06 / 05 / 2024

Zonguldak Kilimli hastane sorunları

Zonguldak Kilimli hastane sorunları

AK Parti Kilimli İlçe Başkanı Mahmut Kanberoğlu, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Kilimli'de ki sağlık yatırımları hakkında bilgiler veren Karberoğlu, hastane yapımı için arsa sorununu çözdüklerini belirtti.

Milli Emlak resmen açıkladı! Tam 51 bin TL'ye arsa satılıyor! Yüzde 20 indirim ve 8 taksit fırsatını kaçırmayın! 

Zonguldak Kilimli Milli Emlak, Zonguldak ili, Kilimli ilçesinde yer alan 2 adet arsa ile 1 adet araziyi 50 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. Peki Zonguldak'ta yer alan gayrimenkullerin ihalesi ne zaman? 

Zonguldak'ta yapımı devam eden hastane projesi meclis gündeminde!

Zonguldak'ta yapımı devam eden bir hastane meclis gündemine taşındı. CHP'li Yavuzyılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Zonguldak İl Özel İdaresi'nden 2.7 milyon TL'ye satılık motel!

Zonguldak İl Özel İdaresi, Zonguldak İli Kilimli İlçesi Türkali Köyünde bulunan Köycivarı Mevkii E27-C-25-B-2-A pafta, 303 ada,3 parselde yer alan Motel ve Gazino Tesislerini 2 milyon 751 bin 823 TL'ye satıyor...

Zonguldak'ta heyelan: 3 ev boşaltıldı!

Zonguldak'ın Kilimli ilçesinde meydana gelen heyelanın ardından mahalle yolunun bir bölümü çöktü. AFAD ekipleri tarafından 3 ev risk nedeniyle tahliye edildi.

Zonguldak Kız Meslek Lisesi için verilen yıkım kararına tepkiler büyüyor!

Zonguldak Kız Teknik Anadolu Kız Meslek ve Kız Meslek Lisesi yerine hastane otoparkı yapılması için verilen yıkım kararına vatandaşlardan tepki yağıyor…

Zonguldak'ta gemi söküm tesisine tepki!

Zonguldak'ta kurulması planlanan gemi söküm tesisine yöre halkı tepki gösterdi. Halk toplanarak Kilimli sahilinde eylem yaptı.

Zonguldak Ereğli'deki hastane alanına kampüs tartışması!

Zonguldak Ereğli Belediye Meclisi'nin Eylül ayı toplantısı 5 Eylül'de düzenlenecek. Eski devlet hastanesi alanının askeri güvenlik bölgesine alınması kararının imara işlenmesi konusu mecliste görüşülecek.

Zonguldak'a 400 yataklı hastane yapılmayacak mı?

Zonguldak'ta inşa edilmesi planlanan inşaat firmasının iflas etmesiyle inşaatına başlanılmayan 400 yataklı hastanede belirsizlik devam ediyor. Hastanede yer tartışmalar sürerken vatandaşlar endişeyle bekliyor.

Zonguldak Yeşilmahale'deki hastane eski yerine yapılacak!

MHP Zonguldak İl Başkanı Hamdi Ayan, Yeşilmahale’de vatandaşlarla buluştu. Ayan, ''Mevcut hastane yerinin ihalesini yenilemek kaydıyla devamından yanayız'' diye konuştu.

Zonguldak Kilimli'de hastane sorunu çözüldü!

AK Parti Kilimli İlçe Başkanı Mahmut Kanberoğlu, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Kilimli'de ki sağlık yatırımları hakkında bilgiler veren Karberoğlu, hastane yapımı için arsa sorununu çözdüklerini belirtti.

Zonguldak'ta inşaatı durdurulan hastane için TOKİ karar verecek!

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar,basın mensuplarıyla kahvaltıda buluştu.

Zonguldak'ın yeni devlet hastanesi nereye yapılacak?

Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi (dört yüz yataklı) hizmet binası ile ilgili mevcut yerde ki inşaat çalışmaları geçtiğimiz günlerde durmuştu. Yeni hastane yeri için şehir merkezinde tam 40 dönüm bir yer buldu.

Zonguldak Kilimli'de liman kamulaştırması durduruldu!

Danıştay, Zonguldak'ın Kilimli İlçesi Muslu Beldesi'nde enerji şirketince liman ve kömür stok sahası kurulan alanda yapılan kamulaştırmada hukuka uygunluk olmadığı gerekçesiyle yürütmeyi durdurma kararı verdi.

Zonguldak Kilimli hastane sorunları Haberi

Zonguldak Kilimli hastane sorunları

AK Parti Kilimli İlçe Başkanı Mahmut Kanberoğlu, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. 

Kilimli'de ki sağlık yatırımları hakkında bilgiler veren Karberoğlu, hastane yapımı için arsa sorununu çözdüklerini belirterek: "Bu ihtiyacın karşılanması için AK Parti Kilimli İlçe Teşkilatı olarak gerekli kurumlara girişimlerimizi yapmış, hastane yapımının birinci adımı olan arsa ihtiyacının çözüme kavuşmasını sağladık" dedi.


 AK Parti Kilimli İlçe Başkanı Mahmut Kanberoğlu şunları söyledi: "İlçemiz Çatalağzı, Gelik ve Muslu beldeleri ile Göbü, Şirinköy, Kurtköy veTürkali köylerini içerisinde bulunduran 38 bin 190 nüfuslu bir yerleşim yeridir. Ayrıca çalışanların çoğu ilçe dışından gelmek kaydı ile Türkiye Taş Kömürü Kurumu Karadon müessesesinde 3 bin, rödovanslı özel maden ocaklarında 2 bin, Eren Enerji ve Bereket Enerji Termik santrallerinde 3 bin, uluslararası Eren limanında 500 çalışan olmak üzere ağır...