06 / 05 / 2024

Zonguldak yeni cami

Zonguldak yeni cami

ZONGULDAK Müftüsü Mürsel Öztürk, Vali Ali Kaban'ı ziyaretinde kentte sembol bir cami bulunmadığını söyleyerek 5-6 bin kişilik bir cami yapılmasını istedi.

TOKİ'den Zonguldak'a 183 konut ve 12 dükkanlık iki yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Zonguldak projeleriyle 183 yeni konut ve 12 yeni dükkan inşa edecek.

TOKİ Zonguldak projesi için düğmeye bastı! 120 konutluk ve 12 dükkanlık yeni proje geliyor!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Zonguldak'ta da 120 konut ve 12 dükkanlık yeni proje inşa edecek.

TOKİ Zonguldak projesi için tarih belli oldu! Zonguldak'a yüzlerce ucuz ve yeni konut müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Zonguldak projesi için start verdi. TOKİ Zonguldak projesinde 369 adet yeni konut yer alacak.

TOKİ, harp okullarına 3 yeni cami yapacak!

TOKİ, Milli Savunma Üniversitesi bünyesinde yer alan Kara, Hava ve Deniz harp okullarına 3 yeni hastane yapımına başlayacak.

Hayırseverlerin destekleriyle Başakşehir’e cami ve taziye evi yapılıyor!

Başakşehir’de, hayırseverlerin desteğiyle yapılacak yeni cami ve taziye evi için inşaat başladı. Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, şantiye alanında incelemeler gerçekleştirdi.

Zonguldak'ta cami inşaatında çalışan işçi hayatını kaybetti!

Zonguldak 100.Yıl Terminali'nin karşısında inşaatı devam eden Selahaddin Cami inşaatında bir işçi kalp krizi sonrasında hayatını kaybetti.

TOKİ'den Zonguldak'a 203 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Zonguldak'ta 203 yeni konut inşa edecek.

Sakarya Tramvayı'nın ihalesi ertelendi!

Sakarya’da Yeni Cami ile Millet Bahçesi arasında inşa edilecek tramvay hattının yapım ihalesi koronavirüs salgını nedeniyle ertelendi…

Sakarya Tramvay Projesi 14 Nisan'da ihaleye çıkıyor!

Yeni Cami ile Millet Bahçesi arasında hayata geçirilecek olan Sakarya Tramvay Projesi için 14 Nisan Salı günü ihaleye çıkıyor.

Mardin Merkez Çarşı Camii tekrar inşa edilmek üzere yıkıldı!

Mardin Derik'te yeni cami inşa edileceği için Merkez Çarşı Camisi yıkıldı. Yıkım sırasında bulunan küpler, 'hazine bulundu' söylentisine sebep oldu. Çok sayıda vatandaş enkaza akın etti...

Bursa Osmangazi Yenikent Mahallesi'ne yeni cami inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Yenikent Mahallesi’ne yeni ve modern bir cami kazandırıyor. Günümüz mimarisi ve Selçuklu motiflerinin harmanlanmasıyla hayata geçirilen yeni cami,  Ramazan Ayı’nda hizmete açılacak.

​Malatya'da hasar gören tarihi yapılar restore ediliyor!

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nce Elazığ Sivrice merkezinde yaşanan depremde, Malatya'da hasar alan Ulu Camii ile Yeni Cami'de yenileme çalışmalarına başlandı.

Levent'teki caminin mimarisi nasıl olmalı?

Merkez Bankası’nın Beşiktaş Levent’teki banka kulelerinin arasında bulunan 18 dönümlük arazisinde cami inşaatı başlatıldı. Peki Levent'teki caminin mimarisi nasıl olmalı? İşte  Fatih Altaylı'nın yeni cami mimarisi hakkındaki yazısı...

Zonguldak yeni cami Haberi

Zonguldak yeni cami

ZONGULDAK Müftüsü Mürsel Öztürk, Vali Ali Kaban'ı ziyaretinde kentte sembol bir cami bulunmadığını söyleyerek 5-6 bin kişilik bir cami yapılmasını istedi.


Müftü Mürsel Öztürk, bir grup sivil toplum örgütü temsilcisi ile Val Ali Kaban'ı makamında ziyaret etti. Müftü Öztürk, 2 yıldır Zonguldak'ta görev yaptığını söyleyerek kentte sembol cami bulunmamasından yakındı. İl Müftülüğü binası karşısındaki Hz.Ali Acılık Camii'nde kılınan şehit cenazeleri ve diğer cenaze namazları ile cuma namazlarının  eziyet haline geldiğini belirten Öztürk, şöyle dedi:

"Doğru dürüst bir cenaze namazını dahi kılamıyoruz. Büyük bir izdiham meydana geliyor. Gelişi, gidişi, çıkışı, problem sıkıntı. Zonguldak’ta 5-6 bin kişilik sembol bir cami istiyoruz. Biz Türkiye genelinde daha çok Cuma namazlarını baz alıyoruz. Cuma namazı kılabileceğimiz, Zonguldak’ta esnafımızın, vatandaşımızın, kardeşlerimizin araçlarıyla gelip bir Cuma namazı kılabileceği...