16 / 05 / 2024

Zorlu AVM uluslararası ödül kazandı

Zorlu AVM uluslararası ödül kazandı

Zorlu Alışveriş Merkezi, İngiltere'nin en saygın ödülleri arasında gösterilen Best Business Awards'ta iki ödüle layık görüldü. Zorlu, İlkbahar Festivali projesiyle "En İyi Pazarlama" kategorisinde ödüle layık görülürken, 5 ödül aldı.

Uluslararası gayrimenkul şirketinden büyük hamle! 3 ayda 2 büyük AVM'yi sattı!

Uluslararası ticari gayrimenkul danışmanlık şirketi Cushman & Wakefield | TR International, Ankara ve Konya'da yer alan AVM'lerin paylarını 3 aylık süreçte satışını gerçekleştirdi. 

AVM'lerde yeni trend rüzgarları esiyor!

Kovid-19 pandemisi ile beraber alışveriş merkezi (AVM) sektöründe hem yatırımcı hem de perakendeci tarafında zorlu bir sürece girildi. Rekabetin arttığı dünyada mağazaları daha çekici kılabilmek için AVM'lerde yeni trendler hayata geçiriliyor.

Tavuk Dünyası Antakya Palladium AVM’de yeni restoran açtı!

Tavuk Dünyası, uluslararası ödüllere de sahip akılalmaz lezzetlerini Hataylı misafirleriyle şimdi de Hatay’daki 3. yatırımı olarak Antakya Palladium AVM’de hizmete başlayan yeni restoranında buluşturuyor.

Didem Aydın: Zorlu Center olarak mağazalardan Nisan-Mayıs'ta da kira almayız!

Türkiye'de AVM'lerin açılması gündeme geldikten sonra, kira konusunda çeşitli tartışmalar da başladı. Zorlu Center Genel Müdürü Didem Aydın, AVM’lerin açılmasına ilişkin konuştu. Aydın, "Biz martta kiranın yarısını iade ettik. Nisanda almadık. Mayısta da almayız" dedi...

Pasifik İnşaat, AVM’yi satıp lojistik sektörüne girdi!

Ankara’da hayata geçirdiği Next Level serisi ve Merkez Ankara projeleriyle tanınan Pasifik İnşaat, Next Level projesindeki AVM’yi borç takasıyla sattı. AVM’den çıkan firma, uluslararası lojistik sektörüne girdi...

Justwork Uluslararası Ofis Yönetimi ve İşletmeciliği A.Ş. Meydan İstanbul AVM Şubesi açıldı!

Justwork Uluslararası Ofis Yönetimi ve İşletmeciliği A.Ş. Meydan İstanbul AVM Şubesi bugün Ümraniye'de 13 milyon 750 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Vadistanbul uluslararası bir ödülün daha sahibi oldu!

HERMES’ten 9 ödülle birden dönen Vadistanbul AVM, uluslararası bir ödülün daha sahibi oldu. Vadistanbul, “Highly Commended” (Yüksek Derecede Tavsiye Edilir) ödülüne layık görüldü..

Vadistanbul AVM HERMES'ten 9 ödülle döndü!

Vadistanbul AVM, Uluslararası Pazarlama Ödülleri’nin en prestijlilerinden sayılan Hermes Creative Awards 2018’den 9 farklı kategoride 9 ödüle layık görüldü..

4. nesil AVM'ler geliyor!

Uluslararası gayrimenkul danışmanlık şirketi JLL'in Bölge CEO'su Avi Alkaş, Türkiye'deki parekende sektörü ve AVM'ler hakkında açıklamalarda bulundu. 

Zorlu Center, İran ve Slovenya'da danışmanlık yapacak!

Zorlu Gayrimenkul Genel Müdürü Aydın, "Pek çok yatırımcı, Zorlu Center'dan danışmanlık almak için Zorlu Center'ın kapısını çalıyor" dedi. Zorlu, ilk etapta İran ve Slovenya’da birer AVM’ye danışmanlık yapacak.

İstanbul AVM yatırımlarında öne çıkıyor!

Zorlu yılı geride bırakan perakende sektörü 2017'den umutlu.Tüketiciler yeniden mağazalara çekilmeye çalışıyor. İstanbul AVM yatırımlarında gözde merkez haline geldi.

Yanlış AVM yatırımları hayata geçiyor!

Ece Türkiye Uluslararası Perakende Kiralama Günü düzenledi. Toplantıda konuşan Yeni Gimat GYO Başkanı Levent Kirman, AVM yatırımlarında yanlış projelerin hayata geçtiğini söyledi.

Berkay-Özlem Şahin çifti, Zorlu AVM'den ev eşyası baktı!

Berkay Şahin, geçtiğimiz gün eşi Özlem Şahin ile geldiği Zorlu Alışveriş Merkezi'ndeydi. Çift ev eşyası baktı...

Zorlu AVM uluslararası ödül kazandı Haberi

Zorlu AVM uluslararası ödül kazandı

Zorlu Alışveriş Merkezi, İngiltere'nin en saygın ödülleri arasında gösterilen Best Business Awards'ta iki ödüle layık görüldü. Zorlu, İlkbahar Festivali projesiyle "En İyi Pazarlama" kategorisinde ödüle layık görülürken, Bir Dilek Tut Derneği, Make-A-Wish Türkiye ile birlikte gerçekleştirdiği Disney Prensesleri (Modanın Sihri) projesiyle de "En İyi Kurumsal Sosyal Sorumluluk" ödülünü kazandı. Zorlu, geçtiğimiz kasım ayında da pazarlama ve iletişim platformlarından AMCP (Association of Marketing and Communication Professionals) tarafından düzenlenen ve her yıl 6 binden fazla projenin yer aldığı MarCom Avvards'dan 3 ödülle dönmüş; 'Disney Prensesleri' projesiyle; iletişim, halkla ilişkiler ve kurumsal sosyal sorumluluk kategorisinde Platin, 'Yeni Yıl Festivali' projesiyle pazarlama, tanıtım kampanyası ve özel event kategorisinde Gold, ilkbahar Festivali' projesiyle ise yine aynı kategoride Platin ödülün sahibi olmuştu. 


Yurt...