27 / 04 / 2024

zorlu tekstil

zorlu tekstil

Zorlu Tekstil Grubu, 14-17 Ocak 2015 tarihleri arasında Almanya’nın Frankfurt kentinde gerçekleştirilen, dünyanın en büyük ve en önemli ev tekstili fuarı Heimtextil’de bu sene de yerini aldı.

Zorlu Tesktil Grup markası Valeron Nişantaşı'nda mağaza açtı!

Avrupa ışında 50 yakın ülkede tüketicilere ulaşan Valeron, İstanbul Nişantaşı'nda mağaza açtı...

Zorlu Tekstil Münih’te showroom açtı!

Zorlu Tekstil, açılışını ,gerçekleştirdiği Münih'teki Showroom'uyla Almanya ve Avrupa'daki müşterileriyle biraz daha yakınlaştı.

Zorlu Tekstil'in hedefi elektrik üreten perde!

İhracatını 300 milyon $'a çıkarmayı hedefleyen Zorlu Tekstil, inovasyonda da gaza bastı. Masal anlatan nevresimden sonra hedef, elektrik üreten perde...

Zorlu Holding güneş enerjisine yatırım yapacak!

Zorlu Holding, elektronik, tekstil, madencilik ve gayrimenkulden sonra enerji sektöründe de yeni hamleleriyle üst ligi zorluyor.

Zorlu Tekstil, EVTEKS Fuarı'na katıldı!

Zorlu Tekstil Grubu, 22. İstanbul Uluslararası Ev Tekstili Fuarında (EVTEKS) ev tekstil ürünlerini ziyaretçilerle buluşturdu. Zorlu Tekstil’in inovatif ürün grubu TAÇ Inova, bu yıl EVTEKS’te yenilikçi ürünlerle yerini aldı.

Zorlu Tekstil Grubu inovasyona yatırım yapıyor!

Ev tekstilindeki zorlu rekabete inovasyonla meydan okuyan Zorlu Tekstil Grubu, anti alerjik kumaştan ışıkla kendini temizleyen perdeye kadar onlarca ürün geliştirdi.

Zorlu Tekstil EVTEKS 21. İstanbul Ev Tekstili Fuarı'na katılıyor!

Zorlu Tekstil Grubu, 19-23 Mayıs 2015 tarihleri arasında CNR Expo’da gerçekleşen EVTEKS 21. İstanbul Ev Tekstili Fuarı’na TAÇ Inova standında sergilenecek teknolojik yenilikleri ile damgasını vuruyor.

Zorlu Tekstil Heimtextil Fuarı'na katıldı!

Zorlu Tekstil Grubu, 14-17 Ocak 2015 tarihleri arasında Almanya’nın Frankfurt kentinde gerçekleştirilen, dünyanın en büyük ve en önemli ev tekstili fuarı Heimtextil’de bu sene de yerini aldı.

TAÇ, yeni koleksiyonlarıyla HomeTex'te yerini alacak!

Zorlu Tekstil Grubu, Home&Tex Fuarı’na katılarak, TAÇ markasının en yeni nevresim ve perde koleksiyonlarını ziyaretçilerin beğenisine sunacak. Fuar, 19-22 Kasım 2014 tarihleri arasında CNR Expo’da gerçekleştirilecek.

TAÇ Çorum'daki ilk mağazasını açıyor!

Zorlu Tekstil Grubu'nun Türkiye 'de ev tekstili alanındaki lider markası TAÇ'ın Çorum'daki ilk mağazası. 23 Eylül tarihinde Mimar Sinan Mahallesi Ankara Yolu Bulvarı 'nda açılıyor.

Taç'ın düzenlediği Bir de Sen Tasarla Yarışması sonuçlandı!

Zorlu Tekstil Grubu’nun ev tekstili markası TAÇ tarafından, Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TETSİAD) işbirliği ile bu yıl 12. kez düzenlediği “Bir De Sen Tasarla Yarışması” sonuçlandı.

Taç'ın düzenlediği Bir de Sen Tasarla Yarışması sonuçlandı!

Zorlu Tekstil Grubu'nun ev tekstil alanındaki markası TAÇ'ın bu yıl 11. kez düzenlediği "Bir de Sen Tasarla Yarışması" sonuçlandı

Zorlu Tekstil Valeron ile kişiye özel koleksiyon üretiyor!

Zorlu Tekstil, Valeron Koleksiyonunun farklı ölçülerde sunduğu alternatif ürün seçenekleri ile kişiye özel üretim yapıyor. İstinyepark Linens ve Cevahir Linens XL mağazaları özel seçimlerde müşterilerine yardımcı oluyor

Ahmet Zorlu: 2020'de ciromuz, 20 milyar dolar olacak!

7,1 milyar TL ciro ve 25 bin çalışanın kaptanlığını yapan Zorlu Grubu'nun patronu Ahmet Zorlu. Beyaz eşya, tekstil, enerji, gayrimenkul başta olmak üzere birçok sektörde faaliyet gösteren Zorlu da son dönemde önemli bir büyüme kaydettiğini doğruluyor

zorlu tekstil Haberi

zorlu tekstil

Zorlu Tekstil Grubu, 14-17 Ocak 2015 tarihleri arasında Almanya’nın Frankfurt kentinde gerçekleştirilen, dünyanın en büyük ve en önemli ev tekstili fuarı Heimtextil’de bu sene de yerini aldı. Grup, TAÇ Perde ve TAÇ İplik ürünlerinin yanı sıra, Valeron 2015 Koleksiyonu’yla da, Fuar ziyaretçilerinden yoğun ilgi gördü.


Zorlu Tekstil Grubu, Dünyanın en büyük uluslararası ev tekstili fuarı Heimtextil’de 2015 yılında da yerini alarak, koleksiyonlarıyla büyük beğeni topladı. Ev tekstilinin modasını belirleyen öncü marka TAÇ’ın Perde Koleksiyonu ve TAÇ İplik ürünlerinin yanı sıra, Zorlu Tekstil Grubu’nun bilinen en özgün, uluslararası markalarından biri olan Valeron’un 2015 Koleksiyonu da Fuar ziyaretçilerine tanıtıldı.


Sektörün lider markası 

Türkiye’de ev tekstili sektörünün lider markası konumundaki TAÇ; güçlü tasarım ekibi ile ortaya çıkardığı özgün tasarımları, ürün çeşitliliği ve kalitesi ile büyük...