29 / 04 / 2024

zonguldak Sahil projesi

zonguldak Sahil projesi

TOKİ'nin ihale ettiği Zonguldak Merkez Kıyı Düzenlemesi ve Sosyal Donatıları İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi projesinin 550 günde tamamlanması planlanıyor.

5 soruda TOKİ Zonguldak Sosyal Konut Projesi 2022! Zonguldak ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak..

TOKİ Zonguldak konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Zonguldak ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

TOKİ Zonguldak Merkez projesi için tarih belli oldu! O ilçeye 369 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Zonguldak Merkez projesi için düğmeye bastı. Merakla beklenen projenin ihalesi 24 Ağustos 2022 tarihinde saat 11:30'da gerçekleştirilecek. İşte detaylar...

TOKİ Zonguldak Çaycuma projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Zonguldak Çaycuma projesinde yer alan 20 adet konut için başvurular başladı.

İptal edilen Yeşilköy Sahil projesi yeniden hayata geçiyor!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, eski başkan Kadir Topbaş'ın projelerinden biri olan ve 2017'de iptal edilen Yeşilköy Sahil Bandı projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. 

Zonguldak ‘Sahil Projesi’ 550 günde tamam!

TOKİ'nin ihale ettiği Zonguldak Merkez Kıyı Düzenlemesi ve Sosyal Donatıları İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi projesinin 550 günde tamamlanması planlanıyor.

Zonguldak Limanı projesi için 13 iş yeri yıkılacak!

Zonguldak’ta Liman projesi içinde yer alan yıkılmasına karar verilen 13 iş yeri için çalışmalar sokağa çıkma kısıtlaması gününde de sürüyor.

Konyaaltı Sahil Projesi iptal edildi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Encümen kararı ile Konyaaltı Sahil Projesi iptal kararı alındı. Büyükşehir Belediyesi Başkanı Muhittin Böcek ve 3 encümen üyesi çeşitli sebeplerden dolayı toplantıya katılmadı ve kararı imzalamadı.

TOKİ Zonguldak Devrek 2019 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Zonguldak Devrek projesi için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

Menderes Türel'den Konyaaltı ve Boğaçayı açıklaması!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, geçmişte Konyaaaltı Sahil Projesi’ne yönelik de itibarsızlaştırma çalışmaları yapıldığını söyledi.

Konyaaltı Sahili Varyant etabı açıldı!

Antalya’nın pırlanta gerdanlığı ‘Konyaaltı Sahili’ ışıldamayı sürdürüyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi, Konyaaltı Sahil Projesi’nde Sealife bölümünün ardından ikinci etabı Varyant-Beach Park bölümünü de açtı.

Konyaaltı Sahil Projesi’nde ilk etap Nisan'da tamam!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, büyük bir hızla ilerlediği Konyaaltı Sahili Projesi’ni etap etap hizmete açacak.

TOKİ Zonguldak Devrek başvuruları bugün başlıyor!

Taksit tutarlarının bin 180 TL ile 2 bin 114 TL arasında değiştiği TOKİ Zonguldak Devrek projesi için başvurular bugün başlıyor.

Kadir Topbaş'ın Yeşilköy Sahil Projesi iptal edildi!

Kadir Topbaş'ın Yeşilköy Sahil Projesi iptal edildi. Projenin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Mevlüt Uysal, tarafından geçen ay iptal edildiği ortaya çıktı.

zonguldak Sahil projesi Haberi

zonguldak Sahil projesi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın (TOKİ) ihale ettiği Zonguldak Merkez Kıyı Düzenlemesi ve Sosyal Donatıları İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi projesinde sona yaklaşılıyor.

Pusula Gazetesi'nde yer alan habere göre; 41 bin 340,81 metrekare alanda kıyı düzenlemesi ve sosyal donatı inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi çalışmalarının yer tesliminden itibaren 550 takvim gününde tamamlanması planlanıyor.