10 / 05 / 2024

zorlu avmde kaç mağaza var

zorlu avmde kaç mağaza var

Türkiye’nin en değerli arazisine kurulan Zorlu Alışveriş Merkezi, bir yılını doldurmadan kira indirimi yaptı. AVM yönetimi haziran, temmuz, ağustos ve eylül aylarında kiraları yüzde 30 indirdi.

Mehmet Hurşit Zorlu kimdir?

Cococola Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Hurşit Zorlu kimdir? Mehmet Hurşit Zorlu kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Bu fırın kendi kendini temizliyor! Bosch ankastre fırın kaç TL? 8 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Zorlu fırın temizleme işini ortadan kaldıran EcoClean özelliğiyle beğeni toplayan Bosch ankastre fırın eş zamanlı olarak mükemmel pişirme olanağı veriyor. Peki Bosch ankastre fırın fiyatı kaç TL, ne kadar? Özellikleri neler?

Subaru XV fiyatları ne kadar oldu? En ucuz Subaru XV kaç lira? İşte 26 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Yerden yüksekliği ve Simetrik Sürekli Dört Çeker Sistemi ile zorlu yolların üstesinden gelen Subaru XV fiyatları merak ediliyor. Peki Subaru XV fiyatları ne kadar oldu? En ucuz Subaru XV kaç lira? İşte 26 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Zorlu Konak kaç katlı olacak?

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Zorlu Holding'in gökdelen projesiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Nusret Gökçe Maçka Palas'a yerleşti! 

Dünyaca ünlü şef Nusret Gökçe Zorlu Center'daki rezidansından çıkarak sahibi olduğu Maçka Palas’a yerleşti. 

Zorlu Holding’in İzmir’de yapacağı gökdelen için kat kararı bekleniyor!

Zorlu Holding’in İzmir’in kalbi Konak’a 60 kat olarak inşa etmeyi planladığı gökdelen için Kent Estetik Kurulu'nun kaç kat olacağı yönündeki kararını kısa sürede açıklanacak. Karar beklenirken, Zorlu’nun 60 kat olması yönünde baskı yaptığı ileri sürüldü.

Zorlu Center yılbaşında açık mı?

Zorlu Center AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Zorlu Center yılbaşında açık mı? Zorlu Center yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Zorlu Center 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Ekrem Demirtaş: İzmir'de dönüşüm kaçınılmaz!

İZMİR Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş kentsel dönüşümün zorlu bir süreç olduğuna dikkat çekerek, “Bu kadar kötü kullanılan İzmir'de kentsel dönüşüm kaçınılmaz.

Zorlu Center Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Zorlu Center AVM, hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Zorlu Center Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Zorlu Center AVM bayramda kaça kadar açık?

Zorlu Center AVM bayramda açık mı?

Zorlu Center AVM, hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Zorlu Center AVM bayramda açık mı? Zorlu Center AVM bayramda kaça kadar açık?

Raffles İstanbul Zorlu Center ne zaman açılacak?

Raffles İstanbul Hotel, Zorlu Center içinde ne zaman açılacak? Zorlu Center, Raffles İstanbul otelinin açılışını sosyal medyada nasıl duyurdu? Raffles İstanbul Hotel, arazi değeri dışında kaç milyon dolarlık yatırım? İşte cevaplar...

Maçka ve Zorlu Center'da iki yeni restoran açılıyor!

iki yeni restoranda: Maçka'da La Petite Maison ve Zorlu Center' da Ristorante Italia di Massimo Bottura Izgara jumbo karides'da yemekler paylaşmak için, ortaya geliyor.

Apple Store saat kaçta açılacak?

Apple Store, Zorlu AVM'de 5 Nisan 2014 Cumartesi günü açılıyor. Peki Apple Store için düzenlenecek Büyük Açılış saat kaçta? Zorlu Center AVM'deki Apple Store saat kaçta açılacak? Apple Türkiye açıkladı...

zorlu avmde kaç mağaza var Haberi

zorlu avmde kaç mağaza var


Milliyet gazetesinden Eylem Türk'ün haberine göre 2.5 milyar doların üstünde bir yatırımla geçen yıl ekim ayında açılan Zorlu Center Alışveriş Merkezi, kiracılarına ‘yaz indirimi’ yaptı. Türkiye’nin en büyük gayrimenkul projelerinden Zorlu AVM’nin bu indirimi, ‘haziran, Temmuz, ağustos ve eylül’ dönemi için geçerli olacak.


AVM yönetimi, dört ay boyunca mağazalardan yüzde 30 indirimli kira alacak.


180 MAĞAZA VAR

66 bin 600 metrekarelik kiralanabilir alanda yaklaşık 180 mağazası bulunan AVM’de, 10 bin metrekarelik ana meydan, 12 bin metrekarelik yan meydan var. İstanbul’un boğaz bitki örtüsüyle çevrelenen yarı açık - yarı kapalı özelliğiyle yeni bir kent meydanı özelliğine sahip Zorlu Center AVM, toplamda 105 bin metrekare alana inşa edildi.

KİRA BEDELLERİ

2007 yılında Zincirlikuyu’daki Karayolları arazisi ihalesini 800 milyon dolarla kazanan Zorlu Holding tarafından hayata geçirilen projede...