28 / 04 / 2024

Zonguldak’ toplu temel atma ve açılış töreni ne zaman

Zonguldak’ toplu temel atma ve açılış töreni ne zaman

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Zonguldak'ta DSİ tarafından inşa edilecek 15 adet tesis ile OGM tarafından yapılacak 1 adet tesisin temelini atacak. Bakan Eroğlu, yapımı tamamlanan 2 adet tesisin açılışını gerçekleştirecek.

TOKİ Zonguldak Devrek kuraları 15 Kasım'da çekilecek!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Zonguldak Devrek projesinde yer alan konutların kura çekilişi 15 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hatay'da 40 bin 400 bağımsız bölümün inşası tam gaz! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Hatay Kentsel Dönüşüm Projesi Toplu Temel Atma Töreni'nde yaptığı açıklamada Hatay'da 40 bin 400 bağımsız bölümün inşasının devam ettiğini söyledi.

Bakan Özhaseki'den yeni yapılarla ilgili net açıklama geldi: 4 katı geçmeyecek!

Kahramanmaraş’ta kentsel dönüşüm toplu temel atma töreninde konuşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, yeni yapılacak inşaatlarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

TOKİ'den Zonguldak'a 183 konut ve 12 dükkanlık iki yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Zonguldak projeleriyle 183 yeni konut ve 12 yeni dükkan inşa edecek.

TOKİ Zonguldak projesi için düğmeye bastı! 120 konutluk ve 12 dükkanlık yeni proje geliyor!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Zonguldak'ta da 120 konut ve 12 dükkanlık yeni proje inşa edecek.

Zonguldak'ın o ilçesinde yaşayanlara ucuz konut müjdesi! Dikkat! Tarih belli oldu!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut hayata geçirecek olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projeler için düğmeye bastı. TOKİ bu projeler kapsamında Zonguldak'tada da 120 konut inşa edecek.

TOKİ Zonguldak projesi için düğmeye bastı! Tam 369 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Zonguldak projesi için ihale tarihini açıkladı. İşte detaylar...

TOKİ Zonguldak projesi için düğmeye bastı! O ilçede 369 yeni konut inşa edecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Zonguldak projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin Zonguldak projesinde 369 konut yer alacak. İşte detaylar...

TOKİ Zonguldak Merkez projesi için tarih belli oldu! O ilçeye 369 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Zonguldak Merkez projesi için düğmeye bastı. Merakla beklenen projenin ihalesi 24 Ağustos 2022 tarihinde saat 11:30'da gerçekleştirilecek. İşte detaylar...

TOKİ Zonguldak projesi için tarih belli oldu! Zonguldak'a yüzlerce ucuz ve yeni konut müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Zonguldak projesi için start verdi. TOKİ Zonguldak projesinde 369 adet yeni konut yer alacak.

TOKİ Zonguldak projesi için tarih belli oldu! Beycuma'ya 120 ucuz konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Zonguldak Beycuma'da 120 yeni konut inşa edecek. Beycuma projesinin ihalesi yarın saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ Zonguldak Çaycuma son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Zonguldak Çaycuma projesinde yer alan 20 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Zonguldak Çaycuma projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Zonguldak Çaycuma projesinde yer alan 20 adet konut için başvurular başladı.

Zonguldak’ toplu temel atma ve açılış töreni ne zaman Haberi

Zonguldak’ toplu temel atma ve açılış töreni ne zaman

Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Zonguldak programı kapsamında ilde Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından inşa edilecek 15 adet tesis ile Orman Genel Müdürlüğü (OGM) tarafından yapılacak 1 adet tesisin temelini atacak. Ayrıca Bakan Prof. Dr. Veysel Eroğlu, DSİ Genel Müdürlüğü tarafından yapımı tamamlanan 2 adet tesisin açılışını gerçekleştirecek.


Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, 11 Haziran Cumartesi günü Zonguldak'ta düzenlenecek olan toplu temel atma ve açılış merasimi ile 134 milyon lira yatırım bedelli 18 adet tesisin temelini atacak ve açılışını gerçekleştirecek.Ayrıca Bakan Prof. Dr. Veysel Eroğlu düzenlenecek merasimin ardından vatandaşlarla bir araya gelerek iftar yapacak.


ZONGULDAK’A 134 MİLYON TL’LİK 18 TESİS

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, saat 19.00'da Valilik Önünde düzenlenecek toplu temel atma...