17 / 05 / 2024

Züchex fuarı açılış tarihi

Züchex fuarı açılış tarihi

Karaca Home, geçtiğimiz sene Züchex’12 fuarında ki lansmanı ile sektöre merhaba derken, bu yıl da fuarın ağır toplarından biri olarak Züchex 2013’te ki yerini alıyor...

Restorasyonu gündem olmuştu: Kız Kulesinin açılış tarihi belli oldu!

Restorasyonu gündem olan Kız Kulesi'ndeki çalışmalarda sona gelindi, açılış için günler sayılan ve çevre düzenlemesi de yapılan Kız Kulesi'ndeki son durum görüntülendi.

Hemen Bakın! Eğer aylık bu kadar para kazanmıyorsanız açlık sınırının altındasınız!

Türkiye’de sürekli artan enflasyonun getirdiği alım gücündeki düşüş her geçen gün artarken, açlık ve yoksulluk sınırları da daha hızlı güncellenmeye başladı. Peki ayda ne kadar para kazanmazsanız açlık sınırının altında yaşıyor ya da yoksulsunuz?

ÖTV’siz ve masrafsız otomobil arayanlara duyurulur! Açılış fiyatına inanamayacaksınız!

ÖTV’siz ve masrafsız otomobil almak isteyenlere güzel haber. Açılış fiyatı 150 bin TL! İşte detaylar!

Kadıköy Zühtüpaşa 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Kadıköy ilçesi, Zühtüpaşa Mahallesi, 280 ada, 29 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 22.12.2020 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Serik'in yeni kreş ve gündüz bakımevi açılışa hazırlanıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Serik'in Merkez Mahallesi'nde inşa edilen kreş ve gündüz bakımevi açılışa hazırlanıyor...

Kızılcahamam Tüneli açılıyor!

7.4 milyon lira tasarruf sağlanması hedeflenen Kızılcahamam Tüneli'nin açılışı gerçekleşiyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, açılışta önemli açıklamalarda bulundu...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Açılışlarını yapacağımız hastaneler sağlık altyapımızı daha da güçlendirecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi başta olmak üzere bugüne kadar hizmete aldığımız dev eserlerle önümüzdeki günlerde açılışlarını yapacağımız hastaneler sağlık altyapımızı daha da güçlendirmiştir" dedi...

Beylikdüzü Yaşam Vadisi 2.etap 23 Nisan'da açılıyor!

Beylikdüzü Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 99. Yıldönümü için dört gün sürecek bir Çocuk Şenliği hazırlıyor. Şenlikte Yaşam Vadisi'nin 2. etabının açılışı da yapılacak.

Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi açılıyor!

İstanbul’un modern, kullanışlı ve iddialı kültür sanat merkezleri arasında yer alan Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nin açılış etkinlikleri 22-24 Kasım tarihleri arasında yapılacak.

İzmir Fuarı açılış tarihi Eylül 2018!

İzmir Fuarı açılış tarihi Eylül 2018 belli oldu. Türkiye'nin ilk büyük fuarları arasında yer alan İzmir Fuarı ne zaman açılacak 2018? İşte İzmir Fuarı açılış tarihi Eylül 2018...

İzmir Enternasyonal Fuarı ne zaman açılıyor 2018?

Türkiye'nin ilk büyük fuarlarından birisi olma özelliğini taşıyan İzmir Enternasyonal Fuarı ne zaman açılıyor 2018?

Bitlis Tatvan Fuar Sergi ve Kongre Merkezi binası açılıyor!

Tatvan Belediyesi tarafından inşa edilen Fuar Sergi ve Kongre Merkezi binası vatandaşların hizmetine açılıyor.

Torbalı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin inşaatı yükseliyor!

İzmir’in Torbalı ilçesinde, geçtiğimiz yıl hizmete açılan 250 yataklı Torbalı Devlet Hastanesi’nden sonra bu kezde 25 ünite kapasiteli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. 

Züchex fuarı açılış tarihi Haberi

Züchex fuarı açılış tarihi

Karaca Home, 19 – 22 Eylül 2013 tarihleri arasında Tüyap Fuar Merkezinde yapılacak olan Züchex 2013 fuarına 1. Hall de yer alan 1.800 m2’lik görkemli standı ile 2. kez katılıyor. 2014 kış koleksiyonunu ve katalog çekimlerini tamamlayan Karaca Home, Züchex fuarında özel tasarım standı, yepyeni koleksiyonu ve aksesuar grubuyla yer alacak.



Karaca Home’un 2014 Kış koleksiyonu yine çok keyifli ve şık tasarımları ile göz dolduracak. Karaca Home’un bazı ürün grupları ve kumaş türleri de ilk kez bu fuarda sergilenecek.  Züchex’13 koleksiyonunu oluşturan bazı ürün grupları ise kumaşı ve yumuşacık dokusu ile Visco Percale grubu, yeni örgü triko battaniyeleri, kadife yatak örtüleri, nakışlı havlu takımları, bambu aile setleri, City grubu, genç ve bebek gruplarından oluşuyor.



Ve Karaca Home Aksesuar Grubu…

Karaca Home için...