15 / 05 / 2024

zorlu avm mağzaları

zorlu avm mağzaları

Crate and Barrel Türkiye'de 3'üncü mağazayı açtı. Crate and Barrel Türkiye ve Rusya CEO’su Nur Akgerman, ' 7 ay gibi kısa bir sürede Türkiye’deki üçüncü mağazamızı açmanın gururunu yaşıyoruz' dedi.

Küçük esnafı koruyacak yeni düzenleme geliyor! Sistem baştan sona değişecek!

Ticaret Bakanlığı, ticarette küçük esnafı koruyacak bir taslak hazırladı. Buna göre; AVM, mağaza, bayi işletme ve perakende ticaretle uğraşan esnaf arasındaki zincir, tekrar yapılandırılacak.

AVM mağazalarında cirolar 2 kat arttı!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel, "Markalarımızın dörtte üçü, Temmuz’da cirolarını geçen yılın aynı ayına göre iki kat veya daha da fazla arttırdığını beyan etti" dedi.

Zeruj Mall Pendik AVM'de hangi mağazalar var? Zeruj Mall Pendik mağaza listesi!

Geçtiğimiz günlerde Pendik'te hayata geçirilen Zeruj Mall kapılarını açtı. Sadece kadınlara hizmet veren Zeruj Mall Anatolia AVM'de hangi mağazalar var? Zeruj Mall  Pendik AVM mağaza listesi...

İTO Başkanı Şekib Avdagiç'den AVM kira ödemeleri için çağrı!

AVM mağazaların kira bedelleri ile ilgili açıklama yapan İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, kira ödemeleri için yeni çözümlerinin üretilmesi gerektiğini dile getirdi. 

Perakende sektöründe kira çıkmazı! İflaslar başlayabilir!

BMD Başkanı Sinan Öncel, "AVM mağazalarında ciro kirası, caddelerde ise yüzde 50 kira indiriminden başka bir çare görünmüyor" dedi ve ciro kirası ya da kira indirimi fırsatı olmayan mağazaların tahliye edilmesinden başka yol kalmadığını belirtti.

Perakendenin yüzde 60’ı ciroyu toparladı!

Ekim'de AVM mağazalarında geçen yılın cirosunun yüzde 80 ve üzerini yakalayan BMD üyesi firmaların yüzde 58’e ulaştığını belirten Sinan Öncel, “Cadde mağazalarında ise oran yüzde 63’e çıktı. ‘Kritik eşik’ olarak gördüğümüz ciroyu yakalayamayan mağazalar için tehlike çanları çalıyor” dedi.

Vega AVM mağaza listesi! 

Vega AVM mağaza listesi haberimizde yer alıyor. Peki Vega AVM'de hangi mağazalar var? İşte Vega AVM mağaza listesi...

Evidea Vega İstanbul AVM mağazası 25 Eylül'de açılıyor!

Evidea, perakende ağını genişletmek amacıyla mağaza yatırımlarını sürdürüyor. Evidea’nın Vega İstanbul AVM’deki mağazası 25 Eylül Cuma günü açılacak. Çamsan Park ve Sakarya Cadde 54’teki Evidea mağazaları da yakında kapılarını açmaya hazırlanıyor.

BMD Başkanı Öncel: Ciro artışında AVM'lerde de toparlanma başladı!

AVM mağazalarında yüzde 81'in üzerinde ciro elde eden BMD üyelerinin oranı yüzde 7'den yüzde 38'e ulaştı.

Tepe Home Panora AVM mağazası açıldı!

Tepe Home Türkiye'de 17 Ankara'da ise 6. mağazasını Panora AVM'de hizmete açtı...

Evidea Bursa CarrefourSA AVM mağazası açılıyor!

7 Mayıs'ta Meydan İstanbul'da, 1 Haziran'da AtlasPark AVM'de yeni mağazalarının kapılarını açan Evidea, yakında Bursa CarrefourSA AVM mağazasını da hizmete sunacak...

Sinan Öncel: AVM'lerle kirada anlaşamayan mağazalar kapatıyor!

Pandemiden en çok etkilenen sektörlerin başında gelen AVM mağazaları, düşen ziyaretçi sayısı nedeniyle ikinci kapatma listesini hazırladı. BMD Başkanı Sinan Öncel, "Cadde mağazalarında da bazı dükkan sahipleri pandemiye rağmen kılını kıpırdatmadı, kira indirimi yapmadı" dedi..

Kemal Baştürk: AVM mağazalarımıza kira desteklerini veriyoruz!

İsfanbul AVM Yönetim Direktörü Kemal Baştürk, AVM'lerin 1 Haziranda açılmasına ilişkin, "AVM sektöründe bir ilki gerçekleştirerek Perakende Performans Yönetimi (PPY) sistemimiz ile tüm mağazalarımızı sektörel kırılımlarıyla takip edip gerekli kira desteklerini de vermeye devam ediyoruz" dedi...

zorlu avm mağzaları Haberi

zorlu avm mağzaları

Crate and Barrel, Zorlu ve Akasya Acıbadem’dan sonra Türkiye’deki üçüncü mağazasını İstinyePark’ta açtı. Crate and Barrel Türkiye ve Rusya CEO’su Nur Akgerman, “ 7 ay gibi kısa bir sürede Türkiye’deki üçüncü mağazamızı açmanın gururunu yaşıyoruz. Türkiye’de 3 ve Rusya’da 1 mağaza ile toplamda 4 mağazaya ulaştığımız operasyonumuza, Crate and Barrel’ın franchise operasyonları arasında en hızlı büyüyen pazar statüsünü kazandırdık. Müşterilerimize, tek bir mağazamızda 3 TL’den 14.500 TL’ye uzanan geniş bir fiyat yelpazesinde, ortalama 80 bin ürün sunuyoruz” diye...