21 / 05 / 2024

Zübeyir Boru

Zübeyir Boru

ZB İnşaat Çelik Konstrüksiyon Makine Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Zübeyir Boru tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 21 Kasım'da Ümraniye, Aşağı Dudullu Mahallesi'nde kuruldu.

Mmt Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mmt Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zübeyir Mehmetoğlu tarafından kuruldu.

Reform Boru Ve Altyapı Çözümleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reform Boru Ve Altyapı Çözümleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Musa Eren Ertunç tarafından kuruldu.

Alp29 İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alp29 İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  100 bin TL sermaye bedeli  ile Zübeyir Sağlam tarafından kuruldu.

Mars Lojistik yurt dışındaki havalimanı ve fabrika yatırımlarında hız kesmiyor!

Mars Lojistik'in gündeminde çok uzun soluklu 3. ülke boru hattı projesi, yurt dışında yapımı hız kesmeden süren havalimanı, liman ve fabrika yatırımları bulunuyor.

Çorum Mecitözü'nde acele kamulaştırma kararı!

Çorum Mecitözü'nde yer alan bazı taşınmazlar için Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Türk Akım Doğal Gaz Boru Hattı projesi 2019 sonuna kadar tamamlanacak!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Rus doğal gazını Türkiye’ye ulaştıracak Türk Akım Doğal Gaz Boru Hattı çalışmalarında sona yaklaşıldığının haberini vererek "İnşallah bir aksilik olmazsa bu yıl sonuna kadar projeyi bitirmiş olacağız" açıklamasını yaptı...

Diyarbakır Çüngüş'te ücretsiz pansiyon inşa edildi!

Diyarbakır Çüngüş Belediye Başkanı Zübeyir Arslanca, ilçedeki yatırımlardan ve projelerden bahsetti. Arslanca, oteli olmayan ilçeye bir pansiyon inşa edildiğini belirtti.

Nalsa Emlak Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Nalsa Emlak Ve İnşaat Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Abdürrahim Aksu ve Zübeyir Akay imzasıyla kuruldu.

Çankırı-Şabanözü OSB doğalgaz hattı için acele kamulaştırma!

Çankırı/Şabanözü OSB Doğal Gaz Boru Hattı Projesinin Gerçekleştirilmesi Amacıyla Ankara ve Çankırı İlleri Sınırları İçerisinde Yer Alan Bazı Taşınmazların Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı

FETÖ'nün OSB'leri gün yüzüne çıktı!

FETÖ’cülerin yuvalandığı OSB’lerdeki yolsuzluklar gün yüzüne çıkıyor. Urfa’daki iki OSB’nin yönetimindeki FETÖ’cüler, ihalesi bile yapılmayan şebeke suyuna boru alımından arazileri üyelerine tahsise kadar milyonluk vurgun yapmış.

Midyat Akçakaya Mahallesi sakinleri taziye evi istiyor!

Molla Zübeyir Camii İmamı ve Bağımsız Diyanet­Sen Mardin İl Başkanı Sadullah Güneş, “Mahallemizde taziye evi olmamasından dolayı çeşitli sebepler nedeniyle yakınlarını ebedi hayata uğurlayan vatandaşlar büyük sıkıntılar yaşıyorlar." dedi.

Sivas Vali Zübeyir Kemelek İlkokulu’nda sona doğru!

Merhum Sivas Valisi Zübeyir Kemelek’in isminin yaşatılması için karar alınan okulun yapım çalışmalarında sona yaklaşıldı. 500 iş günü içerisinde tamamlanması planlanan 24 derslikli okul, gelecek yıl eğitime başlayacak.

Sivas Valisi Zübeyir Kemelek İlkokulu'nun inşaatında sona gelindi!

Merhum Sivas Valisi Zübeyir Kemelek'in isminin yaşatılması için karar alınan okulun yapım çalışmalarında sona yaklaşıldı. 24 derslikli okul, gelecek yıl eğitime başlayacak.

Zübeyir Boru Haberi

Zübeyir Boru

ZB İnşaat Çelik Konstrüksiyon Makine Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Zübeyir Boru tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 21 Kasım'da kuruldu. 


ZB İnşaat Çelik Konstrüksiyon Makine Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü inşaat taahhüt isleri; konut, iş yeri, ticaret hane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj isleri yapmak ve müstakil konut, is¸ hanları, fabrikalar, yollar,tünel, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler,tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek  3- Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları...