28 / 04 / 2024

Zorlu Enerji yatırımcı

Zorlu Enerji yatırımcı

Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş Yatırımcı İlişkileri Bölümü iletişim bilgilerini yayınladı.

Çin, inşaat alanında en büyük yatırımcı konuma yerleşti!

Çin, Afrika'da inşaat başta olmak üzere madencilik, ulaşım ve enerji alanlarında en büyük yatırımcı konumuna yerleşti.

Enerji şirketleri borsada yatırımcıların odak noktası haline geliyor

Bu hafta borsada yatırımcıların ilgisini çeken hisseler belirlendi. Enerji şirketleri öne çıktı ve yatırımcılar bu hisselere yoğun ilgi gösterdi. Hisselerin fiyatlarının artışıyla birlikte işlem hacimleri de arttı, bu da yatırımcıların ilgisinin yükseldiğini gösteriyor.

Yatırımcılar dikkat! Borsa İstanbul’a bir dev daha adım atıyor!

Yüzbinlerce yeni yatırımcının daha hedefindeki Borsa İstanbul’da, 2023 senesinde de önemli halka arzlar gerçekleşecek.İşte bu halka arzları yeni yılın ilk günlerinde yaşayacak şirketlerden biri de, Astor Enerji.

Euro Bölgesi'nde yatırımcı güveni arttı!

Euro Bölgesi'nde yatırımcı güven endeksi, son zamanlarda yükselen sıcaklıklar ve düşen enerji fiyatlarının bu kış kıtada gaz krizini önleyeceği umuduyla Kasım'da Ağustos'tan beri ilk kez artışa geçti.

Türk yatırımcılardan Haiti'ye inşaat ve enerji yatırımı!

Haiti Dışişleri Bakanı Claude Joseph yaptığı açıklamada, Türkiye'nin gelişmiş ve cömert bir ülke olduğuna değinerek, ülkesine inşaat ve enerji gibi birçok sektörde Türk yatırımcıların geldiğini söyledi.

Yatırımcı bulunmazsa Akkuyu NGS'yi Rosatom tamamlar!

Rusya Enerji Bakanı Aleksandr Novak Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nin (NGS) yüzde 49'luk hisse satışına ilişkin olarak, "Eğer yatırımcı bulunamazsa, o zaman projeyi Rosatom şirketi tamamlar." dedi.

Yenisolar Enerji Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yenisolar Enerji Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Zeki Zorlu ve Ahmet Nazif Zorlu imzasıyla kuruldu.

Küba'dan Türk yatırımcılara çağrı!

Küba'nın Ankara Büyükelçisi Alberto Gonzalez Casals, Türk yatırımcılara çağrıda bulunarak, "Küba'nın ihtiyaç duyduğu her şey, Türkiye'de var. Türkiye ve Küba, inşaat ve enerji alanlarındaki iş birliği fırsatını kullanmalı." dedi.

32Group Enerji Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

32Group Enerji Yatırım Anonim Şirketi, Majıd Pıshyar Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Hümmet Tatar Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 500 bin TL sermaye ile 17 Ağustos'ta Bakırköy'de kuruldu.

İran'da Türk yatırımcısı için inşaat sektöründe iş imkanı oluşacak!

DEİK Başkanı Vardan: "Türk yatırımcısı ve ihracatçısı için inşaat, altyapı, enerji, otomotiv, maden, turizm, hizmet ve perakende sektörlerinde yeni iş imkanları oluşacak" dedi.

İran'da Türk yatırımcılara inşaat sektöründe yeni iş imkanları oluşacak!

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Başkanı Ömer Cihad Vardan "İran'da Türk yatırımcısı ve ihracatçısı için inşaat, altyapı, enerji, otomotiv, maden, turizm, hizmet ve perakende sektörlerinde yeni iş imkanları oluşacak" dedi.

Akkuyu ve Sinop Nükleer Santralları'na Ortadoğu'dan yatırımcı bekleniyor!

Rus ve Japon yatırımcıların ortak olduğu Akkuyu ve Sinop Nükleer Santralları'na Ortadoğu'dan yoğun ilgi geliyor.Enerji Bakanı Taner Yıldız, "Körfez Bölgesi'nden yatırımcılarla ortaklık için görüşmeler var" diye konuştu.

Türkiye'nin enerji santrallerine yabancı yatırımcı ilgisi!

Enerji Bakanı Taner Yıldız, Sinop'a yapılacak nükleer santralle ilgili yabancı yatırımcıların sıraya girdiğini açıkladı. EÜAŞ'ın santralde % 35 payı olduğunu belirten Yıldız, "Japonlar bizimle çalışmak istiyor ama Ortadoğu'dan da talepler geliyor" dedi

Zorlu Enerji yatırımcı Haberi

Zorlu Enerji yatırımcı

Zorlu Enerji tarafından yapılan açıklama şöyle;


Aşağıdaki açıklamamız Sermaye Piyasası Kurulu'nun 3 Ocak 2014 tarihli Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe giren II-17.1 Sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği'nin 11. maddesine uyum kapsamında yapılmaktadır.


Şirketimizin ilgili Yönetim Kurulu üyesine bağlı olarak faaliyet gösteren Yatırımcı İlişkileri Direktörlüğü'nün birim yöneticisi Sermaye Piyasası Faaliyetleri İleri Düzey Lisansı (lisans no 202808) ve Kurumsal Yönetim Derecelendirme Uzmanlığı Lisansı'na (lisans no 700524)  sahip Sn. Başak Dalga'dır. 


30.04.2014 tarihli özel durum açıklamamızda belirtildiği üzere Sn. Başak Dalga Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş. Yönetim Kurulu'nun 30.04.2014 tarihli toplantısında Kurumsal Yönetim Komitesi üyeliğine atanmıştır. 


Yatırımcı İlişkileri Bölümü birim yöneticisinin iletişim bilgileri aşağıda sunulmaktadır;

Başak Dalga

Telefon: 212 2822810

E-posta:...