18 / 05 / 2024

zonguldak Tekel alanı ne olacak

zonguldak Tekel alanı ne olacak

Zonguldak şehir merkezinin 3 ana noktası Lavuar alanı, eski Tekel binası ve yine eski Gümrük Müdürlüğü’nün bulunduğu alanlar boş ve atıl bir halde bekliyor.

TOKİ Zonguldak Devrek kuraları 15 Kasım'da çekilecek!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Zonguldak Devrek projesinde yer alan konutların kura çekilişi 15 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

O ilde sanayi tesis alanı imarlı arsa satılacak! İhalesi 14 Temmuz'da!

Devrek Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği, Zonguldak Devrek'te yer alan sanayi tesis alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 14 Temmuz 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Zonguldak'ta 124 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık tarla, bahçe, çalılık, meşelik ve arazi fırsatı!

Zonguldak ili, Çarcuma ilçesinde yer alan 10 adet tarla, bahçe, çalılık, meşelik ve arazi 124 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

TOKİ Zonguldak Çaycuma son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Zonguldak Çaycuma projesinde yer alan 20 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Zonguldak Çaycuma projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Zonguldak Çaycuma projesinde yer alan 20 adet konut için başvurular başladı.

Zonguldak'ta 9.2 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Zonguldak Gökçebey Milli Emlak, Zonguldak ilinde yer alan 3 gayrimenkulü 9 milyon 235 bin 171 TL'ye satılıyor...

Zonguldak Merkez ve Çaycuma için acele kamulaştırma kararı!

Zonguldak ili, Merkez ve Çaycuma ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Zonguldak'ta kira fiyatları yüzde 50 arttı!

Zonguldak'ta üniversite çevresinde yer alan evlerin fiyatlarında yüzde 50'ye varan artış yaşanıyor. İstanbul'dan gelen öğrenciler  fiyatları görünce şaşkınlık yaşadı. 

TOKİ Zonguldak Gökçebey 298 konut başvuruları yarın sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Zonguldak Gökçebey projesinde yer alan konutlar için son başvuru tarihi yarın olarak belirlendi. 

Zonguldak Tios antik kentinde konut mu inşa edilecek?

Karadeniz'in kıyısında yer alan ve antik kent özelliğine sahip olan Zonguldak Tios'ta  bulunan 1. derece sit alanı, 3. dereceye düşürüldü. Böylelikle kentte inşaat yapılabilecek. 

Zonguldak Ereğli'de 2 katlı metruk bina çöktü!

Zonguldak Ereğli Kirmanlı Mahallesi'nde yer alan 2 katlı metruk bina yerle bir oldu...

Zonguldak Merkez için acele kamulaştırma kararı!

Zonguldak ili Merkez ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Alınan acele kamulaştırma kararı bugünkü 31499 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Zonguldak'ta TOKİ projesinin ihalesi mecliste!

Zonguldak'ta bulunan lavuar alanı için TOKİ tarafından gerçekleştirilecek projenin ihalesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Yavuzyılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

zonguldak Tekel alanı ne olacak Haberi

zonguldak Tekel alanı ne olacak

Zonguldak şehir merkezinin 3 ana noktası Lavuar alanı, eski Tekel binası ve yine eski Gümrük Müdürlüğü’nün bulunduğu alanlar boş ve atıl bir halde bekliyor.


Lavuar alanı yıllardır boş duruyor ve bu alana bugüne kadar hiçbir çivi dahi çakılmaması tepkilere neden oluyor. Projesi de hazır olan Lavuar alanı kurumlar arasındaki uyuşmazlık sonucu yıllarca bekliyor. Eski Tekel ve eski Gümrük Müdürlüğü binaları da bir süre önce yıkılmış ancak, henüz proje ortaya çıkmadı.

Eski Gümrük Müdürlüğü binası Özel İdare ile TSO arasında takas yoluyla yapılacak, eski Tekel binasının olduğu alan ise Kızılay Kan Merkezi ile TTK binasının yıkılmasından sonra yeşil alan olarak değerlendirileceği belirtiliyor. 


Zonguldak şehir merkezinde başlayan Kentsel Dönüşüm Projeleri kapsamında birçok bina yıkılıp, yerine yenileri yapılıyor. Bu kapsamda, şehrin gelişimi adına yapılan çalışmalar...