30 / 04 / 2024

Zonguldak kdz evleri kura

Zonguldak kdz evleri kura

Zonguldak Kdz Ereğli TOKİ kura çekiliş yeri Atatürk Kültür Merkezi sinema Salonunda olarak belirlendi. Projede 200 adet daire emekliye özel satışta.

Zonguldak Ereğli'de 7.5 milyon TL'ye icradan satılık otel!

T.C. Kdz. Ereğli 2. İcra Dairesi, Zonguldak ili, Ereğli ilçesi, Müftü Mahallesi 103 Ada 1 Parselde yer alan oteli 7 milyon 500 bin TL'ye satıyor...

Zonguldak Ontemmuz'daki evler tapudan mahrum!

Zonguldak merkezde yer alan Ontemmuz mahallesinin evleri, kimine göre yüz, kimine göre yüz elli yaşında. Gelin görün ki, mahalleli, atalarının kurduğu, savunduğu, yaşattığı bu taşınmazların tapusundan mahrum.

Zonguldak Ereğli'de 5 milyon TL'ye icradan satılık işyeri!

Zonguldak İli, Ereğli İlçesi, Müftü Mahallesi'nde yer alan Ay City alışveriş merkezinde Finansbank Kdz.Ereğli Şubesi olarak kullanılan işyeri vasıflı gayrimenkul 5 milyon TL bedel ile icradan satışa sunuldu.

Zonguldak'ta 8.4 milyon TL'ye icradan satılık 3 gayrimenkul!

Zonguldak İli Kdz.Ereğli İlçesi Müftü Mahallesi'nde yer alan 3 adet gayrimenkul toplamda 8 milyon 435 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Zonguldak'ta 9 milyon TL'ye icradan satılık otel!

Zonguldak İli Kdz.Ereğli İlçesi Müftü Mahallesi'nde yer alan otel vasıflı gayrimenkul 9 milyon TL bedel ile icadan satışa çıkarıldı. 

Zonguldak Gökçebey TOKİ Konutları kurası ne zaman?

TOKİ Zonguldak Gökçebey Evleri için kura çekiliş heyecanı başladı. Peki Zonguldak Gökçebey TOKİ Konutları kurası ne zaman?

Zonguldak Gökçebey TOKİ Evleri kura!

TOKİ Zonguldak Gökçebey Evleri seçenekleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. İşte Zonguldak Gökçebey TOKİ Evleri kura çekilişi...

TOKİ Zonguldak Gökçebey Evleri kurası ne zaman?

Dairelerin 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı projede kura heyecanı başladı. Peki TOKİ Zonguldak Gökçebey Evleri kurası ne zaman?

Zonguldak Gökçebey TOKİ Projesi kurası!

TOKİ Zonguldak Gökçebey Evleri seçenekleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. İşte Zonguldak Gökçebey TOKİ Projesi kurası...

Zonguldak Gökçebey TOKİ Evleri kurası ne zaman?

Dairelerin 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı projede kura çekilişi heyecanı başladı. Peki Zonguldak Gökçebey TOKİ Evleri kurası ne zaman?

TOKİ Zonguldak Gökçebey kura yeri!

TOKİ Gökçebey Evleri projesinde kura çekiliş heyecanı başladı. İşte TOKİ Zonguldak Gökçebey kura yeri..

TOKİ Zonguldak Devrek Evleri'nin temel kazısı tamamlandı!

Zonguldak Devrek Meslek Yüksekokulu bölgesinde yapımına başlanılan 271 konutluk TOKİ Projesinde çalışmalar sürüyor. Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci çalışmaları yerinde inceledi.

Emekli TOKİ Zonguldak Kdz Ereğli kura tam listesi!

Kura çekilişinin bugün saat 10:00’dan itibaren açıklandığı projede 200 adet daire emekliye özel satışta. İşte Emekli TOKİ Zonguldak Kdz Ereğli kura tam listesi...

Zonguldak kdz evleri kura Haberi

Zonguldak kdz evleri kura

TOKİ Zonguldak Kdz Ereğli Konutları tipleri 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Projede toplamda 200 adet dairenin emekliye özel satışa çıkarıldı.


Kura çekilişi asil ve yedek olarak hak sahibi olamayanlar başvuru bedellerini, 4 Ağustos 2016 tarihinden itibaren T.C Ziraat Bankası A.Ş yetkili Şube’lerinden geri alabiliyor.


Zonguldak Kdz Ereğli TOKİ kura çekiliş yeri!

Kura çekimi 1 Ağustos 2016 tarihinde “Atatürk Kültür Merkezi sinema Salonunda” saat 10:00’da Ereğli 1.Noteri tarafından yapılacak. 


Satış duyurusu için