15 / 05 / 2024

Zonguldak Musaüstü Köyüne gölet mi yapılıyor

Zonguldak Musaüstü Köyüne gölet mi yapılıyor

Zonguldak’ın Nebioğlu beldesi Musaüstü Köyü civarlarında yapılması planlanan Gölet inşaatında vatandaşlar gelen yetkilileri engelleyerek çalışmaları durdurdu. Vatandaşlar tepki göstererek yapılacak olan harita ve sondaj gibi çalışmaları engelledi.

Amasya'daki köy mezarlığı OSB için tahsis edilmişti! Halkın ayaklanması ile imar planı iptal edildi!

OSB projesine geçen yıl karar verilmişti.  Amasya’nın Taşova ilçesi Çambükü köyüne organize sanayi bölgesi (OSB) projesinde köy mezarlığı imar planını kapsamında alınması ile köy halkı ayaklandı ve imar planı iptal edildi.

A101'de Piranha Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık yüzde 20 indirimle satışta! İşte 8 Nisan 2022 fiyat listesi...

A101 resmi internet sitesinde Piranha Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık yüzde 20 indirimle satışa çıktı! Peki, A101'de Piranha Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık fiyatları ne kadar? İşte 8 Nisan 2022 fiyat listesi...

Çağlar Bozkurt, köyüne 10 milyon TL'lik yatırımla doğam yaşam alanı kazandırdı!

Muğlalı turizmci Çağlar Bozkurt, doğup büyüdüğü köyünden 40 dönümlük arazi satın alarak köye doğal yaşam alanı kazandırdı.

TOKİ Zonguldak kıyı düzenleme ihalesi bugün!

Zonguldak İli Merkez Kıyı Düzenlemesi ve Sosyal Donatıları İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

İdlib Esenler Köyü'ne 300 briket ev yapılacak!

Esenler, çadır kamplarda yaşam mücadelesi veren İdlibliler'e yardım elini uzatıyor. "100 hanelik köy" hedefiyle başlayan yardımlarla 52 briket ev bitirildi. Esenlerli hayırseverlerin yardımlarıyla yeni hedef, İdlib Esenler Köyü'ne 300 briket ev yapmak olarak belirlendi...

TOKİ Zonguldak kıyı düzenleme ihalesi 9 Mart'ta!

Zonguldak İli Merkez Kıyı Düzenlemesi ve Sosyal Donatıları İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 9 Mart 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

İzmit Ambarlı Köyü'ne muhtarlık ofisi!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi, Ambarlı Köyü'ne muhtarlık ofisi inşa etti.

Konya Sonsuz Şükran Köyü’ne yeni kerpiç evler geliyor!

Sanatçıların yoğun ilgi gösterdiği Konya'nın Hüyük ilçesine bağlı Sonsuz Şükran Köyü’nde yeni kerpiç evler yapılması için çalışmalara başlandı.

Köyüne izinsiz konut yapana ceza yağacak!

Kıyılardan mera ve yaylalara kadar ülkenin neredeyse tamamının imar sisteminde değişiklik öngören yeni Tapu Kanunu yasa teklifi taslağı, köyüne izinsiz konut yapan ve konutunu izinsiz onaranlara da ceza getiriyor.

Batman Çayüstü köyü sakinleri mağaralardan villalara taşındı!

Batman Çayüstü'nde yüzyıllardır mağarada yaşayanlar için 51 villa inşa edildi. Yaşadıkları mağaraların Ilısu Barajı projesiyle birlikte sular altında kalacak olması sebebi ile ilk kez modern bir yapıda yaşayacak olan ailelere devlet tarafından 70 bin TL faizsiz kredi desteği verilecek...

İzmit Gedikli Köy Konağı'nın ihalesi yapıldı!

İzmit Belediyesi tarafından Gedikli Mahallesi (Köyü)’ne inşa edilecek olan konağın ihalesi yapıldı.

Köyüne dönmek isteyene arsa desteği!

Sivas Valisi Gül, köyüne dönmek isteyenlerin arsa ile ilgili yaşadığı sorunları ortadan kaldırarak destek olacaklarını açıkladı...

İzmit Sepetçi Köyü'ne konak ve köy müzesi inşa ediliyor!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Sepetçi Köyü’nde hayata geçirilen konak ve köy müzesi inşaatında incelemelerde bulundu.

Zonguldak Musaüstü Köyüne gölet mi yapılıyor Haberi

Zonguldak Musaüstü Köyüne gölet mi yapılıyor

Zonguldak’ın Nebioğlu beldesi Musaüstü Köyü civarlarında yapılması planlanan Gölet inşaatında vatandaşlar gelen yetkilileri engelleyerek çalışmaları durdurdu.

Geçtiğimiz gün Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğü’nden Yazıköyü’ne gelen yetkililer burada Nebioğlu Beldesinin Musausta Köyü’ne yapılması planlanan Gölet inşaatında inceleme yapmak istedi. Vatandaşlar tepki göstererek yapılacak olan harita ve sondaj gibi çalışmaları engelledi. Yazıköyü sakinleri gelen yetkilileri durdurarak tutanak tutturdu. Tutanakta; “Planlama ihalesi yapılan Nebioğlu Musausta Göleti arazi çalışmaları esnasında Yazıköyü sakinlerinin çalışmaları yaptırmaması çalışanlara engel çıkarması nedeni ile 04/09/2015 tarih ve saat 14.00’de köy sakinlerine yapılacak çalışma ile ilgili bilgi aktarımında bulunulmuş, köy sakinleri çalışmayı yaptırmayacaklarını, göletin yapılmasını istemediklerini, ellerinden gelen bütün engeli çıkaracaklarını dile getirmişlerdir. Bu çalışmanın göletin yapılıp yapılmayacağına yönelik olduğunu, göletin yapımının çalışmasının olmadığı defalarca anlatılmasına rağmen çalışmalara izin vermeyeceklerini...