hastanesi olarak kullanılan eski Sağlık Meslek Lisesi ile eski Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’nin deprem yönünden yapılan araştırmasında olumsuz rapor çıkması üzerine yıkım kararı alındı...

Trabzon'da hastane binasının yıkım anı görüntülendi!

Trabzon'da, arsasına SGK İl Müdürlüğü binası yapılacak olan eski Trabzon Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi binasının büyük bölümü iş makineleriyle yıkıldı. Binanın yıkım anı görüntülendi.

Emek Sineması'nın yıkımına çift buldozerle devam ediliyor!

Yıkım çalışmalarına başlanan Emek Sineması'nda çalışmalara hız verildi. Yıkıma çift buldozerle devam ediliyor...

Turistik tesiste hukuksuz yıkım iddiası!

Samsun'da bulunan turistik tesiste hukuka aykırı yıkım yapıldığı iddia edildi

Zonguldak hastane yıkım Haberi

Zonguldak hastane yıkım

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Kız Meslek Lisesi olarak bilinen, Yayla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin, 400 Yataklı Atatürk Devlet Hastanesi’ne otopark yapılması için yıkılabileceğiyle ilgili iddialar meclis gündemine taşındı.

Pusula Gazetesi'nde yer alan habere göre; konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Yavuzyılmaz’ın, Cumhurbaşkanlığı’na, Milli Eğitim Bakanlığı’na ve Sağlık Bakanlığı’na yönelttiği soruları ise şu şekilde:

CHP’li Yavuzyılmaz, “Zonguldak’ta, 400 Yataklı Atatürk Devlet Hastanesi’nin ek bina inşaatı devam ederken, inşaatın projesinde hasta ve hasta yakınları için otopark alanının ayrılmadığı ortaya çıkmıştır. Bu sorunun ortaya çıkması üzerine inşaatın yakınındaki Kız Meslek Lisesi olarak bilinen Yayla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin, hastaneye otopark yapılması amacıyla yıkılabileceğine yönelik iddialar ortaya atılmıştır.   Zonguldak halkının huzurunu kaçıran bu yıkım iddiaları konusuna açıklık getirmek önem arz...