04 / 05 / 2024

zonguldak satılık bina tapu.com

zonguldak satılık bina tapu.com

tapu.com, Türkiye genelinde portföyünü genişletmeye devam ediyor. Zonguldak’ta büyük ilgiyle karşılanan ve kısa sürede 170 bini aşkın kişinin ziyaret ettiği tapu.com, kent merkezinde altın değerinde fırsat sunan 16 gayrimenkulü satışa çıkardı.

4 ildeki bina, arsa ve araziler yüzde 20 indirimle satılıyor! Milli Emlak satılık Mayıs 2024! 

Milli Emlak, 4 şehirdeki 36 adet gayrimenkulü satıyor. Söz konusu gayrimenkuller arasında bina, arsa ve araziler yer alıyor. İşte Milli Emlak satılık Mayıs 2024...

Konya'da 6.7 milyon TL'ye icradan satılık bina!

Konya'nın Selçuklı ilçesinde bulunan 4 bloklu bina icradan satılıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 6 milyon 777 bin TL olarak belirlendi.

İzmir Menderes'te 3,2 milyon TL'ye satılık bina!

İzmir Menderes İlçesi Tekeli Mahallesi'nde yer alan Prefabrik Fabrika idari bina TC Menderes İcra Dairesi tarafından satılıyor. Satışa konu olan taşınmazın satış bedeli 3 milyon 200 bin TL.

TOKİ Zonguldak Kdz Ereğli Evleri satılık!

TOKİ Zonguldak Kdz Ereğli Evleri satılık başvuru işlemleri 13 Haziran'da başladı ve devam ediyor. Projede toplamda 200 adet daire satışa sunuldu.

Mikrocerrahi ve Rekonstrüksiyon Vakfı satılık hastane binası arıyor!

Mikrocerrahi ve Rekonstrüksiyon Vakfı, amacına ve hizmet konularına yönelik çalışmalarını sürdürebileceği TİSK Mikrocerrahi ve Rekonstrüksiyon Eğitim, Araştırma ve Uygulama Hastanesi kurmak üzere, kiralık veya satılık bina arıyor.

Zonguldak Gökçebey Bakacakkadı TOKİ Konutları satılık!

Zonguldak Gökçebey Bakacakkadı TOKİ Konutları satılık daire fiyatları 104 bin 500 TL'den başlıyor. Satış işlemlerini T.C. Ziraat Bankası A.Ş.'nin yürüteceği projede başvurular devam ediyor.

Kuzeybatı Gayrimenkul İstanbul'da satılık arsa arıyor!

Kuzeybatı Gayrimenkul, okul yatırımı yapmak isteyen bir müşterisi için İstanbul 'da satılık arsa ya da özel imalat kiralık bina arıyor.

Zeytinburnu'nda icradan 6.8 milyon TL'ye satılık bina!

Zeytinburnu'nda bulunan 5 katlı bina ve Bakırköy Atlas Konakları'nda yer alan 2 daire, Bakırköy 18. İcra Dairesi tarafından açık artırma usulüyle satılıyor.

Aydın'da 5 milyon TL'ye satılık bina!

Aydın İli OvaKöyü'nde yer alan 10 yıllık bina, Yedieylül Sosyal Güvenlik Merkezi tarafından 7 Mayıs 2015 günü saat 10:20 ile 10:30 arası ihale ediliyor.

Konya'da satılık daire sayısı artarken, kiralık daire sayısı düşüyor!

Konya'da satılık daire sayısı artarken, kiralık ev sayısı da düşüyor. İnşaat sektörünün her geçen gün geliştiği Konya'da, birçok bina yükselse de kiralık daire bulma oranı her geçen düşüyor...

Çengelköy'de icradan 1.8 milyon TL'ye satılık bina!

İstanbul Anadolu 7. İcra Müdürlüğü; Üsküdar İlçesi, Çengelköy mahallesi, Çaprazlı mevkiinde yer alan binayı 1 milyon 864 bin 200 TL'den 24 Aralık tarihinde satışa çıkıyor.

Üç dinin buluştuğu Kuzguncuk’ta satılık bina!

Kuzguncuk, Boğaziçi’nin Anadolu kıyısında, Üsküdar Paşalimanı ile Beylerbeyi arasındaki Boğaz içine açılan bir vadi. Sahile 200 metre mesafede olan satılık bina toplam 4 katlı olup 250 metrekare kapalı alana sahip...

Ataşehir Yenisahra'da 1 milyon 305 bin liraya satılık bina!

İstanbul Anadolu Satış Memurluğu tarafından verilen ilana göre Ataşehir Yenisahra' da 1 milyon 305 bin liraya bina satılıyor. Gayrimenkulün satışı 23 Mayıs 2014' te yapılacak.

zonguldak satılık bina tapu.com Haberi

zonguldak satılık bina tapu.com

Gayrimenkul fiyatını şeffaf ve rekabetçi bir ortamda satıcının değil alıcının belirlediği tapu.com’un portföyünde Zonguldak’a yönelik bir tanesi ofis olmak üzere toplam 16 adet gayrimenkul alıcısını bekliyor. tapu.com’un Zonguldak’a yönelik portföyünde en düşük fiyatlı gayrimenkul 28.500 TL başlangıç fiyatı ile açık artırmaya çıkarılan Zonguldak Ereğli’deki 1+1 ofis. En pahalı gayrimenkul ise 169.000 TL açılış fiyatıyla, Zonguldak Merkez'deki 6 yıllık bir daire.  


Fiyat açık artırma yoluyla belirleniyor

Ağustos 2015’te faaliyete geçen gayrimenkul pazaryeri olan tapu.com, Türk gayrimenkul piyasasındaki dengeyi alıcıları gözeterek kuruyor. Tapu.com’da satılacak gayrimenkul ile ilgili her türlü bilgi, bağımsız ve Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından sertifikalandırılmış uzmanların yazdığı değerleme raporlarından alınarak yayınlanıyor. Bu süreçte gayrimenkulü görmek isteyen alıcı adaylarına da gereken olanaklar sağlanıyor. Söz konusu gayrimenkule talip olanlar rekabetçi ve...