09 / 05 / 2024

Zonguldak uçuş seferleri

Zonguldak uçuş seferleri

Zonguldak’ta yaz dönemi uçak seferleri başladı. Zonguldak Havalimanı Müdürü Hasan Özşahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu günden itibaren Zonguldak Havalimanının yurt dışı uçuşlarına açık olduğunu söyledi.

Turistik Doğu Ekspresi ilk seferi için geri sayım! İşte bilet fiyatları ve ilk sefer tarihi...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, Turistik Doğu Ekspresi seferleri hakkında açıklama yaptı. Peki, Turistik Doğu Ekspresi seferleri ne zaman başlıyor, fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

THY'den yeni bir güncelleme geldi! Artık uçaklarda telefon serbest olacak!

Türk Hava Yolları (THY), birçok kent merkezine uçak seferleri düzenlemesiyle bilinen bir havayolu şirketi olarak uzun yıllardır uygulanan telefon yasağını kaldırmaya hazırlanıyor. Bu gelişme, yabancı bazı havayolu şirketlerinde de gerçekleştirilirken, THY Genel Müdürü Bilal Ekşi tarafından da duyuru

Doğu Ekspresi seferleri başladı mı 2022? Doğu Ekspresi bilet fiyatları ne kadar 2022?

Doğu Ekspresi kışa girmemize az bir zaman kala yeniden gündeme geldi. İşte Doğu Ekspresine dair merak edilenler!

THY ve Pegasus uçak seferlerini iptal etti! İşte iptal edilen seferlerin tam listesi...

Megakent İstanbul'da aralarında olacak şekilde pek çok kent için kar yağışı uyarısı verildi. Kar yağışı gerekçesiyle birçok uçak seferinde iptaller de duyurulmaya başladı. İşte Türk Hava Yolları'nın ve Pegasus'un iptal edilen o uçak seferleri...

Uşak-İzmir tren seferleri başlıyor!

Türkiye Vagon Sanayi AŞ (TÜVASAŞ) tarafından yakın kentler arasında hızlı, rahat ve konforlu seyahat imkanı sağlamaya yönelik üretimi yapılan Anadolu DMU Milli Tren Seti'nin Uşak test sürüşü gerçekleştirildi.

Turistik Doğu Ekspresi seferleri bugün başlıyor!

Turistik Doğu Ekspresi, bugün saat 19.00’da tarihi Ankara Garı’nda gerçekleştirilecek törenle ilk seferi için hareket ediyor.

Siirt Havalimanı uçuşa açılıyor!

Siirt Havalimanı'nda uçak seferleri bu ay içerisinde başlayacak. Siirt Valisi Atik, teknik altyapı, pist uzatma ve iyileştirme çalışmalarının tamamlandığı havalimanında Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğüne ait uçağın test uçuşlarını izledi...

Doğu Karadeniz'de bu yıl 5 milyon arap turist bekleniyor!

Başkan Hacısalihoğlu, "Doğu Karadeniz'de önümüzdeki 5 yılda, 3 ile 5 milyon arasında Arap turist ağırlamak istiyoruz. THY'nin, Arap firmalarının charter seferleri için uçak taleplerini karşılaması önem arz ediyor" dedi.

Şerafettin Turpçu kimdir?

Turyapı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Turpçu, CHP Zonguldak Milletvekili Adayı oldu. Peki, Şerafettin Turpçu kimdir? Şerafettin Turpçu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Şerafettin Turpçu..

Ankara'dan haftada 4 gün ‘direkt’ Dalaman'a uçuş!

Ankara-Dalaman ve Dalaman-Ankara arasında direkt uçuş seferleri 8 Mayıs'ta başlıyor. Uçak seferlerinin mayıs'ta başlayıp eylül ayı ortalarında sona ermesinin bölge turizmini olumsuz yönde eklediği belirtiliyor.

Zonguldak'ta şiddetli fırtına nedeniyle evlerin çatıları uçtu!

Alaplı ilçesinde, şiddetli fırtına nedeniyle bazı evlerin çatıları uçtu, bir caminin minaresi yıkıldı. Öğle saatlerinden itibaren etkisini arttıran fırtına nedeniyle Büyüktekke köyünde bazı evlerin çatısı uçtu.

Bandırma-İstanbul deniz uçağı seferleri başladı!

Bursa Ulaşım Toplu Taşım İşletmeciliği Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından hizmete sunulan deniz uçağı, Bandırma-İstanbul seferlerine başladı. Bandırma ile İstanbul arasını 35 dakikaya düşüren uçak, günde karşılıklı 4 sefer yapacak.

İstanbul- Bandırma deniz uçağı seferleri başladı!

BURULAŞ tarafından hizmete sunulan deniz uçağı, Bandırma-İstanbul seferlerine başladı. 5 saatlik yol 35 dakika oldu. İşte gün içinde karşılıklı 2 sefer yapacak olan uçağın bilet fiyatı...

Zonguldak uçuş seferleri Haberi

Zonguldak uçuş seferleri

Havalimanında altyapı çalışmalarının son derece güvenilir hale geldiğini ifade eden Özşahin, “Almanya’dan Zonguldak Havalimanı’na 2014 yılı uçak seferlerimiz başlamıştır. Uçaklarımızdaki doluluk oranı oldukça memnun edici diyebiliriz. İnşallah yaz aylarında haftalık sefer sayıları 5 ile 6’ya çıkacak. Geçmiş yıllara oranla bölgemiz insanının Zonguldak Havalimanı’ndan uçmayı bir tutku haline getirdiği, daha fazla ilgi gösterdiğini yakınen görüyoruz" diye konuştu.


Özşahin, havalimanında her yıl kapasite artışının yaşandığını dile getirerek, bu artışın gelecek yıllarda da devam edeceğini kaydetti.


Geçen yıl 28 bin 718 yolcu taşındığına dikkati çeken Özşahin, bu yılki yolcu hedeflerinin 30 bin olduğunu ifade...