05 / 05 / 2024

Zorlu Residenceda bir daire

Zorlu Residenceda bir daire

Zorlu Residence'da Mimar Emre Arolat imzası taşıyan dört odalı daireyi dolaşmak ister misiniz? Göz yormayan renkler, modern mobilyalar ve Türk ressamlarının eserleri, manzaraya eşlik ediyor...

Veysel Bakgör: Gayrimenkul sektörü zorlu bir süreçten geçiyor!

GYODER Yönetim Kurulu Üyesi ve BAKYAPI Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör konut satışları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada gayrimenkul sektörünün zorlu bir süreçten geçtiğini söyledi.

Herşeye zam gelirken yüzler bu haberle güldü!  Bu tarifede artık yüzde 18 KDV ödenmeyecek!

Yüksek enflasyona bağlı olarak yükselen geçim zorluğu, birçok ürün ve hizmette zam üstüne zam gelmesiyle sonuçlandı. Ev bütçesini ayarlamakta zorlanan vatandaşlar, indirim beklerken bir gider kaleminde yüzde 18 oranında KDV indirimi yapıldı. 

Aldığına bin pişman oldu! Bir günlük zararı bile kalpten götürür!

Sosyal paylaşım platformu Twitter'ı zorlu bir sürecin sonunda 44 milyar dolara satın alan Tesla ve SpaceX’in CEO’su ünlü Elon Musk, şirketin reklam gelirlerinde büyük düşüş yaşandığını açıkladı. Musk, bir günlük kaybın 4 milyon dolar olduğunu duyurdu ve işten çıkarmaları savundu.

Altını gelecek 6 ay boyunca büyük bir tehlike bekliyor! 

Heraeus tarafından yayımlanan ‘Paladyum Standardı 2022’ raporunda değerli metalleri gelecek altı ayda zorlu bir yolun beklediğine vurgu yapıldı.

Zorlu Konak projesinde yükseklik tartışmaları hız kesmiyor!

İzmir Konak'ta Zorlu Holding’e ait gökdelen projesinin yüksekliğine ilişkin yaşanan tartışmalı süreç hız kesmiyor. TMMOB İzmir İl Koordinasyon Kurulu, gündemden düşmeyen ‘Zorlu Projesi’ne ilişkin yeni bir yazılı açıklama yaptı.

Aleyna Tilki, Zorlu Residence’dan ev bakıyor!

Aleyna Tilki, gayrimenkul yatırımlarını tam gaz sürdürüyor. 21 yaşında olan genç ünlü popçu, şimdilerde yeni bir konut arıyor. Tilki, İstanbul'un zenginlerinin yanı sıra birçok ünlünün ikamet ettiği Zorlu'da ev arıyor. 

Gülşen, Zorlu'daki rezidansını 40 bin TL'ye kiraya verdi!

Şarkıcı Gülşen'in pandemi nedeniyle ailesiyle birlikte İspanya'daki villasına gittiği iddia edildi. Bir süre İspanya'da yaşayacak olan popçu Zorlu’daki rezidans dairesini de ikiye bölerek ikinci kısmını 40 bin liraya kiraya verdi.

Besa İnşaat proje geliştirmek için Zorlu Center'den ofis tuttu!

Besa İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Efe Bezci, İstanbul'un en prestijli projelerinden biri olan Zorlu Center'de büyük bir ofis tuttu. Yakın zamanda işleri İstanbul'daki ofisinden yönetecek.

Zorlu Center'den çatısı çöken kafe hakkında açıklama!

Zorlu Center'de bugün saat 15:30'da meydan katında yer alan bir kafeteryanın çatısının çökmesi sonucu 6 kişi yaralandı. Zorlu Gayrimenkul Yönetimi de konuyla ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama;

Zorlu Center'da bir kafenin çatısı çöktü! 

İstanbul Zincirlikuyu'da bulunan Zorlu Center'da bir kafenin çatısı çöktü. Bilinmeyen bir nedenle çöken çatı, kafedeki müşterilerin yaralanmasına sebep oldu...

Zorlu Center’daki iki rezidansını satan iş adamı kim?

Zorlu'daki rezidanslardan birinde ilginç bir satış gündemde. oğulları için Zorlu Center’dan iki rezidans daire satın alan bir iş adamı lüks konutları oğullarına vermekten vazgeçip satışa çıkarmış...

Anthaven Aspat: Huzurun yeni bir adresi!

Zorlu bir yaşam mücadelesinin ardından gelir çoğu kez; o da belki... Şimdi huzurun yeni bir adresi var: Anthaven Aspat.

Konak Tramvayı'nda bir etap daha tamamlandı!

Yapım çalışmaları son sürat devam eden Konak Tramvayı'nda bir zorlu etap daha tamamlandı.

Zorlu Residenceda bir daire Haberi

Zorlu Residenceda bir daire

Yerden yükseldikçe minyatür bir şehir misali ayaklarınızın altına serilen İstanbul manzarasının büyüsüne kapılmamak imkansız. Zorlu Residence,  İstanbul'un kalbinde bu duyguyu yaşayabileceğiniz nadir yerlerden biri...


Zorlu Residence'da Mimar Emre Arolat imzası taşıyan dört odalı daireyi Maison Française ekibi görüntüledi.

İki yakalı şehrin en kapsamlı ve yükseklikten dolayı en sürreel manzarasına sahip projesinde yer alan daire, yalın hatlara sahip dekorasyonuyla stilini net bir şekilde ortaya koyuyor. 


Salonun bej tonlarındaki mobilyalarla dekore edilmiş oturma bölümü manzaraya hükmediyor. Turner kanepelerin biri kumaş diğeri deri kaplı. 


Beş kişilik yuvarlak yemek masasının bulunduğu bölümün 

arkasına, bar görevi görmek üzere duvara monte bir konsol yerleştirilmiş.


Çağdaş Türk resminin en önemli isimlerinden Devrim Erbil ve Adnan Turani'nin eserleri ve yalın hatlara sahip, yumuşak tonlardaki mobilyalar tercih edilmiş.


Zorlu Residence'ta tüm ev sahiplerine evlerinin içini...